Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

:mrgreen: :mrgreen:

Μάλλον έστρωσε πλέον παιδιά... 8-)

Για κάνα μισάωρο όμως ήταν όχι φίδι αλλά...βράχος ακούνητος λέμε...

Καραβίσιο όπως λέει κι ο RoMaN... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Οποιος χρησιμοποιει greasemonkey στον ff η το tampermonkey στον chrome, να του προτεινω αυτο

https://openuserjs.org/scripts/ConnorBe ... _Embedding

Κανει τα embedded youtube videos λινκ. Ετσι γλυτωνετε και δεδομενα, και φορτωνει πολυ πιο γρηγορα καποια σελιδα

Θα προτεινω στους υπευθυνους και καποιον τροπο να μη φορτωνουν ολα μαζι :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πέτρο, μόλις τελειώσω τα υπερεντατικά μαθήματα Κινέζικων που έχω αρχίσει θα σε πω να το ξαναγράψεις το από πάνω post για να το ακολουθήσω κατά γράμμα... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Firefox: https://addons.mozilla.org/el/firefox/a ... asemonkey/
Chrome: https://chrome.google.com/webstore/deta ... ldmpobfkfo

Μετα πας στο λινκ πιο πανω και πατας install και ξαναμπες στη σελιδα που ειχες θεμα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ναι καλά...Ολόκληρο θέλεις να το κάνω όλο αυτό ή μισό μισό??? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sourme, (για να μεταφερθουμε κ δω χωρις να γεμιζουμε οφ τοπικ τις μεταγραφες) θα σου απαντησω απο κυριακη-δευτερα, μπας κ βρεθει ενα κοινος τοπος συννεννοησης κ μπουμε σε κλιμα διαλογου..

Κατι που προσπαθησα να επιχειρησω εδω ...

Παντως, μην κολλας στις λεξεις ρε συ κ στο αν ευθαρσως ειπες καποιον "φυτο" ή "κακοπροαιρετο" ή αν εχεις δηλωσει προασπιστης του καλου..
Αυτο μπορει καλλιστα να επιτευχθει περιφραστικα οπως πχ εκανες τωρα αλλα κ περσι, ή αν συμφωνησεις με καποιον αλλο π κραζει, μην κρυβομαστε..
Οπως πχ το να λες οτι καποιος ακριτα επηρεαζεται απ'τους αρδ, οτι αναμασα ο,τι γραφουν, οτι πιστευει ψεματα κ τα αναπαραγει, οτι δε δινει βαση σ'αυτα που βγαζει η ΠΑΕ αλλα κλπ..

Και συμπαθα με δν ειπα οτι ακολουθας γραμμη, εγραψα ξεκαθαρα οτι επιλεγεις ν πιστευεις μονο την επισημη "γραμμη"-θεση ή κινησεις της ΠΑΕ απροβληματιστα (οπως περσι π δν εβλεπες θεμα με ΝΒ κ μιλουσες για νουβελες κ κλαψουρισματα, π ολα εβαιναν καλως, π δν ειχες θεμα με αποχωρηση τζακ, κλπ) και παραλληλα ο,τι γραφεται εκ προοιμιου το θεωρεις ψεμα ή πολεμο..

Οσο για τα υπολοιπα που αρνεισαι κ εξανιστασαι, θα σε παρακαλουσα αν θες να ψαξεις καποιους απ'τους διαλογους μας κ να δεις 3-4 αντιπαραθεσεις μας μεσουσης της χρονιας ( ανεξαρτητα με το τι μπορει να υποστηριζες στην κεντρικη)..

Καλο βραδυ κ καλα να περασεις(ετε) το 3ημερο!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για να το ληγουμε το θεμα και να μη σερνεται..ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.δικαιωμα του.το τι εχω πει και ποια θεση παιρνω χρονια εδω μεσα την ξερουν και οι πετρες.το θεωρω κουτο να βαλουμε σε αντιπαραθεση διαλογους περσινους και τι ειπα για τον αρνεσεν και το βεζυρτζη.

Τωρα για το τι αναμασα ο καθενας,δικο του θεμα.δεν εχω πει ποτε οτι ολα ειναι μ@λακιες,ουτε οτι ολα στηριζονται σε ευφανταστα σεναρια.απλα παντα στην ακρη του μυαλου μου προσπαθω να βαλω τη δικη μου λογικη.

Η δικη μου λογικη λεει οτι δεν μπορω τη μια να ειμαι χουβαρντας και την αλλη τσιπης.δεν μπορει ο προεδρος να βγαινει να μιλαει για ανοιχτο μπατζετ και να θεωρω οτι θελει να καλοπιασει τα αυτια μου..περυσι δεν ειχαμε ανοιχτο μπατζετ;;;φτασαμε να φερουμε 4 χαφ + μπερμπα+λεοβατς+ αποζημιωσεις ρατς-νομποα-σαλπι...

Αρα τι να πω;;;;οτι θα κολλησω στα 300χιλ;;
Τελος παντων δε θελω να ασχοληθω αλλο με το ζητημα.το μονο που μπορω να σου πω(για να δεις τι ρολο βαραει εκαστος)δες λιγο την υποθεση του υπευθυνου ακαδημιων,αν θυμαμαι καλα.βγηκε απο 2 σαιτ καπου το χειμωνα.δες λιγο τι γραφει ο καθενας..

Τελος για να κλεισω,θελω να σου σημειωσω οτι το φορουμ ειναι μια ζωντανη κουβεντα η οποια ανα πασα στιγμη ειτε μπορει να εκραγει απο χαρα ειτε απο μισος.εχουν γινει χιλιαδες καβγαδες μεταξυ μελων ειτε μεταξυ μελων και μοντ κτλ κτλ.το καθε μελος μπορει να γραψει οτι γουσταρει.τρωει ενα μπαν και ξαναρχεται.απειρες φορες πολλοι βριζουν,πολλοι πανω στα νευρα τους λενε λογια που δε θελουν, αλλα τα λενε.εμεις σαν μοντ δεν εχουμε ουτε το δικαιωμα ουτε την ευχερεια.εμεις ειμαστε πυροσβεστες και προσπαθουμε να ειμαστε οσο ουδετεροι γινεται,οσο και κατευναστικοι.καλλιστα μπορω να το κανω πουτ@ν@ το φορουμ σε μιση ωρα.καλλιστα μπορω να γραφω κατεβατα να πυροδοτω ολη την κουβεντα.αυτο σημαινει αποτυχια και δεν ειναι γιατι θα μου πει καποιος μπραβο η θα μου δωσει εξουσια,ειναι οτι μπορουμε και κραταμε σε καλα πλαισια μια συζητηση.τα υπολοιπα φορουμ εχουν διαλυθει,η ειναι κλειστα.

Ελπιζω να σου εδωσα καποιες απαντησεις και ισως να ερεθισα το μυαλο σου να σκεφτει απο αλλη οπτικη καποια θεματα.οπως εσυ μπορεις να μου πεις τι ελεγα περυσι και αν ειχα υφος η ακολουθουσα γραμμη,μπορω να σου λεω μερες για μαλακιες που εχουν γραφτει,για μπινελικια,για απειλες,για ραντεβου,για βρισιδια στους μοντ κτλ κτλ κτλ.

Αυτα απο μενα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Άκου simba, στο ειχα πει και τοτε αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις διοτι εισαι οριακος.
Οσο για τη μονταζιερα και το φακελωμα επαθα σοκ. Ειλικρινά φιλε εισαι για τα σίδερα, ηλεκτροσοκ και μπολικα χαπια άμεσα.

Ειναι η τελευταια φορα που σου απαντω, καλη τυχη με τη θεραπεια σου.
Odi έγραψε: Asimos το Post με τον χαρακτηρισμό διαγράφηκε.Ηρεμήστε πρωινιάτικα.
Odi, αφου ειναι Καραγκιοζης, ψεματα να πω;
Παλι καλα που διαγραφηκε ο χαρακτηρισμος ε? :lol: :lol:

Μods team, ησασταν εκθετοι στα ματια μου απο διαφορα περιστατικα (οπως τοτε πχ που επειδη εβγαλα μια κοκκινη καρτα σ'ενα παικτη μας για μουφα πεναλτι, ενας mod μου την επεσε με λοιδωριες και αμφισβητηση του ποσο ΠΑΟΚ ειμαι, και παροτι με ηρεμια προσπαθησα να τον επαναφερω στην ταξη, συνεχιζε το προγραμμα του προσπαθωντας παραλληλα να βγαλει ενα ολοκληρο φορουμ τρελο..Και κανεις, εστω στη ζουλα δεν του εκανε μια συσταση κ το μονο που εγραψε καποιος φιλος mod ηταν "μην το παιζεις θιγμενος" με θρασος.
Τη στιγμη που αλλοι, σε καθε 3η λεξη τους ειναι "γατια" κλπ -ετσι Πετρο, ουτε το τελευταιο διελαθε παλι της προσοχης σου ε? Τι ειναι, 5-6η φορα τωρα?- )..

Καταλαβαινω πως εχετε διαφορετικα στανταρτς αντιμετωπισης και πως διαφορα φιλαρακια τα προστατευετε και ποιειτε την νησσαν.
Πολλες ειρωνιες κ προκλησεις, παροτι αχρειαστα αποσταθεροποιουν την ηρεμια του φορουμ και οδηγουν στο νεο "πολιτισμο" της ασεβειας της διαφορετικης αποψης, τις αφηνετε να περασουν ντουκου (με την ευκολη δικαιολογια δν το προσεξα)..
Επειδη μαλλον κατα βαθος συμφωνειτε μ'αυτες μιας κ στο παρελθον εχετε εκφρασει μεσες ακρες ιδιες αποψεις..
Ενω αν τυχει κ γινει the other way around, ξαφνικα γινεστε προσεκτικοι, δικαιοι και αμειλικτοι..

Κρατηστε λιγο τα προσχηματα και τουλαχιστον μην επιτρεπετε να εκτροχιαζεται ενα ολοκληρο φορουμ απο απροκλητες επιθεσεις, και ξαφνικα να επεμβαινετε μολις ο θιγομενος ευλογα αντιδρασει...

Αλλα τετοια ωμη ξεφτιλα, οπως αποτυπωνεται απ'τα παραπανω quotes, ειλικρινα δεν την περιμενα..Λυπαμαι πραγματικα για τα μετρα κ τα σταθμα σας, λυπαμαι γιατι θεωρειτε τους εαυτους σας και δικαιους..

Υ.Γ.
Οσον αφορα στον παραπανω τυπο, τα λογια ειναι φτωχα..

Λογικο βεβαια, οποιος ξεφτυλιζεται ετσι, lashes out με χαρακτηρισμους..

Btw, κανενα φακελωμα, λιγο IQ ναχεις, 6-7 λεπτα διαδικασια ειναι..

Ομως εχεις ενα δικιο καπου..Εχω προβλημα και μαλιστα μεγαλο..

Με τους κομπλεξικους, τους δηθεν, τους θρασυδειλους, τους φασιστες και τους μισαλλοδοξους..

Αλλα το μεγαλυτερο το εχω μ'αυτους που δεν εχουν ουτε μια ικμαδα ντομπροσυνης και γενναιοτητας, να ερθουν σε ευθεια αντιπαραθεση με καποιον συζητωντας το, και αντ'αυτου ΚΑΙ ΚΑΛΑ κρυβονται πισω απο αοριστες προκλησεις που ειναι ηλιου φαεινοτερο που απευθυνονται...

Και μετα ανδρικια
Δεν ασχολούμαι με σενα διοτι σε βαριεμαι, στο ειπα τοτε αλλα αρνεισαι να το δεχτεις.
Δεν με απασχολεις, πως το λενε; Απλως έχεις τη μυγα και νομιζεις πως ασχολείται ο κοσμος μαζί σου.
Δεν με ενδιαφερεις, πως να στο πω για να το καταλαβεις; Εισαι πιο βαρετος απο νυχτα στο βορειο πολο.
Σιγα, το καλσον..

Που θα μας πεις και
"χεστηκαν οσοι διαβαζουν πισω απο τις λεξεις" "ως ΠΑΟΚτσακια και καλα..."

Κριμα που εχεις και το nick του μεγαλου Νικολα...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επειδη ηξερα πως 9 ωρες ετοιμαζες το κολαζ σου εχω να σου πως μεσα στα μουτρα πως δεν πας καλα και το Καραγκιοζης ειναι λιγο.

Τα υπόλοιπα δεν τα διαβασα, λογιδρια κλαψομουνιας δεν αντεχω ουτε για πλακα.

Τωρα, μπορω να φυγω ησυχος.

Και που σαι ψηλε... Αν δεν εισαι ηδη ΑΡΔ εχεις τα φοντα να γινεις. Αριστος.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

simba έγραψε: Τη στιγμη που αλλοι, σε καθε 3η λεξη τους ειναι "γατια" κλπ -ετσι Πετρο, ουτε το τελευταιο διελαθε παλι της προσοχης σου ε? Τι ειναι, 5-6η φορα τωρα?- )..
Εχεις καποιο κομπλεξ μαζι μου συγκεκριμενα για καποιο λογο;

Δεν κανω τον κοπο να ασχοληθω μαζι σου, μην ασχολεισαι μαζι μου κυριε ολοσωστε.-

Που μονιμα για παρεξηγηση ψαχνεσαι

Και οποιος απο τους 2 σας το συνεχισει εχει φυγει. Βαρεθηκα καθε μερα να διαβαζω καυγαδες για μαλακιες
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κανενα κομπλεξ, απλα επισημανω τη διαφορα αντιμετωπισης αναμεσα σε μελη λογω συμπαθειων..
Και ανεφερα το ονομα σου οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο οπως ανεφερεις, απλα την προηγουμενη φορα που σου ειχα επιστησει την προσοχη για τα αλλεπαλληλα σχολια περι "γατιων απ'τις ακαδημιες ΜΑΣ" το γυρισες σε μενα ή ελεγες δικαιολογιες του στυλ δεν το προσεξα και ομως συνεχισες να τ'αφηνεις χωρις παρατηρησεις..

Ενω οπως σου ειχα πει τοτε, τα ρανταρ για αλλους ειναι μονιμα τεντωμενα, ακομα κ αν πεις οτι ο παικτης εχει ψυχολογικα ή θεμα με την κραση του (σορυ logios, δεν εχω bachelor ψυχολογιας) ή αν μια φορα κανεις λαθος και χαρακτηρισεις καποιον "μπουφο" (κ στο χτυπανε μετα οι ιδιοι μοδς για μηνες)

Και αν βαρεθηκατε καυγαδες κ μλκιες (οντως), καντε αυτο π πρεπει και κοψτε απ'τη ριζα καθε λογης αναιτια προκληση και ειρωνια, για να μην εκτροχιαζεται η ηρεμια του φορουμ..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ολα αυτα που λες, συγγνωμη, μα ειναι ατοπα τελειως

Ποτε δεν αφησα η εσβησα χαρακτηρισμο λογω συμπαθειων εδω μεσα, ουτε σε παιχτη ουτε σε μελος. Και οσες φορες εσβησα "ελαφριους" χαρακτηρισμους υπηρχε και γκρινια και απο τοτε σταματησα και να το κανω, περα απο το να επισημαινω σε μελη που ειναι κολλημενα με καποιους παιχτες και τα λενε συνεχως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

simba νομιζω στο εχω ξαναγραψει,πολυ στα σοβαρα εχεις παρει το φορουμ,παρτο αλλιως φιλικα στο λεω.
Γιωργo (Asimos) ξεκολα στο ξαναεγραψα,στη τελικη αν δεν γουσταρετε να διαβαζετε ο ενας τον αλλο ignore,το εκανα και εγω μετα απο 7 χρονια εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pgetsos έγραψε:Ολα αυτα που λες, συγγνωμη, μα ειναι ατοπα τελειως

Ποτε δεν αφησα η εσβησα χαρακτηρισμο λογω συμπαθειων εδω μεσα, ουτε σε παιχτη ουτε σε μελος. Και οσες φορες εσβησα "ελαφριους" χαρακτηρισμους υπηρχε και γκρινια και απο τοτε σταματησα και να το κανω, περα απο το να επισημαινω σε μελη που ειναι κολλημενα με καποιους παιχτες και τα λενε συνεχως
Ok, ας αφησουμε τα περι συμπαθειων και ας μεινουμε στα facts..
Απο που κ ως που ειναι ατοπα αυτα π αναφερω, οταν υπαρχουν στοιχεια και για τις δυο περιπτωσεις?
οτι τα ρανταρ για αλλους ειναι μονιμα τεντωμενα, ακομα κ αν πεις οτι ο παικτης εχει ψυχολογικα ή θεμα με την κραση του ή αν μια φορα κανεις λαθος και χαρακτηρισεις καποιον παικτη "μπουφο" (κ στο χτυπανε μετα οι ιδιοι μοδς για μηνες)
τα αλλεπαλληλα σχολια περι "γατιων απ'τις ακαδημιες ΜΑΣ" συνεχισες να τ'αφηνεις χωρις παρατηρησεις, παρα το οτι σου ειχα επιστησει την προσοχη
Δεν παρατηρεις μια αντιφαση? Εκτος αν πλεον εχετε "νομιμοποιησει" τετοιους χαρακτηρισμους.. :?

Αδερφε obane, φορουμ ξεφορουμ, οπως και στη ζωη, δεν ανεχομαι οποιον φασιστικα δε σεβεται την αλλη αποψη και αναιτια προκαλει, μαλιστα με παροιμιωδη ελλειψη ντομπροσυνης..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σου χτυπούσα για μήνες το μπούφος; Δε θυμάμαι καν για ποιον παίχτη το είπες αν και θα ποντάρω στον Σουηδό. Η σου έλεγα συνέχεια για τα ψυχολογικά που νομίζω για τον Σαμπο το είχες πει; Και αν το έβλεπα τώρα πάλι δε θα μου άρεσε, και είναι διαφορετικό από το έχει θέμα με την κραση του η το δε σηκώνει την πίεση της Τούμπας κτλ

Και ούτε το γατιά μου αρέσει, ούτε το χρησιμοποιώ Και δε ξέρω αν το έχω χρησιμοποιήσει κιόλας, δε θυμάμαι. Αλλά δυστυχώς ανήκω στη μειοψηφία, παρόλα αυτά αν σε κάποιον την έλεγα και την λέω ακόμα είναι για το τιτικα στον Λούκας που το θεωρώ πολύ άσχημο σαν χαρακτηρισμό αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα, επίσης ανήκω στη μειοψηφία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”