Σε συζήτηση στο Facebook με φίλους για τα αποτελέσματά μας στο helpmevote.

Δεν μαζευόμαστε να πάμε Περιστέρι την Κυριακή;pgetsos έγραψε:Κώστα, δικαιολογίες ακούω μόνο...
Άντε ρε παιδιά εμείς οι Αθηναίοι να πάμε για κάνα καφέ!
Είναι η γνώμη σου και καλά κάνεις και την εκφράζεις. Όμως, εάν επαναλάβεις το υστερόγραφό σου, τότε για το λόγο αυτό και μόνο δεν πρόκειται να δημοσιευθεί το σχόλιό σου. Το εάν βρίζεις δεν είναι το μόνο κριτήριο για να μην περάσει ένα σχόλιο. Ένας λόγος π.χ. για να μην περάσει είναι η προστακτική που χρησιμοποίησες προς τους συντονιστές του φόρουμ. Εμείς θα κρίνουμε και θα περάσουμε ή όχι το σχόλιό σου. Δεν θα μας διατάξεις εσύ να το περάσουμε!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Δεν ξέρω ποιό είναι το ακριβές τόπικ, αλλά στην παρούσα φάση ούτε με νοιάζει με τον εκνευρισμό που έχω από χθες το βράδυ. Λοιπόν, εγώ, ο ΠΟΡΚΥ-5, αν η ομάδα τιμωρηθεί και δεν μπορέσω να χρησιμοποιήσω το διαρκείας μου με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, προσκαλώ όποιον ακόμη επιθυμεί, να τσοντάρει ώστε να βρούμε ένα τσακαλάκι δικηγόρο και να διεκδικήσουμε δικαστικά από κάθε υπεύθυνο το ποσό που αντιστοιχεί για το ματς που θα χάσουμε από το ποσό που πληρώσαμε για το διαρκείας. Όποιο ποσό μαζευτεί, να πάει δωρεά στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο.
Δεν μπορεί κάθε βλαμμένο να διαρρηγνύει τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητά μας, αλλά και την καψούρα μας! Άντε να πάει να ...γαργαληθεί επιτέλους! Εμείς θα καταφερθούμε εναντίον της ΠΑΕ κι η ΠΑΕ ας καταφερθεί εναντίον αυτών των μπαχαλάκηδων επιτέλους! Φτάνει πια................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Δεν βρίζω. Περάστε το...
Αμοιβαία τα αισθήματα.Χωρικός έγραψε:εγώ δεν ξέρω αν χρήζω ψυχοθεραπείας, αλλά τον ΑΛε τον συμπαθώ!
[youtube]vKAw_wrIr5s[/youtube]Ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες όσοι βάλουν νωρίς το ξυπνητήρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου.
Ολική έκλειψη σελήνης δεν έχει συμβεί ξανά τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ ο συνδυασμός της με την υπερπανσέληνο είναι ακόμα πιο σπάνια. Συγκεκριμένα, συνδυασμός ολικής έκλειψης και υπερπανσελήνου έχει συμβεί μόνο πέντε φορές μετά το 1900: το 1910, το 1928, το 1946 και για τελευταία φορά το 1982, ενώ δεν θα ξανασυμβεί πριν από το 2033, σύμφωνα με τη NASA.
Υπερπανσέληνος συμβαίνει, όταν η Σελήνη βρίσκεται στο περίγειο, δηλαδή στο κοντινότερο σημείο της από τη Γη, με αποτέλεσμα η διάμετρος του φεγγαριού να φαίνεται μεγαλύτερη. Η έκλειψη -εφόσον το επιτρέπουν οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες- θα είναι ορατή από την Ευρώπη, την Αφρική, την Αμερική και τη δυτική Ασία.
Η ολική φάση της έκλειψης θα είναι ορατή σχεδόν στο σύνολο της χώρας μας. Οι ακριβείς χρόνοι του φαινομένου στην Ελλάδα θα έχουν ως εξής:
-Έναρξη έκλειψης παρασκιάς: 3:11 πμ
-Έναρξη μερικής έκλειψης: 4:07 πμ
-Έναρξη ολικότητας: 5:11 πμ
-Μέγιστο έκλειψης: 5:47 πμ
-Τέλος ολικότητας: 6:23 πμ
-Τέλος μερικής έκλειψης 7:27 πμ
-Τέλος έκλειψης παρασκιάς 8:22 πμ (η Σελήνη θα έχει ήδη δύσει).