Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Την Κυριακή 2/9 το απόγευμα θα γυρνάω από Τήνο με το πλοίο. Στη Ραφήνα θα είμαι γύρω στις 17:30 με 17:40. Δεν προλαβαίνω να πάω στην Ν. Σμύρνη, εκτός αν θυσιαστεί κάποιος φίλος και έρθει με το ΙΧ του να με πάρει για εκεί.
(όπερ από πολύ δύσκολο έως αδύνατον)
(όπερ από πολύ δύσκολο έως αδύνατον)
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλημέρα σε όλους...
Έχουμε πρεμιέρα σήμερα, με αγώνα σημαντικό, όπου για πολλούς λόγους θέλουμε ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...
Πάμε όλοι να γεμίσουμε την Τούμπα και αφήνοντας τα λαρύγγια μας να ξαναγίνουμε ο 12ος παίχτης του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Έχουμε πρεμιέρα σήμερα, με αγώνα σημαντικό, όπου για πολλούς λόγους θέλουμε ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...
Πάμε όλοι να γεμίσουμε την Τούμπα και αφήνοντας τα λαρύγγια μας να ξαναγίνουμε ο 12ος παίχτης του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Καλημέρα σε όλους...
Πρεμιέρα-Ν Ι Κ Η, κόντρα σε μια ομάδα και δύο κοράκια (1ος-4ος), σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας ζημιώσουν...
ΜΠΡΑΒΟ στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας και καλή συνέχεια να έχει, στην πιο βρώμικη σούπα-λίγδα όλου του ντουνιά...

Πρεμιέρα-Ν Ι Κ Η, κόντρα σε μια ομάδα και δύο κοράκια (1ος-4ος), σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας ζημιώσουν...
ΜΠΡΑΒΟ στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας και καλή συνέχεια να έχει, στην πιο βρώμικη σούπα-λίγδα όλου του ντουνιά...
Καλημέρα.
Εγώ από τον χθεσινό αγώνα-μήνυμα θεωρώ πιο χαρακτηριστικό το πάτημα του γκλέσιας στον Ουάρντα (στο γόνατο και εκτός φάσης) που δεν είχε ως αποτέλεσμα ούτε καν μία παρατήρηση, τη στιγμή που ήταν ξεκάθαρη κόκκινη.
Και μου κάνει εντύπωση το ότι κανείς από την ΠΑΕ δεν ασχολείται με τα χθεσινά κατορθώματα του κορακιού.
Τέλος πάντων. Κρατάμε τη νίκη και πάμε για τον αγώνα-ορόσημο με την Μπενφίκα.
Εγώ από τον χθεσινό αγώνα-μήνυμα θεωρώ πιο χαρακτηριστικό το πάτημα του γκλέσιας στον Ουάρντα (στο γόνατο και εκτός φάσης) που δεν είχε ως αποτέλεσμα ούτε καν μία παρατήρηση, τη στιγμή που ήταν ξεκάθαρη κόκκινη.
Και μου κάνει εντύπωση το ότι κανείς από την ΠΑΕ δεν ασχολείται με τα χθεσινά κατορθώματα του κορακιού.
Τέλος πάντων. Κρατάμε τη νίκη και πάμε για τον αγώνα-ορόσημο με την Μπενφίκα.
- ΑποστόληςΑ
Γρήγορο είναι (2 ώρες Ραφήνα - Τήνος)Μαυρο Χιονι έγραψε:Να πάρεις το γρήγορο
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος