ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 6/10 19:30 NS2
Re: ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 6/10 19:30 NS2
Απο το πως παιζει η ομαδα στο δευτερο ειμαι ευχαριστημενος. Απο εκει και περα δεν θα κερδισεις γιατι δεν εχεις την ποιοτητα. Ενας παικταρας στο κεντρο/μπροστα θα ξεχωριζε σα τη μυγα μες το γαλα σε αυτο το ματς.
Αρε γαμοτο! Εναν παικταρα μεσοεπιθετικο να ειχαμε αντι για το λαζαρ που ειναι για μπατσες ωρες ωρες, θα το ειχαμε βαλει.
Αρε γαμοτο! Εναν παικταρα μεσοεπιθετικο να ειχαμε αντι για το λαζαρ που ειναι για μπατσες ωρες ωρες, θα το ειχαμε βαλει.
Να μη παίζεις μπάλα και να μη σκοράρεις το δέχομαι.
Αλλά να είσαι σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, να τους έχεις για πλάκα και να πετάς τις ευκαιρίες σου ετσι, ειλικρινά το σιχαίνομαι...
υ.γ. Εξαιρετική η σκέψη του Δώνη με Πέλκα.
υ.γ.2 Ποιός μ@λ@κ@ς γιούχαρε το Σάλπι;
υ.γ. Λαζάρ για πολύ μπινελίκι στις τελικές πάσες...
Αλλά να είσαι σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, να τους έχεις για πλάκα και να πετάς τις ευκαιρίες σου ετσι, ειλικρινά το σιχαίνομαι...
υ.γ. Εξαιρετική η σκέψη του Δώνη με Πέλκα.
υ.γ.2 Ποιός μ@λ@κ@ς γιούχαρε το Σάλπι;
υ.γ. Λαζάρ για πολύ μπινελίκι στις τελικές πάσες...
Οι γραμμές της ομάδας έχουν αναοίξει αναγκαστικά λόγω 10 παικτών και λόγω του ότι κοιτάμε την άμυνα κατά πρώτον και κατα δεύτερον να βγούμε μπροστά..
Με κανένα στημένο, καμιά αναμπουμπούλα μπορεί να μπει το 2ο...
Έχουμε ώρα ακόμα..
Με κανένα στημένο, καμιά αναμπουμπούλα μπορεί να μπει το 2ο...
Έχουμε ώρα ακόμα..
Παστέλωσε το ρε Κλάους γαμώ..
Δύσκολα είμαστε..Άντε να δούμε..Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ..
Δύσκολα είμαστε..Άντε να δούμε..Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ..
- navigator11
Aμαν ρε Αθανασιαδη..αυτα τα γκολ πρεπει να βαζεις..τι να το κανω να μου βαλεις το απιστευτο οταν ειναι 3-1 το σκορ..
Μεχρι και το παιδακι ο Πελκας ξεχωριζει. Α ρε γαμοτο, εναν παικταρα πραγματικο μεσοεπιθετικο αν καταφερουμε και παρουμε θα κανει παπαδες αυτη η ομαδα.
Δε ξερω τι σχεδιαζουν να κανουν αλλα αν μπορεσουμε να παρουμε 2-3 παικτες το χειμονα...μου τρεχουν ηδη τα σαλια
Δε ξερω τι σχεδιαζουν να κανουν αλλα αν μπορεσουμε να παρουμε 2-3 παικτες το χειμονα...μου τρεχουν ηδη τα σαλια