Κέρκυρα- ΠΑΟΚ 27/10- 19:30 NS2
Re: Κέρκυρα- ΠΑΟΚ 27/10- 19:30 NS2
Εαν ειχαμε 1-2 παικταραδες μπροστα, τυπου σκοκο-τζιμπουρ οχι τιποτα το φοβερα ιδιετερο, θα ειχαμε βαλει ηδη 2-3 γκολ.
Πέλκα αγορίνα μου είπαμε να σκίσεις τα διχτυα, αλλά όχι και τόσο
Καλά ο Κρέσιτς είχε κάνει πέναλτυ στην θέση του Χακόμπο.. όλε
Το έχουμε το παιχνίδι ΑΙΝΤΕ
Λινο τραγικός..
ΥΓ : Δουλεύει το λινκ στο άρθρο της κεντρικης.

Καλά ο Κρέσιτς είχε κάνει πέναλτυ στην θέση του Χακόμπο.. όλε
Το έχουμε το παιχνίδι ΑΙΝΤΕ
Λινο τραγικός..
ΥΓ : Δουλεύει το λινκ στο άρθρο της κεντρικης.
Ο Λινο τραγικος αλλα παιζει οπου να ναι...μαμω τα πειραματα μου μεσα μαμω...εβγαλε την ασιστ ομως...αλλα και οι 2 διεθνης μας κοιμοντουσαν.
Σαλπι και ο ΠΑΟΚ θελει τα γκολ σου οχι μονο στην Εθνικη...
Σαλπι και ο ΠΑΟΚ θελει τα γκολ σου οχι μονο στην Εθνικη...

Όταν στο 4-4-2 οι 4 το κέντρου είναι οι χειρότεροι σου παίχτες νομίζω δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...
Λοιπον 1ο ημιχρονο μας κρατησε για πλακα η Κερκυρα...
Μπακα μπουκα μπακα μπουκα... μας εκανε και φασεις σε αντεπίθεση.. κατι ειχαμε πει για τις κλειστες άμυνες την προηγουμενη βδομαδα.. δε φαινεται στο γηπεδο οτι δουλευτηκε κάτι..
Μπακα μπουκα μπακα μπουκα... μας εκανε και φασεις σε αντεπίθεση.. κατι ειχαμε πει για τις κλειστες άμυνες την προηγουμενη βδομαδα.. δε φαινεται στο γηπεδο οτι δουλευτηκε κάτι..
Είναι πραγματικά να απορείς πως χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 1-0. 3 παίκτες μας είναι τραγικοί και σε αυτούς οφείλεται το γεγονός πως η Κέρκυρα έχει ξαθαρρέψει. Λίνο (όπως ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνίδια φέτος), Λάζαρ (που μάλλον θέλει και 2η κίτρινη) και Πέλκας που δεν τον δικαιολογώ επειδή είναι μικρός.Άρα πλάγιους δεν έχουμε. Στον πάγκο εναλλακτικές δεν υπάρχουν άρα ποιος να παίξει, εγώ?

Ολοι αυτοι φετος πρεπει να ειναι η τελευτεα τους χρονια. Αντε να πουμε τεμπεληδες εξω απο τα ονειρα μας.
Πέλκας σαν azax..Αόρατος..
Λαζάρ παλεύει να κάνει ρεκόρ λαθών σε ένα παιχνίδι..
Λίνο, πέρασε την κάθετη αλλά γνκ δεν μπορεί..
Αλλαγή οπωσδήποτε στο ημίχρονο και πάμε για το 2ο..Αν είναι δυνατόν να μας δυσκολεύουν ομάδες σαν την Κέρκυρα..
Λαζάρ παλεύει να κάνει ρεκόρ λαθών σε ένα παιχνίδι..
Λίνο, πέρασε την κάθετη αλλά γνκ δεν μπορεί..
Αλλαγή οπωσδήποτε στο ημίχρονο και πάμε για το 2ο..Αν είναι δυνατόν να μας δυσκολεύουν ομάδες σαν την Κέρκυρα..
Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι στο κέντρο και μόνο... Πρέπει να υπάρξει πλαγιοκόπηση! Δεν είδα ούτε μία τελειωμένη (σέντρα ή κάτι άλλο) προσπάθεια από τα πλάγια!!!!