Παράπονα για το φόρουμ
- paok nafplio
-
Re: Παράπονα για το φόρουμ
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:...
Βάση της κοινής λογικής θα έπρεπε να υπάρχει η θεματική κατηγορία "Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ - Μπάσκετ" καταχωρημένη όμως στα "Διοικητικά" ή κατευθείαν στο "ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ", εάν φυσικά από τεχνικής άποψης, κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.
Ας το επανεξετάσουν οι Admins, όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο για την διευκόλυνση των αναγνωστών, αφού το βασικό κριτήριο αυτό θα έπερεπε να είναι.
kostasff έγραψε:Είπα κι εγώ πως ότι έχει σχέση με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι σε αυτή την ενότητα. Ακόμη και το "Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro". Πως να πείσεις όμως τον Νοvi???
Πληθαινουν οι "μπασκετικοί" κι είναι κι όλοι τους γκρινιάρηδες, πανάθεμα τους....

Λοιπόν, όταν "παίζαμε" με τις ενότητες, είχαμε σκεφτεί πως ότι έχει να κάνει με προϊστορία θα έμπαινε στην ενότητα "Fans' Club & Multimedia" για 2 βασικούς λόγους:
- Μεγάλο μέρος των ποστ αποτελούν φωτογραφίες και video τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στην περιγραφή multimedia
- Mε τη συγκεκριμένη επιλογή, θα μπορούσαν όλα τα ρετρό (ποδοσφαιρικά, μπασκετικά, κλπ) να είναι σε μία ενότητα, κάτι που δε θα μπορούσε να γίνει αν το καθένα "πήγαινε" στην αγωνιστική του ενότητα.

υ.γ. "Βάση της κοινής λογικής" ????

Re: Παράπονα για το Paokmania
Ναι έχω παράπονο από το ΠΑΟΚμάνια.
Αφορά την στάση που αποφάσισαν να κρατήσουν οι moderators απέναντι στο Ότι να ναι.
Το τόπικ υπάρχει εδώ και 2,5 ολόκληρα χρόνια και κανένας από όσους διαχειριστές/συντονιστές και να πέρασαν δεν είχε πρόβλημα μαζί του. Ξαφνικά προέκυψαν "θέματα"...
Θέλω λοιπόν, αν έχει την καλοσύνη κάποιος admin (και όχι moderator), να γράψει εδώ τι ακριβώς συμβαίνει και τι άλλαξε ξαφνικά.
Το παράπονο μου δεν έχει να κάνει με τους Moderators αλλά με τους Admins. Με την συγκεκριμένη απόφαση φανερώνεται αλλαγή πολίτικης ως προς το περιεχόμενο του φόρουμ, για αυτό και ζητάω την τοποθέτηση κάποιου -ξανατονίζω- Admin επί του θέματος.
Η επίσημη απάντηση που πήρα από τον novito ήταν ότι λέγονται πράγματα που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο γινόταν όμως και πριν 800 σελίδες (2,5 χρόνια πριν) μόνο που δεν είχε ενοχληθεί κανένας.
ΥΓ: Μήπως έπρεπε να σταλεί με πμ το μήνυμα αυτό στους admin? Μπορεί, αλλά δεν θέλω να κάνω πράγματα πίσω από τις πλάτες των άλλων. Δεν ήθελα να μειώσω -ή να παρακάμψω- κανέναν moderator.
ΥΓ2: Στο παρόν ποστ, δεν αναφέρομαι σε ΚΑΝΕΝΑ παράπονο προς κάποιον moderator (ότι θεωρούν σωστό κάνουν κι αυτοί). Θέλω απλά μία εξήγηση από κάποιον "ανώτερο" για την άλλαγη πολιτικής του φόρουμ και κατά συνέπεια του σάιτ.
Αφορά την στάση που αποφάσισαν να κρατήσουν οι moderators απέναντι στο Ότι να ναι.
Το τόπικ υπάρχει εδώ και 2,5 ολόκληρα χρόνια και κανένας από όσους διαχειριστές/συντονιστές και να πέρασαν δεν είχε πρόβλημα μαζί του. Ξαφνικά προέκυψαν "θέματα"...
Θέλω λοιπόν, αν έχει την καλοσύνη κάποιος admin (και όχι moderator), να γράψει εδώ τι ακριβώς συμβαίνει και τι άλλαξε ξαφνικά.
Το παράπονο μου δεν έχει να κάνει με τους Moderators αλλά με τους Admins. Με την συγκεκριμένη απόφαση φανερώνεται αλλαγή πολίτικης ως προς το περιεχόμενο του φόρουμ, για αυτό και ζητάω την τοποθέτηση κάποιου -ξανατονίζω- Admin επί του θέματος.
Η επίσημη απάντηση που πήρα από τον novito ήταν ότι λέγονται πράγματα που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο γινόταν όμως και πριν 800 σελίδες (2,5 χρόνια πριν) μόνο που δεν είχε ενοχληθεί κανένας.
ΥΓ: Μήπως έπρεπε να σταλεί με πμ το μήνυμα αυτό στους admin? Μπορεί, αλλά δεν θέλω να κάνω πράγματα πίσω από τις πλάτες των άλλων. Δεν ήθελα να μειώσω -ή να παρακάμψω- κανέναν moderator.
ΥΓ2: Στο παρόν ποστ, δεν αναφέρομαι σε ΚΑΝΕΝΑ παράπονο προς κάποιον moderator (ότι θεωρούν σωστό κάνουν κι αυτοί). Θέλω απλά μία εξήγηση από κάποιον "ανώτερο" για την άλλαγη πολιτικής του φόρουμ και κατά συνέπεια του σάιτ.
gika έγραψε:...
Η επίσημη απάντηση που πήρα από τον novito ήταν ότι λέγονται πράγματα που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ. ...
3 φορές στο πα ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Το ότι κάνεις πως δε καταλαβαίνεις δε μ απασχολεί και ιδιαίτερα και ίσως και πολύ να ασχοληθήκαμε τελικά...
Το έγραψα στο σωστό τόπικ.
Δεν έχω πρόβλημα με το φόρουμ. Έχω πρόβλημα με την αλλαγή πολιτικής που διαπιστώνω, κάτι που συνεπάγεται "παράπονα προς το ίδιο το σαιτ".
[quote= "novito"]
3 φορές στο πα ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Το ότι κάνεις πως δε καταλαβαίνεις δε μ απασχολεί και ιδιαίτερα και ίσως και πολύ να ασχοληθήκαμε τελικά...[/quote]
3 φορές μου είπες, ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά ακόμα περιμένω την απάντηση στο ποιο είναι το πρόβλημα.
Άμα όντως θεωρείς ότι ασχολήθηκες πολύ, καλύτερα να μην απαντήσεις, και να απαντήσει κάποιος πραγματικά αρμόδιος που έχει τη διάθεση να κάνει αυτό που υπαγορεύει η ιδιότητα του.
Δεν έχω πρόβλημα με το φόρουμ. Έχω πρόβλημα με την αλλαγή πολιτικής που διαπιστώνω, κάτι που συνεπάγεται "παράπονα προς το ίδιο το σαιτ".
[quote= "novito"]
3 φορές στο πα ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Το ότι κάνεις πως δε καταλαβαίνεις δε μ απασχολεί και ιδιαίτερα και ίσως και πολύ να ασχοληθήκαμε τελικά...[/quote]
3 φορές μου είπες, ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά ακόμα περιμένω την απάντηση στο ποιο είναι το πρόβλημα.
Άμα όντως θεωρείς ότι ασχολήθηκες πολύ, καλύτερα να μην απαντήσεις, και να απαντήσει κάποιος πραγματικά αρμόδιος που έχει τη διάθεση να κάνει αυτό που υπαγορεύει η ιδιότητα του.
αλλαγή πολιτικής δεν έγινε ακόμα... πάμε σε 2η Κυριακή στη Θεσσαλονίκη...
[youtube]3plquPUmLhs[/youtube]
[youtube]3plquPUmLhs[/youtube]
Μάλλον ανάγνωση δεν ξέρεις.
Απευθύνθηκα ΣΕ ΑΝΤΜΙΝ...
Αν αναβαθμίστηκες μόνος σου, μπράβο.
Αν όχι, αγνόησε αυτό το ποστ.
Απευθύνθηκα ΣΕ ΑΝΤΜΙΝ...
Αν αναβαθμίστηκες μόνος σου, μπράβο.
Αν όχι, αγνόησε αυτό το ποστ.

Θες να πιασουμε την αναγνωση γκικα??
Διαβασε το "10. Ενέργειες Διαχειριστών /Συντονιστών" κι αν έχεις απορίες τα λέμε.
υ.γ. εσύ ζητάς admin, κι εγώ τελικό ουέφα με τον ΠΑΟΚ... επιθυμίες είναι αυτές...
υ.γ.2: η χουντα οπως λετε συχνα ακομα κανει πως δε προσεχει το υφακι και τις ειρωνιες... για ποσο ειναι το θεμα...
Διαβασε το "10. Ενέργειες Διαχειριστών /Συντονιστών" κι αν έχεις απορίες τα λέμε.
υ.γ. εσύ ζητάς admin, κι εγώ τελικό ουέφα με τον ΠΑΟΚ... επιθυμίες είναι αυτές...
υ.γ.2: η χουντα οπως λετε συχνα ακομα κανει πως δε προσεχει το υφακι και τις ειρωνιες... για ποσο ειναι το θεμα...
10.5 Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του για τη λειτουργία του Paokmania.gr/Forum καθώς και ενδεχόμενα παράπονά του προς τους moderators, είτε δημόσια είτε με PM.
Αν θύχτηκες, συγγνώμη. Αλλά......
Επειδή θα μου πεις να δω αυτό:
10.10 Στο Paokmania.gr/Forum μπορούν να συζητιούνται όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Οι moderators έχουν όμως το δικαίωμα να σβήνουν μηνύματα που είναι άσχετα με το θέμα (ανάλογα και με τη ροή της συζήτησης σε αυτό), μηνύματα που είναι υπερβολικά ειρωνικά έτσι ώστε να προκαλούν αδικαιολόγητα τους υπόλοιπους χρήστες, όπως και να κλειδώνουν συζητήσεις, το θέμα των οποίων έχει πια εξαντληθεί ή «χάλασε» λόγω προσωπικών αντιπαραθέσεων.
Το θέμα το χάλασες με τις παρεμβάσεις που έκανες σήμερα και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις που είχαμε οι δύο μας. Με την διαφορά ότι εγώ δεν έχω τίποτα μαζί σου. Εσύ αποφάσισες να με περιορίσεις ξαφνικά.
α) Μπορείς να σβήσεις τις αντιπαραθέσεις και να συνεχίσουμε κανονικά
β) Μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να συνεχίσουμε κανονικά.
γ) Μπορεί να το έχεις κλειδώμένο και να είμαστε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα.
Και εν τέλη....
10.3 "Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε «δικαιωθεί» μπορείτε να ενημερώσετε τον Administrator με PM και αυτός θα εξετάσει το αίτημά σας."
Αν θύχτηκες, συγγνώμη. Αλλά......
Επειδή θα μου πεις να δω αυτό:
10.10 Στο Paokmania.gr/Forum μπορούν να συζητιούνται όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Οι moderators έχουν όμως το δικαίωμα να σβήνουν μηνύματα που είναι άσχετα με το θέμα (ανάλογα και με τη ροή της συζήτησης σε αυτό), μηνύματα που είναι υπερβολικά ειρωνικά έτσι ώστε να προκαλούν αδικαιολόγητα τους υπόλοιπους χρήστες, όπως και να κλειδώνουν συζητήσεις, το θέμα των οποίων έχει πια εξαντληθεί ή «χάλασε» λόγω προσωπικών αντιπαραθέσεων.
Το θέμα το χάλασες με τις παρεμβάσεις που έκανες σήμερα και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις που είχαμε οι δύο μας. Με την διαφορά ότι εγώ δεν έχω τίποτα μαζί σου. Εσύ αποφάσισες να με περιορίσεις ξαφνικά.
α) Μπορείς να σβήσεις τις αντιπαραθέσεις και να συνεχίσουμε κανονικά
β) Μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να συνεχίσουμε κανονικά.
γ) Μπορεί να το έχεις κλειδώμένο και να είμαστε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα.
Και εν τέλη....
10.3 "Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε «δικαιωθεί» μπορείτε να ενημερώσετε τον Administrator με PM και αυτός θα εξετάσει το αίτημά σας."
ενημέρωσε με PM ρε συ γκίκα τότε να δω τι θα καταλάβεις. Επαναλαμβάνω πως πριν το κλείδωμα υπήρξε σύμφωνη γνώμη των μοντ, που είναι υπεύθυνοι για το φόρουμ. Στείλε όσα πμ θες να δω τι θα καταλάβεις. Τελευταίο ποστ σχετικά με το θέμα, γιατί παρακούρασε.