Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Γεια σου Νικόλα, σ ευχαριστώ και να είσαι καλά παλικάρι μου...Την Κυριακή "κατεβαίνω" Αθήνα...Θα "κανονίσουμε" καφέ;
Υ.Γ. Σου έχει στείλει κανένας moderator το e-mail μου ή να τους ξαναπαρακαλέσω να με διευκολύνουν σ αυτό το θέμα;
Υ.Γ. Σου έχει στείλει κανένας moderator το e-mail μου ή να τους ξαναπαρακαλέσω να με διευκολύνουν σ αυτό το θέμα;
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
kataramenos5 έγραψε:Sourme κατι ποντιακα περιμενα για τις γιορτες αλλα μαλλον θα το παμε για Πασχα![]()
![]()
Καλα που εχουμε και μαιλ για αμεση επικοινωνια,τεχνολογιες και κλαιν μαιν.Με τον ταχυδρομο πιο γρηγορα επικοινωνουσαμε.
Σουρμεν πες την αληθεια δε πολυδιαβαζεις paokmania forum ετσι

Μπαίνω στον πειρασμό να φυτρώσω άσπαρτος, μια και δεν έχω καμία σχέση με Πόντο, πόσο μάλλον με κεμεντζέ.
Ρίξε μια ματιά εδώ που είναι μαζεμένα κάποια «χιτ», μήπως και βγάλουμε άκρη.
Ρίξε μια ματιά εδώ που είναι μαζεμένα κάποια «χιτ», μήπως και βγάλουμε άκρη.
- kataramenos5
Ευχαριστω Στεφανε αλλα ψαχνω κομματια με καλη λυρα.Μουσικη δηλαδη(youtube) οχι στιχους.
Αποξηραμενε,μετα την εκπομπη
περασες και απο την εφημεριδα?
Να δω τι ωρα θα εμφανιστεις.................
Το πρωι σιγουρα να ανακοινωσεις τον σκετο.......................

kataramenos5 έγραψε:Ευχαριστω Στεφανε αλλα ψαχνω κομματια με καλη λυρα.Μουσικη δηλαδη(youtube) οχι στιχους.
Γωγος,ο Πατριαρχης.
Ψαξε Γωγος ή Γεωργιος Πετριδης,
κι ο Μιχαλης Καλιο(ν)τζιδης επαιξε ενα φανταστικο τικ
μια σα καπάνια και μια σα ζιλια.
- kataramenos5
Πριστ εκτος απο κακη ποιοτητα ηχου στα περισσότερα δε τρελαθηκα .Νομιζω οτι απ οσα ειχα ακουσει παλιοτερα , ο Γωγος παιζει "δωρικά" (δεν ειμαι και ειδικος).
prist64 έγραψε:Αποξηραμενε,μετα την εκπομπη
Περίμενα να δράσει το τριπλό Lexotanil πρώτα

Καληνύχτα κι ευχαριστώ για τις ...ανησυχίες σου πάντως...

- Μπαρκαρούτσος
Αθλητική Γιορτή του Συλλόγου την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σίνδου
Το μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ», με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής επιστημονικής, κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής συμπαράστασης προς τα παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις ή πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις και τις οικογένειές τους, σας καλεί στην αθλητική γιορτή του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί με την φιλική συμμετοχή-υποστήριξη των ακαδημιών των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ,ΒΑΟ , ΧΑΝΘ , ΔΕΚΑ , GBA , HOOP ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε εναν φιλικό αγώνα μπάσκετ υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σκοπό και τις δράσεις του συλλόγου μας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία κάθε ενδιαφερόμενου με το σύλλογο και τους σκοπούς του και ιδιαίτερα με την προώθηση της κετογονικής θεραπείας, ως εναλλακτικό μέσο βελτίωσης ή και εξάλειψης της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας σε παιδιά.

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ», με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής επιστημονικής, κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής συμπαράστασης προς τα παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις ή πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις και τις οικογένειές τους, σας καλεί στην αθλητική γιορτή του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί με την φιλική συμμετοχή-υποστήριξη των ακαδημιών των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ,ΒΑΟ , ΧΑΝΘ , ΔΕΚΑ , GBA , HOOP ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε εναν φιλικό αγώνα μπάσκετ υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σκοπό και τις δράσεις του συλλόγου μας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία κάθε ενδιαφερόμενου με το σύλλογο και τους σκοπούς του και ιδιαίτερα με την προώθηση της κετογονικής θεραπείας, ως εναλλακτικό μέσο βελτίωσης ή και εξάλειψης της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας σε παιδιά.

εγώ Roman ανεβαίνω Δευτέρα (άσε που δεν θα είμαι καν στο ματς στο eurocup...
)

- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Καλημέρα και από μένα!
Ο γλυκός νες με γάλα τελείωσε, όπως η κόρη τελείωσε και το lap-top χθες, οπότε δεν μπορούσα να μπω ούτε φυσικά είδα τον αγώνα. Μάλλον ευτυχώς. Κάποια στιγμή ανοίγω το ράδιο και ακούω ότι χάνουμε 1-0! Δεν το πίστευα! Κλείνω το ράδιο και το ανοίγω τη στιγμή που βάζουμε το γκολ! Ο εκφωνητής λέι ότι ο Μακ κάνει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ και νόμιζα ότι είμαστε μπροστά. Μετά το διευκρίνισε.
Τέτοιες ξεφτίλες ζούμε εδώ και 12 μήνες. Όπως κανείς δεν έδωσε απάντηση γιατί πέρυσι, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (που κερδίσαμε 2-1), η ομάδα αντί να πετάει ξεφτιλίστηκε, έτσι και φέτος κανείς δεν θα δώσει απάντηση των νέων ξεφτιλισμών.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το χιόνι μας γλίτωσε από νέα ήττα στην Ξάνθη. Θέλω να δω τη συνέχεια και εύχομαι να μην είναι όπως η περυσινή, αλλά τίποτε δεν με κάνει αισιόδοξο.
Ο γλυκός νες με γάλα τελείωσε, όπως η κόρη τελείωσε και το lap-top χθες, οπότε δεν μπορούσα να μπω ούτε φυσικά είδα τον αγώνα. Μάλλον ευτυχώς. Κάποια στιγμή ανοίγω το ράδιο και ακούω ότι χάνουμε 1-0! Δεν το πίστευα! Κλείνω το ράδιο και το ανοίγω τη στιγμή που βάζουμε το γκολ! Ο εκφωνητής λέι ότι ο Μακ κάνει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ και νόμιζα ότι είμαστε μπροστά. Μετά το διευκρίνισε.
Τέτοιες ξεφτίλες ζούμε εδώ και 12 μήνες. Όπως κανείς δεν έδωσε απάντηση γιατί πέρυσι, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (που κερδίσαμε 2-1), η ομάδα αντί να πετάει ξεφτιλίστηκε, έτσι και φέτος κανείς δεν θα δώσει απάντηση των νέων ξεφτιλισμών.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το χιόνι μας γλίτωσε από νέα ήττα στην Ξάνθη. Θέλω να δω τη συνέχεια και εύχομαι να μην είναι όπως η περυσινή, αλλά τίποτε δεν με κάνει αισιόδοξο.
- ace79grpaok
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και από μένα!
Σκατα αισθανομαι και εγω Αποστολε.Ασε .Δεν εχω καμια αισιοδοξια.Τωρα τι φταιει ακριβως δεν ξερω.Αλλα ουτε βλεπω να μαθαινουμε .Ηλιου φανεροτερο ειναι οτι οι παικτες σερνονται.Ειτε δεν θελουν ειτε δεν μπορουν απλα.Θα αργησουμε να δουμε ασπρη μερα.Και ευτυχως μια τετοια ''ασπρη'' μερα μας γλυτωσε απο την ηττα στην ξανθη.Παλι καλα. (Εμενα να δεις πως εχει κανει το πληκτρολογιο του laptop το παιδι.το πρωτο παιδι ομως.Περιμενω να τον αποτελειωσει το δευτερο παιδι.7 χρονια κλεινει φετος το μηχανημα.Οσο αντεξει τις ορδες

- Kostomanolis
Εμενα απο το ενα λαπτοπ ξηλωσε ολα τα πληκτρα και απο το αλλο εσπασε το dvd drive. Τωρα κατι ξηλωμενα καλωδια στους φορτιστες μπορει να φταιμε και εμεις... Τι να κανεις, παιδια ειναι καποια πραγματα κοστιζουν για να μαθουν...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
palok έγραψε:εγώ Roman ανεβαίνω Δευτέρα (άσε που δεν θα είμαι καν στο ματς στο eurocup...)
Έγινε, ευχαριστώ για την απάντηση!

Τη Τρίτη θα φωνάξω και για 'σένα!