Paokmania: Αιώνια φοίτηση

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από paokakiG4 »

Makis4444 έγραψε:Παοκακι,αποφασισες :mrgreen: ????????
forza μαθηματικοοοοοοοοοο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Βασικα να σας πω κ γω μια περιπτωση..εγω σπουδαζω ηλεκτρονικος στο τει κ μονο φετος δουλευω στον κλαδο μου.εχω κανει τις απειρες δουλειες κ ποτε δεν αγχωθηκα για το τι θα κανω..αν θες να δουλεψεις κ εχεις κεφι νομιζω θα την βρεισ την ακρη..ετσι νομιζω.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άντε να πω κι εγώ την ιστορία μου.

Σχολή ξένων γλωσσών και λογοτεχνιών, πανεπιστήμιο της Bologna. (Lingue e letterature straniere)
-Κατεύθυνση πολυγλωσσικής και διαπολιτισμικής επικοινωνίας (Curriculum Comunicazione plurilinguistica e interculturale)

Α' έτος: 1η γλώσσα* + 1η λογοτεχνία (σύμφωνα με την 1η γλώσσα), 2η γλώσσα** + 2η λογοτεχνία (σύμφωνα με την 2η γλώσσα) κατ'επιλογήν, ιταλική γλώσσα & ιταλική λογοτεχνία, ιστορία
Β' έτος: 2 γλώσσες + 2 λογοτεχνίες σύμφωνα με την επιλογή από το Α' έτος, 3η γλώσσα***, πληροφορική, 2 μαθήματα επιλογής
Γ' έτος: 2 γλώσσες σύμφωνα με την επιλογή από το Α' έτος, 3η γλώσσα σύμφωνα με την επιλογή από το Β' έτος, 2 μαθήματα επιλογής, πρακτική, πτυχιακή εργασία

edit: Ξέχασα να σημειώσω ότι, τα μαθήματα που αφορούν στις γλώσσες, και μόνο, γίνονται και στα δύο εξάμηνα του κάθε έτους.

*Η επιλογή της πρώτης γλώσσας (και της πρώτης λογοτεχνίας), γίνεται από τις ακόλουθες:
Γαλλικά, Φινλανδικά, Αγγλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρώσσικα, Ισπανικά, Γερμανικά, Ουγγαρέζικα

**Η επιλογή της δεύτερης γλώσσας (και της δεύτερης λογοτεχνίας), γίνεται από τις ακόλουθες:
Γαλλικά, Φινλανδικά, Αγγλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρώσσικα, Ισπανικά, Γερμανικά, Ουγγαρέζικα, Αράβικα, Καταλανικά, Κινέζικα, Γιαπονέζικα, Περσικά

***Η επιλογή της τρίτης γλώσσας, γίνεται από τις ακόλουθες:
Γαλλικά, Φινλανδικά, Αγγλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρώσσικα, Ισπανικά, Γερμανικά, Ουγγαρέζικα, Καταλανικά

Η εγγραφή στη σχολή είναι ελεύθερη, χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις ή αριθμητικό περιορισμό. Δεν ισχύει το ίδιο για όλες τις σχολές!

Αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, πολύ ευχαρίστως είτε με pm, είτε εδώ.

Πριν καταλήξω στην υπέροχη -κατά τα άλλα- Bologna, έκανα 2 εξάμηνα στην Κομμοτηνή (ΔΟΣΑ), που είναι τίνγκα στο..., και η οποία προσφέρεται για τουρισμό αλλά όχι για διάβασμα. Έπειτα, πήρα μεταγραφή (μη βιαστείτε να κρίνετε, ας είναι καλά ο ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου) στο πρώην ΔΕΟΠΣ του ΠΑ.ΜΑΚ. όπου γράφτηκα στο Γ' εξάμηνο και όπου δε μου αναγνωρίσαν ούτε ένα μάθημα από όσα είχα περάσει στο ΔΟΣΑ, και αφού κατάφερα σε 1 χρόνο να περάσω σχεδόν όλα τα μαθήματα για 4 εξάμηνα, με την εγγραφή μου στο Ε' αλλάξαν τον τίτλο της σχολής, και φυσικά και το πρόγραμμα. Το νυν ΔΕΣ, δηλαδής, που τι να δείς και τι να μη δεις...

Γυρολόγος, θα έλεγε κάποιος. Άσχημα δεν πέρασα, αλλά 3 χρονάκια τα πέταξα στο καναβάτσο, μέχρι να το πάρω απόφαση και να έρθω εδώ που βρίσκομαι τώρα.

Η μοναδική συμβουλή που έχω να δώσω στους υποψήφιους πρωτοετείς μαζί με την ευχή μου να περάσουν όπου ακριβώς θέλουν και όχι όπου τους στείλει το γαμοσύστημα, είναι μακριά από παρατάξεις.-
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

paokakiG4 έγραψε:
Makis4444 έγραψε:Παοκακι,αποφασισες :mrgreen: ????????
forza μαθηματικοοοοοοοοοο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αντε,μαζι θα ειμαστε :opaokara: ........
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

αλλα 3 και μετα ΤΕΛΟΣ

αντε γιατι τα μυαλα μας ειναι λες και τα βαλαμε στο μιξερ...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στρωθείτε στο διάβασμα ρε να τελειώνετε κι αφήστε τα τσατάκια και τις λακαμίες (που έλεγε κι ο Βαγγτ!)
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

Ρε μαγκες τι ακριβως παιζει με τις παραταξεις γιατι και αλλοι με εχουν πει αλλα δεν μπηκαν στον κοπο να εξηγησουν :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

παραταξεις ε?...καλα λεει ο γιαννης μακρυα απο δαυτους!!
ειναι κριμα να μπεις σε μια παραταξη και να σε βαλουν την ταμπελα ο δαπιτης ο κνιτης ο πασπιτης κ.τ.λ...
γιατι να γινεις πιονι τους και να ξημεροβραδιαζεσαι στα τραπεζακια τους??
γιατι να παρακαλας τον καθενα να ερθει στο παρτυ που οργανωνει η παραταξη σου ?
μπορεις να εισαι οτι θες και να υποστηριζεις οτι θες κομματικα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει να ενταχθεις καπου..

ασε που αυτοι οτι βοηθεια και αν σου δωσουν αργοτερα θα στο ζητησουν πισω με τν ενα η τον αλλο τροπο..αρα γτ να εισαι υποχρεωμενος απεναντι τους?
και γιατι να ψηφιζονται τα πλαισια των κομματικων παραταξεων και οχι το δικο μου του μαριου του γιωργου κτλ?

για μενα ολοι καμμενοι ειναι εκει περα και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι παρτυ!!α ναι!!ξερουν και να πλακωνονται που και που μεταξυ τους,να μοιραζουν φυλαδια στα οποια θαβουν τις αντιπαλες παραταξεις γιατι τους πηραν το τραπεζακι τους και δεν εχουν που να κατσουν( :lol: )να βαζει ο καθενας την δικια του μουσικη με αποτελεσμα η σχολη να γινεται τρεις λαλουν και δυο χορευουν και φυσικα να οργανωνουν εκδρομες!!!Σου φαινονται σοβαρες κινησεις εσενα αυτες? :mrgreen:

μην χασεις τον χρονο σου με αυτους και αν θες να ενταχθεις καπου υπαρχουν παρα πολλες φοιτητικες ελευθερες ομαδες που προσφερουν πολιτισμο!ομαδες θεατρου μουσικες ομαδες και γενικα αμα το ψαξεις σιγουρα θα βρεις κατι καλυτερο απο τις παραταξεις!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Στρωστε τους κώλους σας στο διάβασμα και περάστε τα μαθήματά σας.
Και με μεγάλους βαθμούς έτσι? όχι 5αρια και 6αρια!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έτσι ακριβως όπως τα λέει ο οπλαρχηγός... Όχι σε 5άρια και 6άρια....
4.5 για πάντα!!!! Αυτό θα πει ηδονή....!!

υ.γ. :(
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εσυ να παρεις σε ολα 4.45..
Εκει να δεις ηδονιήηηηηηηηη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγω σημερα παντως πηρα ενα 5αρι που το καταυχαριστηθηκα...... ειναι και προτελευταιο μαθημα
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

μωρε ας περασω εγω και τα δωδεκα και θαυμα θα ναι !!!αυριο τελευταιο μαθημα και ειναι σχετικο με βιολογια και δεν καταλαβαινω γρι λαιμαι :cry:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γ@μω την αυριανη μας απεργια... Εκει που λες τελειωνω 2/7 σχολη και δουλεια και την κανω, περιμενε τωρα λακαμα novi ποτε θα οριστει η νεα ημερομηνια για τα αυριανα αναβληθεντα.... Ολα στραβα την τρελα μου μεσα...

υ.γ. μην ακουσω τιποτα παπαριες για αγωνες, διεκδικησεις και τα συναφη... αυτα στο alter...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα. λευτεριά στην εξεταστική του novi. πού έχεις χαθεί εσύ ρε λαμόγιο με την πράσινη φανέλα???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”