Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...

Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό tzelas » Κυρ Μαρ 13, 2016 11:25 am

Μπήκαμε για τα καλά στον Μάρτη και ήρθε η ώρα για σκάουτινγκ, να κάνουμε όπως και η ομάδα τους σχεδιασμούς μας για την καλοκαιρινή περίοδο και να ανοίξουμε τον Ξερόλα των Μεταγραφών 2016-2017

Οι αναλυτικοί κανόνες του παιχνιδιού παρατίθενται παρακάτω όπως ίσχυαν και την χειμερινή περίοδο.

Η μόνη αλλαγή από αυτήν την περίοδο αφορά διαφοροποίηση στους πόντους για παίκτες που προέρχονται εντός και εκτός της λίγδας. Καλή η πρόβλεψη για παίκτη που θα πάρουμε από την λίγδα αλλά είναι άλλη η χάρη να βρούμε παίκτη εκτός λίγδας από μια μεγαλύτερη δεξαμενή παικτών στην οποία η ορατότητα είναι μικρότερη και άρα δυσκολότερη η πρόβλεψη. Επομένως οι πόντοι για μεταγραφή παίκτη που δεν έχει περάσει από την λίγδα μας θα διπλασιάζονται.

Για την συμμετοχή δίνετε απλά το όνομα του παίκτη και το λινκ. Όποιος θέλει να δώσει και περαιτέρω ριπόρτ για τον παίκτη που προτείνει είναι περισσότερο από ευπροσδεκτο.

Σκάουτερς του PAOKMANIA πάρτε έγκαιρα θέση και δώστε μας τα φώτα σας.
Το έγκαιρο σκάουτινγκ έχει αποδειχθεί ως τώρα ότι φέρνει τους πολλούς πόντους :
Μπόνους συμμετοχών ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ χ5

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

tzelas έγραψε:
Ο Ξερόλας των Μεταγραφών μας δίνει το πεδίο, είτε για να αναδείξουμε τους σκάουτερς του φόρουμ που θα προτείνουν ποδοσφαιριστές που θα ακούσουμε για πρώτη φορά από αυτούς (και ίσως να αξίζουν να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε κάποιους από αυτούς) , είτε για να φιλτράρουμε και να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές από τα ονόματα που ήδη ακούγονται , είτε για να εκφράσουμε τα «θέλω» μας για παίκτες από διάφορες κατηγορίες (πάνω-κάτω ράφι, νέοι με περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία, διάσημοι τριανταφεύγα, ελεύθεροι, δανεικοί, σουπερλιγδάτοι, έλληνες κλπ), είτε για να δώσουμε τα μελλοντικά πουλέν μας και για όλα αυτά να υπάρξει ηθική ανταμοιβή και ανταμοιβή αναγνώρισης για τις πιθανές προσθήκες που μπορεί να γίνουν στην ομάδα από τους ποδοσφαιριστές που προτείνουμε, μαζί βεβαίως με την χαρά του παιχνιδιού.

Θα κρατήσουμε όσο πιο απλή γίνεται την διαδικασία συμμετοχής αφήνοντας περιθώρια στους συμμετέχοντες παίκτες να έχουν όσο μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων γίνεται. Το παιχνίδι για να είναι ρεαλιστικό θα πρέπει να έχει την δυναμική μιας μεταγραφικής περιόδου προσαρμόζοντας ο παίκτης τις επιλογές του σε όλη την διάρκεια των μεταγραφών και ποντάροντας σε παίκτες μέχρι να λήξουν και οι μεταγραφές ελευθέρων παικτών!!!!! Η βαθμολογία θα είναι συνδυασμός επιβραβεύσεων της συμφωνίας της ομάδας με τον προτεινόμενο παίκτη μας, του πλήθους των επιλογών που δώσαμε μαζί με την παιχτούρα μας και του έγκαιρου σχεδιασμού. Η βαθμολογία θα δημιουργείται μετά από κάθε μεταγραφή παίκτη που επίσημα ανακοινώνεται η υπογραφή ή έλευση συμφωνίας με το νέο απόκτημα.

Πως παίζεται:
Κάθε παίκτης διαθέτει ένα budget 1000 πόντων για κάθε μία από τις παρακάτω θέσεις το οποίο θα μοιράζεται ισόποσα στο σύνολο των παικτών που θα προτείνει σε κάθε θέση:

GK=Τέρμα , RB=Δεξί Μπακ, CB= Κεντρικός Αμυντικός, LB= Δεξί Μπακ, DM= Μεσοαμυντικός, CM= Κεντρικός Μέσος, MR= Δεξιός Μέσος, ML= Αριστερός Μέσος, AM= Επιθετικός Μέσος, LW= Αριστερό Χαφ, RW=Δεξί Χάφ, FC= Φορ, SS= Επιθετικός πίσω από τον φόρ.

Κάθε παίκτης μπορεί να ποντάρει σε υποψήφιο για μεταγραφή παίκτη σε μία από τις παραπάνω θέσεις δίνοντας για κάθε παιχτούρα που προτείνει τα εξής στοιχεία:
Θέση, Ονομα παιχτούρας, λινκ της παιχτούρας στο transfer για εύκολη ταυτοποίηση του.

Προαιρετικά μπορεί να συνοδεύσει την συμμετοχή κάποιου μεταγραφικού στόχου με ένα πολύ μικρό scouting report πλεονεκτημάτων ή γνωριμίας. Π.χ. ηλικία, τελευταία ομάδα η/και προηγούμενες ομάδες, λήξη συμβολαίου κλπ.
Ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει όπως και όποτε κρίνει με ένα ή πολλά διαφορετικά ποστ, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους χωρίς χρονικό περιορισμό λήξης με μόνο περιορισμό όμως να μην ξεπεράσει συνολικά στα διαφορετικά πονταρίσματα του τις 20 επιλογές σε μια θέση.

Ένα υποψήφιο απόκτημα μπορεί να προταθεί σε μία μόνο θέση.

Τι επιβραβεύεται:

Α) Πλήθος επιλογών
Μπορεί το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε θέση να είναι 20 παίκτες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι καλή τακτική. Οι πόντοι που κερδίζει κάποιος από έναν παίκτη που πρόβλεψε διαιρούνται με το πλήθος των παικτών που πρότεινε στην θέση που παίζει ο παίκτης. Έτσι αν δώσατε και τους 20 παίκτες τότε παίρνετε για το απόκτημα σας 1000/20=50 πόντους ενώ αν αρχικά στοχεύσατε σε 4 επιλογές και σας βγήκε η μία παίρνεται 1000/4=250 πόντους.

Β) Έγκαιρος Σχεδιασμός
Δεν είναι τρέλα να μας έχετε πει την πουλενάρα σας πολύ πριν ακουστεί οτιδήποτε για αυτή. Δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε κάποιον που μας άνοιξε τα μάτια ένα μήνα πριν από κάποιον που ανέφερε τον παίκτη μια μέρα πριν ανακοινωθεί; Ο χρόνος που ποντάρεται όσο πιο μακρινός τόσο περισσότερα μπόνους δίνει και μεταφράζεται με τον εξής συντελεστή bonus:

Ποντάρισμα Μάρτιο και Απρίλιο για την Καλοκαιρινή Περίοδο ή Οκτώβριο - Νοέμβριο για Χειμερινή: Πενταπλό Μπόνους (χ5)
Ποντάρισμα 1 μήνα και πλέον πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Τετραπλό Μπόνους (x4)
Ποντάρισμα 3 εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Τριπλό Μπόνους (x3)
Ποντάρισμα 2 εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Διπλό Μπόνους (x2)
Ποντάρισμα 1 εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Χωρίς Μπόνους (x1)
Ποντάρισμα λιγότερο από 1 εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η συμμετοχή ΔΕΝ λαμβάνεται υπόψη. Άσχετα αν βούιξε ή όχι ο τόπος για το νέο απόκτημα η συμμετοχή ενός υποψήφιου μεταγραφικού στόχου με χρονικό ορίζοντα, πριν την απόκτηση του, μικρότερο της εβδομάδας δεν θα προσφέρει ούτε μπόνους ούτε πόντους στον παίκτη. Άρα τα τελευταία πονταρίσματα μεταγραφικών στόχων θα πρέπει να δοθούν μια εβδομάδα πριν την λήξη της κύριας μεταγραφικής περιόδου ή μια εβδομάδα πριν την λήξη της επιπλέον μεταγραφικής περιόδου των ελευθέρων παικτών.

Πως επηρεάζει ο έγκαιρος σχεδιασμός και το πλήθος των επιλογών την στρατηγική των μεταγραφών μας;
Ερωτήματα που πρέπει να δώσει απαντήσεις κάθε παίκτης ανάλογα με την στρατηγική που θα επιλέξει: Είναι καλύτερα να δοθούν όλοι οι στόχοι μας σε μια θέση νωρίς αυξάνοντας μεν τους πόντους λόγω χρονικού μπόνους μειώνοντας δε τους πόντους λόγω αυξημένου πλήθους επιλογών στην θέση; Αν εξαντλήσω νωρίς τους προτεινόμενους παίκτες μήπως αργότερα βρώ και νέους ελκυστικούς στόχους που δεν θα μπορώ να προτείνω; Αν όμως κανένας άλλος δεν προβλέψει το νέο μας απόκτημα, μήπως θα ήταν αρκετό να έχω δώσει όλους τους παίκτες νωρίς έστω και για λιγότερους πόντους; Είναι καλύτερα να δοθούν αρχικά κάποιοι στόχοι σε μια θέση νωρίς στους οποίους και εστιάζουμε, και στην συνέχεια να προσθέσουμε στόχους ανάλογα με τις εξελίξεις;

Για απλοποίηση του παιχνιδιού θα υπολογίζουμε μόνο την κύρια θέση του παίκτη όπως δίνεται στον τρανσφερ και έτσι δεν θα σπάμε το κεφάλι μας με τις πολλές θέσεις που παίζει ο παίκτης.

Παραδείγματα Βαθμολογίας:
Παίκτης Α ποντάρει ως εξής:
LW: Vierinha (στις 20/11)
Παίκτης Β:
LW: Vierinha (20/11), Stoch(20/11), Lavezzi(31/12), Ronaldo (15/1)
Παίκτης Γ:
LW: Vierinha (20/11), Stoch(20/11), Lavezzi(20/11), Ronaldo (20/11), Neymar (20/11) και άλλοι 15 παίκτες (20/11)

Σενάριο Α: Έστω στις 1/1 ανακοινώθηκε Vierinha. Παίκτης Α κερδίζει: (budget/επιλογές θέσης) x (χρονικό bonus)= (1000/1 επιλογή)x4 (μήνα)=4000, Παίκτης Β: (1000/4)x4=1000, Παίκτης Γ: (1000/20)x4=200

Σενάριο Β: Έστω 10/1 Lavezzi. Παίκτης Α 0 πόντοι, Παίκτης Β: (1000/4 επιλογές)x2 (2 εβδομάδες πριν)=500, Παίκτης Γ: (1000/20)x4=200

Σενάριο Γ: Έστω 20/1 Ronaldo. Παίκτης Α 0 πόντοι, Παίκτης Β 0 πόντοι (παρότι είχε δώσει τον
Ronaldo όταν το έδωσε ο τόπος βούιζε, ο παίκτης ήταν εδώ για εξετάσεις και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν πέντε μέρες μετά οπότε δεν πρόλαβε έγκαιρα να προβλέψει το απόκτημα), Παίκτης Γ (1000/20)x4=200

Σκάουτερς του Paokmania, εκκολαπτόμενοι Τ.Δ., σαςταλεγάκηδες ή όσοι θέλετε να στρέψετε την προσοχή μας στις πουλενάρες σας, εμπρός λοιπόν, ΞΕΔΩΣΤΕ !!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 5324
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 05, 2013 12:27 am
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό K_geo » Κυρ Μαρ 13, 2016 3:49 pm

"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 16964
Εγγραφή: Τετ Μάιος 27, 2009 4:36 pm
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό john4serres » Δευτ Μαρ 14, 2016 11:40 pm

Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 15767
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2009 1:00 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό che4 » Πέμ Ιουν 02, 2016 2:32 pm

Ματος δεξί μπακ
Σαχοφ χάφ
Άβαταρ μέλους
che4
 
Δημοσιεύσεις: 7316
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 16, 2010 9:27 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό Chuck Norris » Πέμ Ιουν 02, 2016 2:47 pm

Ματος
Σαχοφ
Xandao


Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Winnin is like deodorant - it comes up and a lot of things don't stink
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2173
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 11, 2015 9:29 pm
Τοποθεσία: Πόλη με μια ομάδα


Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ Ιουν 02, 2016 4:41 pm

Chuck Norris έγραψε:Ματος
Σαχοφ
Xandao


Sent from my Nexus 7 using Tapatalk


Ό,τι πει ο Chuck σ αυτό το topic είναι νόμος για μένα... ;)

Μια απ τα ίδια λοιπόν... :D
Π.αλεύω ασταμάτηταΑ.ντιστέκομαι στην αδικίαΟ.νειρεύομαι με υπομονήΚ.ατακτώ πάντα τίμια
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!!!!
Σήφη,"οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", έφυγες νωρίς στις 16/2/2016...σε τιμάω αδερφέ μου, καλή αντάμωση!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 24332
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 05, 2015 4:20 pm
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό K_geo » Πέμ Ιουν 02, 2016 4:56 pm

Ματος και Σακοφ και εγώ παρακαλώ σας κύριε.

xandao δεν χρειάζεται, μιας και όλοι ξέρουμε ποιος άνοιξε τα μάτια της παε... :lol: :mrgreen:
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 16964
Εγγραφή: Τετ Μάιος 27, 2009 4:36 pm
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό Kostomanolis » Παρ Ιουν 03, 2016 5:26 am

Ματος Σακοφ και για μενα

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ἐν ὰρχή ὴν ὸ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
 
Δημοσιεύσεις: 3426
Εγγραφή: Δευτ Μαρ 24, 2008 1:40 pm
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Παρ Ιουν 03, 2016 7:31 am

Kostomanolis έγραψε:Ματος Σακοφ και για μενα

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ

Ότι πει η πλειοψηφία :D
"ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ"
https://www.youtube.com/watch?v=pLG5N-4 ... tml5=False
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 4342
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 27, 2015 2:45 am

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Παρ Ιουν 03, 2016 7:28 pm

αυτή την φορά θα παίξω με πολύ δύσκολες περιπτώσεις παιχτών και ας μην έρθει κανένας δεν με νοιάζει :D :D :D καλό καλοκαίρι

CB
http://www.transfermarkt.com/papy-djilo ... ler/136610
ανήκει στην Τσέλσι όπου δεν έχει καταφέρει να παίξει, δόθηκε φέτος δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης, μάλλον θα πουληθεί φέτος το καλοκαίρι

DM-CB
http://www.transfermarkt.com/salif-sane ... ler/126534
βρίσκεται κοντά να κλείσει στην Κολονία

DM
http://www.transfermarkt.com/charles-ka ... eler/57402
ο παίχτης ανήκει στην http://www.transfermarkt.com/kuban-kras ... on_id/2016 και έχει δοθεί δανεικός με οψιον αγοράς, με το συμβόλαιο του να λήγει στις 30/06, αν δεν τα βρούνε αξίζει μία προσπάθεια

DM
ακόμα μία πολύ δύσκολη περίπτωση, δανεικός με οψιον
http://www.transfermarkt.com/mauricio-i ... eler/43722

AM
http://www.transfermarkt.com/diego/profil/spieler/4248
βασικότατος όλη την χρονιά με 45 παιχνίδια και 2650 αγωνιστικά λεπτά, έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά με μία φερνέρ που πρέπει να πουλήσει μετά την τιμωρία από την UEFA. Ποιότητα και εμπειρία, πάνω στην οποία μπορούν να πατήσουν Πέλκας και Δημητριάδης για να μάθουν όλα τα μυστικά της θέσης

AM
http://www.transfermarkt.com/mati-ferna ... eler/37918
μεγάλη καψούρα, αλλά εδώ πρέπει να τα σκάσει χοντρά ο Ιβάν :D

CF
http://www.transfermarkt.com/mario-gome ... ieler/6288
τελευταίος χρόνος συμβολαίου με την Φιορεντίνα και πρέπει να πουληθεί ή να ανανεωθεί. Με 41 παιχνίδια φέτος και 28 γκολ 6 ασσίστ 3328 αγωνιστικά λεπτά. Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του τον έχει η Μπεσίκτας αν ενεργοποιήσει την οψιον αγοράς, αλλιώς ο παίχτης γίνεται διαθέσιμος με ένα σεβαστό ποσό φυσικά
Μα εγώ μ΄ ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω.
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ
Άβαταρ μέλους
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 5752
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 19, 2010 2:50 pm


Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό john4serres » Σάβ Ιουν 04, 2016 10:10 am

Με παίκτη σαν τον Μβιλα ανεβαίνεις επίπεδο.

Μβιλα, αμυντικο χαφ
Και απο μένα και ο Θεός βοηθός.
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 15767
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2009 1:00 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό johnys999 » Σάβ Ιουν 04, 2016 11:01 am

Τελευταία επεξεργασία από johnys999 και Σάβ Ιουν 04, 2016 11:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
johnys999
 
Δημοσιεύσεις: 1013
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 30, 2015 10:39 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών 2016-2017

Δημοσίευσηαπό johnys999 » Σάβ Ιουν 04, 2016 11:02 am

johnys999
 
Δημοσιεύσεις: 1013
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 30, 2015 10:39 pm

Επόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler