Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Σε συζήτηση στο Facebook με φίλους για τα αποτελέσματά μας στο helpmevote. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ρε ππρα, ήρθες Πειραιά, στείλε ένα μήνυμα για καφέ

Να σου γνωρίσω καμία όμορφη φίλη με το γούστο που έχεις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ήμουν Ελλάδα incognito και είχα υποψίες ότι το forum διαβάζεται από δικούς μου ανθρώπους.. :mrgreen: Τους έκανα ΟΛΟΥΣ έκπληξη, γλιτώσαμε εγκεφαλικά.. :mrgreen:

Αλλά γι'αυτή τη φίλη που λες...ποτέ δεν είναι αργά...ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΙΡΑΙΑ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κώστα, δικαιολογίες ακούω μόνο... :P

Άντε ρε παιδιά εμείς οι Αθηναίοι να πάμε για κάνα καφέ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πέτρο όμως κουβέντα για τη φίλη...έτσι ξηγιέσαι;
Ε ΝΑ μου ρε φίλε, έχω τις Σαλονικιές τριγύρω μου...τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου! Κι έχω γυρίσει εγώ πολλά μέρη, ξέρω 'γώ να 'ούμε όλον τον κόσμο τα πάντα όλα ξέρω 'γώ...

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pgetsos έγραψε:Κώστα, δικαιολογίες ακούω μόνο... :P

Άντε ρε παιδιά εμείς οι Αθηναίοι να πάμε για κάνα καφέ!
Δεν μαζευόμαστε να πάμε Περιστέρι την Κυριακή;
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν ΙΙ

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Δεν ξέρω ποιό είναι το ακριβές τόπικ, αλλά στην παρούσα φάση ούτε με νοιάζει με τον εκνευρισμό που έχω από χθες το βράδυ. Λοιπόν, εγώ, ο ΠΟΡΚΥ-5, αν η ομάδα τιμωρηθεί και δεν μπορέσω να χρησιμοποιήσω το διαρκείας μου με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, προσκαλώ όποιον ακόμη επιθυμεί, να τσοντάρει ώστε να βρούμε ένα τσακαλάκι δικηγόρο και να διεκδικήσουμε δικαστικά από κάθε υπεύθυνο το ποσό που αντιστοιχεί για το ματς που θα χάσουμε από το ποσό που πληρώσαμε για το διαρκείας. Όποιο ποσό μαζευτεί, να πάει δωρεά στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο.
Δεν μπορεί κάθε βλαμμένο να διαρρηγνύει τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητά μας, αλλά και την καψούρα μας! Άντε να πάει να ...γαργαληθεί επιτέλους! Εμείς θα καταφερθούμε εναντίον της ΠΑΕ κι η ΠΑΕ ας καταφερθεί εναντίον αυτών των μπαχαλάκηδων επιτέλους! Φτάνει πια................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Δεν βρίζω. Περάστε το...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μην τιμωρηθεί το γήπεδο γιατί έχω προγραμματίσει να ανέβω για να δω τον αγώνα!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν ΙΙ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Δεν ξέρω ποιό είναι το ακριβές τόπικ, αλλά στην παρούσα φάση ούτε με νοιάζει με τον εκνευρισμό που έχω από χθες το βράδυ. Λοιπόν, εγώ, ο ΠΟΡΚΥ-5, αν η ομάδα τιμωρηθεί και δεν μπορέσω να χρησιμοποιήσω το διαρκείας μου με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, προσκαλώ όποιον ακόμη επιθυμεί, να τσοντάρει ώστε να βρούμε ένα τσακαλάκι δικηγόρο και να διεκδικήσουμε δικαστικά από κάθε υπεύθυνο το ποσό που αντιστοιχεί για το ματς που θα χάσουμε από το ποσό που πληρώσαμε για το διαρκείας. Όποιο ποσό μαζευτεί, να πάει δωρεά στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο.
Δεν μπορεί κάθε βλαμμένο να διαρρηγνύει τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητά μας, αλλά και την καψούρα μας! Άντε να πάει να ...γαργαληθεί επιτέλους! Εμείς θα καταφερθούμε εναντίον της ΠΑΕ κι η ΠΑΕ ας καταφερθεί εναντίον αυτών των μπαχαλάκηδων επιτέλους! Φτάνει πια................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Δεν βρίζω. Περάστε το...
Είναι η γνώμη σου και καλά κάνεις και την εκφράζεις. Όμως, εάν επαναλάβεις το υστερόγραφό σου, τότε για το λόγο αυτό και μόνο δεν πρόκειται να δημοσιευθεί το σχόλιό σου. Το εάν βρίζεις δεν είναι το μόνο κριτήριο για να μην περάσει ένα σχόλιο. Ένας λόγος π.χ. για να μην περάσει είναι η προστακτική που χρησιμοποίησες προς τους συντονιστές του φόρουμ. Εμείς θα κρίνουμε και θα περάσουμε ή όχι το σχόλιό σου. Δεν θα μας διατάξεις εσύ να το περάσουμε!

Φιλικά.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Χίλια συγνώμη στους υπεύθυνους του Φόρουμ εάν προσέβαλα. Σαφώς και δεν είχα αυτή τη διάθεση... Άλλοι ευθύνονται για την αγανάκτησή μου, σαφώς και δεν θα την 'πληρώσει' ουδείς άλλος. Με ιδιαίτερη εκτίμηση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

[youtube]8svuSIYQu74[/youtube]

Δεν έχω λόγια... Κι όλα αυτά, με τη βοήθεια ενός forum!
*manly tears*
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

βλέπω βιντεάκι Αλέφαντο vs Ραπτόπουλο! τον έσκισε τον φαλκροκόρακα! χαχαχα είσαι μ....κας ρε Ραπτόπουλε!!!!! χαχαα κιχ δεν έβγαλε ο άλλος! Είναι για πολιτικά θέματα το βίντεο γι'αυτό δεν το ανεβάζω.. όποιος θέλει μπορεί να το βρει εύκολα!
υ.γ εγώ δεν ξέρω αν χρήζω ψυχοθεραπείας, αλλά τον ΑΛε τον συμπαθώ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Χωρικός έγραψε:εγώ δεν ξέρω αν χρήζω ψυχοθεραπείας, αλλά τον ΑΛε τον συμπαθώ! :mrgreen:
Αμοιβαία τα αισθήματα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χρειζεται και οι 2 θεραπειας... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες όσοι βάλουν νωρίς το ξυπνητήρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου.
Ολική έκλειψη σελήνης δεν έχει συμβεί ξανά τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ ο συνδυασμός της με την υπερπανσέληνο είναι ακόμα πιο σπάνια. Συγκεκριμένα, συνδυασμός ολικής έκλειψης και υπερπανσελήνου έχει συμβεί μόνο πέντε φορές μετά το 1900: το 1910, το 1928, το 1946 και για τελευταία φορά το 1982, ενώ δεν θα ξανασυμβεί πριν από το 2033, σύμφωνα με τη NASA.

Υπερπανσέληνος συμβαίνει, όταν η Σελήνη βρίσκεται στο περίγειο, δηλαδή στο κοντινότερο σημείο της από τη Γη, με αποτέλεσμα η διάμετρος του φεγγαριού να φαίνεται μεγαλύτερη. Η έκλειψη -εφόσον το επιτρέπουν οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες- θα είναι ορατή από την Ευρώπη, την Αφρική, την Αμερική και τη δυτική Ασία.

Η ολική φάση της έκλειψης θα είναι ορατή σχεδόν στο σύνολο της χώρας μας. Οι ακριβείς χρόνοι του φαινομένου στην Ελλάδα θα έχουν ως εξής:

-Έναρξη έκλειψης παρασκιάς: 3:11 πμ

-Έναρξη μερικής έκλειψης: 4:07 πμ

-Έναρξη ολικότητας: 5:11 πμ

-Μέγιστο έκλειψης: 5:47 πμ

-Τέλος ολικότητας: 6:23 πμ

-Τέλος μερικής έκλειψης 7:27 πμ

-Τέλος έκλειψης παρασκιάς 8:22 πμ (η Σελήνη θα έχει ήδη δύσει).
[youtube]vKAw_wrIr5s[/youtube]

Y.Γ. Συννεφα γαμιεστε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”