Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ. 1-1(1-2)MVP,Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Όλσεν
3
3%
Τζαβέλας
3
3%
Κωνσταντινίδης
6
5%
Κόστα
11
10%
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
1
1%
Τζιόλης
25
22%
Μακ
1
1%
Κοροβέσης
43
38%
Πέλκας
19
17%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλούρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πούγγουρας
2
2%
Σαββίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 114

Άβαταρ μέλους
K_geo

Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ. 1-1(1-2)MVP,Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από K_geo »

η συνέχεια εδώ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ. 1-1(1-2)MVP,Σχόλια & παραλειπό

Δημοσίευση από pilotos »

UEFA γ@μιολα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα
MVP Κοροβεσης
Προχωράμε με άλλη ομάδα.
Σήμερα μερικοί τελειώσαν οριστικά από την ομάδα.
Μπράβο στα αλάνια που ήταν εκεί!!!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ο Πελκας μου αρεσε πολυ. Εβγαλε πολυ καλες πασες και ειχε ωραιες ενεργειες. Θελει δουλεια στα τελειωματα βεβαια. Και ο Κοροβεσης πολυ καλος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πήραμε το αποτέλεσμα, αναμένουμε ενίσχυση.

πέναλτι ότι να ναι, κόκκινη ναι μεν αλλα μλκια και του σκονδρα, εξαιρετικός κοστα (μβπ για εμένα για το διάστημα κυρίως που μείναμε με 10), πολυ καλος κοροβεσης αλλα μετά το 70κατι παρέδωσε πνεύμα και ψυχή. επίσης όλσεν καλός και σταθερότατος ενώ δεν θεωρώ ότι κανει μλκια στο πεναλτι. επίσης πέλκας μερικές εξαιρετικές εμπνεύσεις, μπράβο του!

ο σαμπό, μου άρεσε. σε ένα ελεύθερο ρόλο στο κέντρο πιστεύω θα ταιριάξει καλά στο 352 μαζι με κοντό Κάτσε.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μπραβο για την προκριση

2 ματς στεγνο καθαρισμα απο τα κορακια ειχαμε

αυτο και τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ένα μεγάλο μπράβο. Σε όλους. Έστω κι αν κάποιοι απεδείχθησαν "αντιεπαγγελματίαι και ταραξίαι" αναιτίως ...
Θα κάνω μια γύρα από ... αντικειμενικά αρδομμολημέρια να λάβω μια "έγκυρη" άποψη για τη συνεχόμενη αβάντα του ΠΑΟΚ του Ρωσοπόντιου μετά και το προπερσινό ... σκάνδαλο με τη Μέταλιστ!!
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Κοροβεσης αν συνέχιση έτσι μεγάλο πουλέν θα γίνει, μπράβο σε όλη την ομάδα, τι κριτική να κανίς όταν έχεις για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ξεφτιλιζμενους ρέφερι παλιοαδερφες άι σιχτίρ. Τελος καλό. Πάμε παρακάτω.

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Δεν ειναι δυνατον να μην υπαρχει κατευθυνση για να μας σφαζουν οι υεφικοι διαιτητες... mvp Κοροβεσης

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μπράβο στην ομάδα κόντρα σε 3 Γερμανούς. Τελείωσαν εμένα οι ευγένειες σε όποιον Γερμανό συναντήσω. Μπινελίκι. Μπ@στ@δοι ναζιστές. 10 εναντίον 15 ήταν το παιχνίδι, οπότε μπράβο στη 2η ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Μακ ενώ έτρεχε, μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να σκοράρει σε αυτά τα παιχνίδια. Στο 5ο λεπτό μπορούσε να δώσει μία πανεύκολη ασίστ για να σκοράρει ο Πέλκας σε κενή εστία πριν περάσει τον γκολκίπερ, αλλά και μετά την τρίπλα. Πολύ καλός ο Πέλκας που βελιώνεται σε κάθε παιχνίδι. Ο Κωνσταντινίδης μέχρι το γκολ που σημείωσε ήταν σε αυτούς που υστερούσαν. Ο Κοροβέσης ήταν για μένα MVP. Αν και χωρίς παιχνίδια στα πόδια του, ήταν απειλητικός και έδωσε με προσωπική ενέργεια ασίστ πάρε βάλε. Μου άρεσε στην άμυνα ο Κόστα. 1ο παιχνίδι στον ΠΑΟΚ που μου άρεσε. Καλός και ο Τζιώλης. Σήμερα ήταν ένα καλό φροντηστήριο για το πως μπορούν τα κωράκια να αντιμετωπίσουν την τακτική του Τούντορ με το γρήγορο ποδόσφαιρο. Το θυμάμαι και στην εποχή Μπάγιεβιτς αυτό: Ξύλο από το 1ο λεπτό χωρίς να βγαίνουν κάρτες. Πολλά φάουλ για να μην πάρει ρυθμό το παιχνίδι και σπάσιμο νεύρων. Για αυτό το λόγο η ομάδα χρειάζεται και άλλα χαρακτηριστικά: ύψος και δύναμη και λίγα ταγάρια. Για αυτό το λόγο νομίζω ότι ο Σάμπο θα είναι πολύ καλή κίνηση μεταγραφική. Πριν τον αγώνα ήμουν αρνητικός. Όμως είδα ήταν όλη η ομάδα μόνος του. Αλλάζει πολλές θέσεις μέσα σε ένα αγώνα και αγωνίζεται αποτελεσματικά όπου και αν τον βάλεις. Ο μόνος παίκτης που ήξερε μπάλα και ήταν γρήγορος. Δυνατός ψηλός και σκληρός. Χρειαζόμαστε και εμείς έναν τέτοιο παίκτη, αλλά προς θεού δεν είναι για πολλά λεφτά.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Το δειγμα ειναι ακομα μικρο αλλα αυτα που βλεπω μ'αρεσουν περισσοτερο απο οσα εβλεπα τον ιδιο καιρο τα τελευταια 4 χρονια. Μακαρι να γινουν και οι καταλληλες προσθηκες γιατι ο Τουντορ παρουσιαζει εργο μεχρι στιγμης παρολες τις ελλειψεις.

Οι παιχτες πρεπει να συνειδητοποιησουν σε ποια ομαδα βρισκονται και τι εχουν να αντιμετωπισουν εξαιτιας αυτου σε Ελλαδα κι απο οτι φαινεται πλεον και σε Ευρωπη. Χρειαζεται αντερα, υπομονη και κυριως μυαλο. Πολυ μυαλο γιατι δυστυχως στον ΠΑΟΚ ετσι οπως ειναι τα πραγματα η ευφυια πρεπει να ειναι το βασικο προσον (για πολλους λογους κυριως μη ποδοσφαιρικους).

ΥΓ Πλατινι γ@μιεσαι ρε αρχιδι
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Οι καργιολο-Σλοβακοι ηταν χωριο ,αλλά εριξαν πολυ ξυλο.Και η κοκκινη και το πεναλτυ μεγαλες μουφες.
Προκαλει μεγαλο προβληματισμο οτι οι διαιτητες μας εσφαξαν κυριολεκτικα για 2ο συνεχομενο παιχνιδι.Για καποιο λογο δεν μας θελει η ουεφα.
Δηλ.τι θα γινει στα πλειοφ,που θα ειναι και πιο καλες ομαδες???

Στα καλά τωρα,ΜΠΡΑΒΟ σε οσους επαιξαν και αντεξαν κι ειδικα στους Κοροβεση και Κωνσταντινιδη που εκαναν την διαφορα στο 1ο τους παιχνιδι.
Θετικο οτι η ομαδα δεν τα παρατησε για ακομη ενα παιχνιδι που της πηγε πολυ στραβά.
Αρνητικο οτι χασαμε παλι πολλες ευκαιριες....
Μπραβο στα παιδια και συνεχιζουμε....
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Μπράβο στον Κοροβέση. Πολύ καλοί Πέλκας, Κόστα και Τζαβέλλας. Εγώ νομίζω ότι Ολσεν και Σκονδρας δεν είχαν απόλυτη ευθύνη στις φάσεις τους.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Το μονο που πρεπει να αναλυθει ειναι η ανεκδιηγητη διαιτησια και των δυο παιχνιδιων.Αυτα που σφυριχτηκαν ειναι παγκοσμιες πρωτοτυπιες.Ελπιζω σε πολυ καλυτερες διαιτησιες στα πλευ οφ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να ιντριγκαρω λίγο; Για πείτε γνώμες, με άλλον προπονητή περνάγατε σήμερα;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Η ενέργεια του Ολσεν στο πέναλτυ είναι απέραντης ηλιθιότητας.

Εκτός αν μας πείσετε ότι τα μάτια μας κάνουν λάθος κ ο Ολσεν δεν βάζει γόνατο εκεί που τρέχει ο άλλος.

Αντε ήθελε να κάνει μλικίες κ τσαλιμάκια. Ας καθότανε τουλάχιστον ακίνητος όταν έπιασε τη μπάλλα, να πάρει επιθετικό φάουλ.

Μου θύμισε ένα ηλίθιο πέναλτυ που είχε κάνει ο Κωνσταντίνου με την Εθνική πριν καμιά 30+ χρόνια.

Για τη φάση με το Σκόνδρα , δεν είδα κάτι.

Σμπρωξίδια κ αγκωνιές παίζουν σε κάθε κόρνερ.

Στο φινάλε όμως , δεν με νοιάζει το όποιο κοράκι.

Με χαλάει που εμείς δείχνουμε ασόβαροι , κ το κάθε κοράκι νομίζει ότι τον παίρνει να κάνει "παιχνίδι" .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”