Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
mike

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από mike »

:opaokara:
:nairepaok:
:pano: :D :D :D :D τέλειο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

MANIAKOS έγραψε:Βασικά στείλτε ολο το τοπικ στην ΠΑΕ κ πεστε να πάρουν φορ αν μας λυπούνται

απο ποτε μας εγινες τοσο αισιοδοξος εσυ??μαλλον θες καμια πωληση να ερθεις στα ισια σου :ugeek:
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Πέραν του πολιτικού χαρακτήρα της συζήτησης, για μένα τα ποστ είχαν θέση σε αυτό το τόπικ γιατί υπάγεται στη γενικότερη κουβεντα του τι φόρουμ θέλουμε.

Και γενικότερα αντιμετωπίζω τους διαχειριστές και τα σχόλιά τους από χθες βράδυ σαν να ήταν απλά μέλη, γιατί αν βάλουμε στην εξίσωση ότι είναι μοντς του φόρουμ και θα έπρεπε να δίνουν τη κατεύθυνση για τη κουλτουρα του φόρουμ, θα πάει μακριά η βαλίτσα.

Επομένως κάνω πως δεν είδα σχόλια με μπολντς, υπογραμμίσεις, κόκκινους χρωματισμούς, απειλές προς ανάκληση λεγομένων ενώ δεν εχουν καταλάβει καλά καλα το νόημα των λεγομένων κτλ κτλ. Δεν αναφέρομαι μόνο στο Ρόμαν φυσικά.

Καλή καρδιά

ΥΓ: δεν είναι ανάγκη να δημοσιευτεί, πιο πολύ να το δουν οι μοντς θελω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:mrgreen: Πιστευω μετα τη τρίτη βαριά Τετάρτη σελίδα αναγνωςηΣ θα τον ανακοινώσουνε
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

MANIAKOS έγραψε:Βασικά στείλτε ολο το τοπικ στην ΠΑΕ κ πεστε να πάρουν φορ αν μας λυπούνται

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αν τον πουλησουν και στα καπακια σε βλεπω με σαμπανιες :ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:lol: :opaokara: γιατι να το κρυψώμεν άλλωστε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Perestroika_G4 έγραψε:Πέραν του πολιτικού χαρακτήρα της συζήτησης, για μένα τα ποστ είχαν θέση σε αυτό το τόπικ γιατί υπάγεται στη γενικότερη κουβεντα του τι φόρουμ θέλουμε.

Και γενικότερα αντιμετωπίζω τους διαχειριστές και τα σχόλιά τους από χθες βράδυ σαν να ήταν απλά μέλη, γιατί αν βάλουμε στην εξίσωση ότι είναι μοντς του φόρουμ και θα έπρεπε να δίνουν τη κατεύθυνση για τη κουλτουρα του φόρουμ, θα πάει μακριά η βαλίτσα.

Επομένως κάνω πως δεν είδα σχόλια με μπολντς, υπογραμμίσεις, κόκκινους χρωματισμούς, απειλές προς ανάκληση λεγομένων ενώ δεν εχουν καταλάβει καλά καλα το νόημα των λεγομένων κτλ κτλ. Δεν αναφέρομαι μόνο στο Ρόμαν φυσικά.

Καλή καρδιά

ΥΓ: δεν είναι ανάγκη να δημοσιευτεί, πιο πολύ να το δουν οι μοντς θελω

Νομιζω πως ειδες και εσυ οτι τα σχολια περι πολιτικης κουβεντας παρεμειναν,ασχετα αν καποια απο αυτα προκαλεσαν.

Βγηκε εχθες ο Δημητρης και μιλησε για το ΚΚΕ,προπαγανδιζοντας.Αν εβγαινε καποιος υποστηρικτης της Χ.Α. και υποστηριζε τiς θεσεις του κομματος του,δεν θα εβγαινες π.χ. εσυ οργισμενος να του απαντησεις?Αυτος ηταν ο λογος που διαγραφηκε το ποστ του Δημητρη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παρακαλώ, για τελευταία φορά, οποιαδήποτε συζήτηση περι αθλητισμού και πολιτικής, στην περίπτωση μας ΠΑΟΚ και πολιτικής, να μεταφερθεί εδώ:

viewtopic.php?f=79&t=4970

άντε να σας δω να σας χαρώ! :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:So let me get this straight.

Ένας άνθρωπος που πρέπει να κοιμηθεί επειδή κάνει μια επικίνδυνη δουλειά
δεν μπορεί να απαντήσει ταυτόχρονα (ταυτόχρονα;) σε 2-3 ποστ που τον ρωτάνε το ίδιο πράγμα.
Εικόνα

God damn, ελπίζω να μην είναι τίποτα εναέριος ελεγκτής ο φίλος.

FYI για όσους μπορεί να έχουν απορίες και καλά, στα quote που γίνονται φαίνονται όλα, άσχετα αν έχεις ή όχι ignore κάποιον.

Ενας ανθρωπος που κανει επικινδυνη δουλεια δεν παιρνει στα σοβαρα ενα φορουμ και απλα κοιμαται. Τα αλλα ειναι παπαριες. Απο τη στιγμη που εχει διαλεξει να συναγωνιστει το αλλο του μισο σε σεντονια και βαρετες αναλυσεις, πρεπει να υποστει και τις αντιδρασεις.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

σημερα απο chrome μου βγαζει αυτο το μηνυμα στα βιντεο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κι εμένα..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Firefox :mrgreen:

Θα γράψω σε λίγο μια μεσοβεζικη λύση, κάπου το έχω ξαναγράψει
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

λογικο ειναι βεβαια, ζητουσε καποιον ΑΡΙ ο Μανιακος ολη την ωρα και οριστε, τον πηραμε στο γρηγορο του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Κωστα, θα ηθελα να δωσουμε λυση στο προβλημα, θεμα, παρεξηγηση, οπως θελεις πες το, σε λιγες ημερες απο τωρα. Οπως πιθανα και σ εσενα, ετσι και σ εμενα υπαρχει μια συγχυση συναισθηματων και σκεψεων. Δεν νομιζω οτι χρωσταω καποια εξηγηση ή απολογια, ομως θεωρω υποχρεωση απεναντι στο εαυτο μου, να το ληξω μεσω συζητησης μαζι σου. Οπως θυμασαι, εκανα το βημα και ειπα με τρεις γραμμες αυτο που νομιζω, υπαναχωροντας απο το αιτημα μου για απαντηση μου επειτα απο την ανακληση των γεγραμμενων του Οντι. Δεν ειμαι μνησικακος, ουτε μου αρεσει το να υπαρχει μια "βαρια" ας πουμε, ατμοσφαιρα στις σχεσεις μας. Ισως εχεις καταλαβει οτι δεν ειμαι επιθετικη φυσιογνωμια, μερικα πραγματα ομως με ξεπερνουν. Η αδικια ας πουμε και δεν αναφερομαι -πρωταρχικα- στον Οντι, αλλα στην αδιαφορια για το κατεβασμα ενος κατα την γνωμη μου ανοητου και προσβλητικου ποσταρισματος, το οποιο αποτελεσε και την "πετρα του σκανδαλου", για να πω την αληθεια. Ασε ενα περιθωριο λιγων ημερων να "κρυωσω" το μυαλο μου που λεμε και να εισαι βεβαιος οτι δεν θα αφησουμε κανενα "κενο", τιποτα που να "αιωρειται" απο πανω μας. Και να εισαι σιγουρος οτι δεν εχω κανενα κακο συναισθημα απεναντι σου, οτι κι αν ειπωθηκε, το αντιθετο μαλιστα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Πέμ 25 Αύγ 2016, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”