Συγνώμη ρε Vitor σε παρεξήγησα για την συμπεριφορά σου!Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε Vitor μήπως σε κόλησαν οι ισπανοί τίποτα;Ξέρεις αυτοί που φύγανε!Αισθάνεσαι καλά στην ομάδα;Μήπως θέλεις να πάρεις μεταγραφή;Πάντος στα φιλικά δεν γαμούσες και όλας απεναντίας λαθάρες έκανες!Δεν ξέρω αν φταίει ο προπονητής αλλά καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει όπως λέει και η παροιμία!
15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- Ekatnetworkltd
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Odi έγραψε:Οχι αδερφέ,δεν αμφισβήτησα καθόλου οτι υπηρχε επεισόδιο και εννοείται αυτές τις δηλώσεις τις περίμενα.Τελείως κλισέ δηλώσεις.Ωστόσο πιστεύω πως κάτι άρθρα τύπου "Τάσεις φυγής ο Βίτορ", "κακό το κλίμα στον ΠΑΟΚ" κλπ απλά έριχναν λάδι στην φωτιά χωρίς να λένε τίποτα το ουσιαστικό.Όπως είχα γράψει και την μέρα του περιστατικού,αυτά τα πράγματα λύνονται εσωτερικά..
Όταν λέω φουσκωμένο βέβαια εννοώ από τους γνωστούς-άγνωστους δημοσιογράφους που λειτουργούν για το καλό του ΠΑΟΚ.Έπρεπε να το διευκρινίσω πιο πριν.
Τωρα που διευκρινησες συμφωνω,υπηρχε περιπτωση να μη γραφοταν κατι τετοιο;

Αυτα πλεον ειναι καθημερινοτητα στον ΠΑΟΚ.
Σημερα θυμισε τον παλιο, καλο Βιτορ
Αναγνωριζω παντως στον παιχτη, πως αν και αριστεροποδαρος, πηρε τη δυσκολοτερη αποστολη, με το να παει δεξι σεντερ μπακ, ωστε να παιξουν οι επισης αριστεροποδαροι Τζαβ και Κατσικας στα αριστερα
Ισως το ντερφορμαρισμα των τελευταιων εβδομαδων να οφειλονταν σε αυτο το γεγονος, σιγουρα ομως ο καλυτερος το δυνατον Βιτορ τοσο αμυντικα, οσο και επιθετικα, ειναι στο αριστερο σεντερ μπακ
Αναγνωριζω παντως στον παιχτη, πως αν και αριστεροποδαρος, πηρε τη δυσκολοτερη αποστολη, με το να παει δεξι σεντερ μπακ, ωστε να παιξουν οι επισης αριστεροποδαροι Τζαβ και Κατσικας στα αριστερα
Ισως το ντερφορμαρισμα των τελευταιων εβδομαδων να οφειλονταν σε αυτο το γεγονος, σιγουρα ομως ο καλυτερος το δυνατον Βιτορ τοσο αμυντικα, οσο και επιθετικα, ειναι στο αριστερο σεντερ μπακ
Αυτος ναι ειναι ο Βιτορ που ξεραμε,δε ξερω τι σου ειπε ο κοουτς μετα το ματς με τους λευκορωσους (καταφερες να εισαι ο χειροτερος) λειτουργησε παντως και αν ειχες βαλει και το γκολ σημερα για μενα θα ησουν ο καλυτερος του ματς.
Πρωτος σε ολες τις μονομαχιες, ψηλα δεν εχασες φαση.
Συνεχισε ετσι ρε πορτογαλε σε χρειαζομαστε.
Πρωτος σε ολες τις μονομαχιες, ψηλα δεν εχασες φαση.
Συνεχισε ετσι ρε πορτογαλε σε χρειαζομαστε.
-
Κοψε γιατι το μαμησες εντελως οχι τιποτα αλλο εχουμε και "ιδιο" ψευδονυμο και θα νομιζουν οτι τα εγραψα εγω. 

-
ε δε νομιζω να μας μπερεδευουν. εγω εχω 79 και δεν εχω και avatar.....ασε που εγω γραφω και καφριλικια!

Ρε bane τί έπαθες και γράφεις όνοματα παικτών σε όλα τα topics ?obanebane έγραψε:Κοψε γιατι το μαμησες εντελως οχι τιποτα αλλο εχουμε και "ιδιο" ψευδονυμο και θα νομιζουν οτι τα εγραψα εγω.

- Aureliano Buendia
Πολύ καλός στις τοποθετήσεις του, έψαξε και το γκολ στα στημένα μας.
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι 2 φορές γύρισε την μπάλα άτσαλα στον Γλύκο.
Η μπάλα καλό είναι να μην κάνει γκελ και να γυρνά στα πόδια του κίπερ
με τρόπο που να του επιτρέπει να την διαολοστείλει με τη μία, αν χρειάζεται.
Τώρα δηλαδή τι είναι αυτά τα μεκιν πάουερ? Τούρτα θα κάνουμε?obanebane79 έγραψε:Franz Beckenbauer
Ένα γκολάκι το άξιζες σήμερα.
Εύχομαι να σου το κράτησε η τύχη κάβα για άλλο ματς.
Εύχομαι να σου το κράτησε η τύχη κάβα για άλλο ματς.
- ΑποστόληςΑ
+1Aureliano Buendia έγραψε:Πολύ καλός στις τοποθετήσεις του, έψαξε και το γκολ στα στημένα μας.
Δεξιπόδαρος είναι ο Μιγκέλ αδελφέ nics.