Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...

Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό tzelas » Τετ Οκτ 07, 2015 12:26 am

Η έλξη των μεταγραφών ξεκίνησε, η ομάδα σκάουτινγκ του Φρανκ αθόρυβα μεν δουλεύει πυρετωδώς.

Ανοίγουμε και εμείς την Χειμερινή Περίοδο Μεταγραφών του Ιανουαρίου 2016 :opaokara:

Οι κανόνες του παιχνιδιού παρατίθενται παρακάτω.

Για απλοποίηση του παιχνιδιού θα υπολογίζουμε μόνο την κύρια θέση του παίκτη όπως δίνεται στον τρανσφερ και έτσι δεν θα σπάμε το κεφάλι μας με τις πολλές θέσεις που παίζει ο παίκτης.

Για την συμμετοχή δίνετε απλά το όνομα του παίκτη και το λινκ. Όποιος θέλει να δώσει και περαιτέρω ριπόρτ για τον παίκτη που προτείνει είναι ευπροσδεκτο.

Το έγκαιρο σκάουτινγκ έχει αποδειχθεί ως τώρα ότι φέρνει τους νικητές.
Μπόνους συμμετοχών ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ χ5

Σκάουτερς του PAOKMANIA πάρτε έγκαιρα θέση και δώστε μας τα φώτα σας.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:


tzelas έγραψε:Ο Ξερόλας των Μεταγραφών μας δίνει το πεδίο, είτε για να αναδείξουμε τους σκάουτερς του φόρουμ που θα προτείνουν ποδοσφαιριστές που θα ακούσουμε για πρώτη φορά από αυτούς (και ίσως να αξίζουν να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε κάποιους από αυτούς) , είτε για να φιλτράρουμε και να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές από τα ονόματα που ήδη ακούγονται , είτε για να εκφράσουμε τα «θέλω» μας για παίκτες από διάφορες κατηγορίες (πάνω-κάτω ράφι, νέοι με περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία, διάσημοι τριανταφεύγα, ελεύθεροι, δανεικοί, σουπερλιγδάτοι, έλληνες κλπ), είτε για να δώσουμε τα μελλοντικά πουλέν μας και για όλα αυτά να υπάρξει ηθική ανταμοιβή και ανταμοιβή αναγνώρισης για τις πιθανές προσθήκες που μπορεί να γίνουν στην ομάδα από τους ποδοσφαιριστές που προτείνουμε, μαζί βεβαίως με την χαρά του παιχνιδιού.

Θα κρατήσουμε όσο πιο απλή γίνεται την διαδικασία συμμετοχής αφήνοντας περιθώρια στους συμμετέχοντες παίκτες να έχουν όσο μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων γίνεται. Το παιχνίδι για να είναι ρεαλιστικό θα πρέπει να έχει την δυναμική μιας μεταγραφικής περιόδου προσαρμόζοντας ο παίκτης τις επιλογές του σε όλη την διάρκεια των μεταγραφών και ποντάροντας σε παίκτες μέχρι να λήξουν και οι μεταγραφές ελευθέρων παικτών!!!!! Η βαθμολογία θα είναι συνδυασμός επιβραβεύσεων της συμφωνίας της ομάδας με τον προτεινόμενο παίκτη μας, του πλήθους των επιλογών που δώσαμε μαζί με την παιχτούρα μας και του έγκαιρου σχεδιασμού. Η βαθμολογία θα δημιουργείται μετά από κάθε μεταγραφή παίκτη που επίσημα ανακοινώνεται η υπογραφή ή έλευση συμφωνίας με το νέο απόκτημα.

Πως παίζεται:
Κάθε παίκτης διαθέτει ένα budget 1000 πόντων για κάθε μία από τις παρακάτω θέσεις το οποίο θα μοιράζεται ισόποσα στο σύνολο των παικτών που θα προτείνει σε κάθε θέση:

GK=Τέρμα , RB=Δεξί Μπακ, CB= Κεντρικός Αμυντικός, LB= Δεξί Μπακ, DM= Μεσοαμυντικός, CM= Κεντρικός Μέσος, MR= Δεξιός Μέσος, ML= Αριστερός Μέσος, AM= Επιθετικός Μέσος, LW= Αριστερό Χαφ, RW=Δεξί Χάφ, FC= Φορ, SS= Επιθετικός πίσω από τον φόρ.

Κάθε παίκτης μπορεί να ποντάρει σε υποψήφιο για μεταγραφή παίκτη σε μία από τις παραπάνω θέσεις δίνοντας για κάθε παιχτούρα που προτείνει τα εξής στοιχεία:
Θέση, Ονομα παιχτούρας, λινκ της παιχτούρας στο transfer για εύκολη ταυτοποίηση του.

Προαιρετικά μπορεί να συνοδεύσει την συμμετοχή κάποιου μεταγραφικού στόχου με ένα πολύ μικρό scouting report πλεονεκτημάτων ή γνωριμίας. Π.χ. ηλικία, τελευταία ομάδα η/και προηγούμενες ομάδες, λήξη συμβολαίου κλπ.
Ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει όπως και όποτε κρίνει με ένα ή πολλά διαφορετικά ποστ, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους χωρίς χρονικό περιορισμό λήξης με μόνο περιορισμό όμως να μην ξεπεράσει συνολικά στα διαφορετικά πονταρίσματα του τις 20 επιλογές σε μια θέση.

Ένα υποψήφιο απόκτημα μπορεί να προταθεί σε μία μόνο θέση.

Τι επιβραβεύεται:

Α) Πλήθος επιλογών
Μπορεί το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε θέση να είναι 20 παίκτες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι καλή τακτική. Οι πόντοι που κερδίζει κάποιος από έναν παίκτη που πρόβλεψε διαιρούνται με το πλήθος των παικτών που πρότεινε στην θέση που παίζει ο παίκτης. Έτσι αν δώσατε και τους 20 παίκτες τότε παίρνετε για το απόκτημα σας 1000/20=50 πόντους ενώ αν αρχικά στοχεύσατε σε 4 επιλογές και σας βγήκε η μία παίρνεται 1000/4=250 πόντους.

Β) Έγκαιρος Σχεδιασμός
Δεν είναι τρέλα να μας έχετε πει την πουλενάρα σας πολύ πριν ακουστεί οτιδήποτε για αυτή. Δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε κάποιον που μας άνοιξε τα μάτια ένα μήνα πριν από κάποιον που ανέφερε τον παίκτη μια μέρα πριν ανακοινωθεί; Ο χρόνος που ποντάρεται όσο πιο μακρινός τόσο περισσότερα μπόνους δίνει και μεταφράζεται με τον εξής συντελεστή bonus:

Ποντάρισμα 1 μήνα και πλέον πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Τετραπλό Μπόνους (x4)
Ποντάρισμα 3 εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Τριπλό Μπόνους (x3)
Ποντάρισμα 2 εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Διπλό Μπόνους (x2)
Ποντάρισμα 1 εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Χωρίς Μπόνους (x1)
Ποντάρισμα λιγότερο από 1 εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η συμμετοχή ΔΕΝ λαμβάνεται υπόψη. Άσχετα αν βούιξε ή όχι ο τόπος για το νέο απόκτημα η συμμετοχή ενός υποψήφιου μεταγραφικού στόχου με χρονικό ορίζοντα, πριν την απόκτηση του, μικρότερο της εβδομάδας δεν θα προσφέρει ούτε μπόνους ούτε πόντους στον παίκτη. Άρα τα τελευταία πονταρίσματα μεταγραφικών στόχων θα πρέπει να δοθούν μια εβδομάδα πριν την λήξη της κύριας μεταγραφικής περιόδου ή μια εβδομάδα πριν την λήξη της επιπλέον μεταγραφικής περιόδου των ελευθέρων παικτών.

Πως επηρεάζει ο έγκαιρος σχεδιασμός και το πλήθος των επιλογών την στρατηγική των μεταγραφών μας;
Ερωτήματα που πρέπει να δώσει απαντήσεις κάθε παίκτης ανάλογα με την στρατηγική που θα επιλέξει: Είναι καλύτερα να δοθούν όλοι οι στόχοι μας σε μια θέση νωρίς αυξάνοντας μεν τους πόντους λόγω χρονικού μπόνους μειώνοντας δε τους πόντους λόγω αυξημένου πλήθους επιλογών στην θέση; Αν εξαντλήσω νωρίς τους προτεινόμενους παίκτες μήπως αργότερα βρώ και νέους ελκυστικούς στόχους που δεν θα μπορώ να προτείνω; Αν όμως κανένας άλλος δεν προβλέψει το νέο μας απόκτημα, μήπως θα ήταν αρκετό να έχω δώσει όλους τους παίκτες νωρίς έστω και για λιγότερους πόντους; Είναι καλύτερα να δοθούν αρχικά κάποιοι στόχοι σε μια θέση νωρίς στους οποίους και εστιάζουμε, και στην συνέχεια να προσθέσουμε στόχους ανάλογα με τις εξελίξεις;

Παραδείγματα Βαθμολογίας:
Παίκτης Α ποντάρει ως εξής:
LW: Vierinha (στις 20/11)
Παίκτης Β:
LW: Vierinha (20/11), Stoch(20/11), Lavezzi(31/12), Ronaldo (15/1)
Παίκτης Γ:
LW: Vierinha (20/11), Stoch(20/11), Lavezzi(20/11), Ronaldo (20/11), Neymar (20/11) και άλλοι 15 παίκτες (20/11)

Σενάριο Α: Έστω στις 1/1 ανακοινώθηκε Vierinha. Παίκτης Α κερδίζει: (budget/επιλογές θέσης) x (χρονικό bonus)= (1000/1 επιλογή)x4 (μήνα)=4000, Παίκτης Β: (1000/4)x4=1000, Παίκτης Γ: (1000/20)x4=200

Σενάριο Β: Έστω 10/1 Lavezzi. Παίκτης Α 0 πόντοι, Παίκτης Β: (1000/4 επιλογές)x2 (2 εβδομάδες πριν)=500, Παίκτης Γ: (1000/20)x4=200

Σενάριο Γ: Έστω 20/1 Ronaldo. Παίκτης Α 0 πόντοι, Παίκτης Β 0 πόντοι (παρότι είχε δώσει τον
Ronaldo όταν το έδωσε ο τόπος βούιζε, ο παίκτης ήταν εδώ για εξετάσεις και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν πέντε μέρες μετά οπότε δεν πρόλαβε έγκαιρα να προβλέψει το απόκτημα), Παίκτης Γ (1000/20)x4=200

Να δώσουμε προβλέψεις σε όλες τις θέσεις;
Παρότι θα μπορούσαμε να περιπλέξουμε την βαθμολογία υπολογίζοντας και παραμέτρους όπως π.χ πρότεινες παίκτες σε θέση αδιάφορη εντούτοις για λόγους αρχικής απλότητας δεν θα το λάβουμε υπόψη. Αν θα δώσει ο παίκτης προτάσεις σε όλες τις θέσεις αφήνεται στον ίδιο, θα πρέπει όμως να ληφθεί υπόψη ότι αν αποκτήσουμε παίκτη που παίζει σε παραπάνω από μια θέσεις τότε στο πλήθος των προτάσεων μας για την θέση που δώσαμε προστίθενται και οι προτάσεις μας στις θέσεις που παίζει το απόκτημα μας. Επομένως αν ποντάραμε παίκτες σε όλες τις θέσεις και αποκτήσουμε παίκτη που σύμφωνα με το transfermarkt παίζει LW, RW και RB τότε το πλήθος επιλογών με το οποίο θα υπολογιστεί ο βαθμός θα είναι το άθροισμα των θέσεων που δώσαμε για LW, RW και RB. Οπότε αν δώσουμε προτάσεις σε όλες τις θέσεις μπορεί να αυξάνουμε αχρείαστα και το πλήθος επιλογών. Μη ξεχνάμε πως μπορούμε πάντα να ξεκινήσουμε με κάποια(ες) θέση(εις) και στην πορεία να προσθέτουμε υποψήφιους στόχους αλλά και στόχους σε νέες θέσεις.

Σκάουτερς του Paokmania, εκκολαπτόμενοι Τ.Δ., σαςταλεγάκηδες ή όσοι θέλετε να στρέψετε την προσοχή μας στις πουλενάρες σας, εμπρός λοιπόν, ΞΕΔΩΣΤΕ !!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 5324
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 05, 2013 12:27 am
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Πέμ Οκτ 08, 2015 12:43 am

Θέλω να δηλωθει και για το καλοκαίρι απο τώρα...
CB Fernado Varela
http://www.transfermarkt.co.uk/fernando ... eler/59084CB http://www.transfermarkt.co.uk/martin-c ... eler/54935 Martin Caceres
panpangr77
 
Δημοσιεύσεις: 2599
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 30, 2014 1:55 pm
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό john4serres » Κυρ Οκτ 11, 2015 7:32 pm

Τον Κύπριο Λαϊφη
Ειμαι από κινητό βαριέμαι να βάζω λινκ.
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 15767
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2009 1:00 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό gvpaok89 » Κυρ Οκτ 11, 2015 7:53 pm

Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89
 
Δημοσιεύσεις: 1358
Εγγραφή: Δευτ Αύγ 11, 2014 11:08 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Κυρ Οκτ 11, 2015 9:21 pm

Τον Φάνη Τζανδάρη θέλω, ΔΙΑΚΑΩΣ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 46941
Εγγραφή: Τετ Ιουν 17, 2009 10:09 am
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Δευτ Οκτ 12, 2015 11:40 pm

panpangr77
 
Δημοσιεύσεις: 2599
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 30, 2014 1:55 pm
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ Οκτ 15, 2015 10:40 pm

επιστροφη του Περειρα απο το δανεισμο του
ενσωματωση στην ομαδα ( και καλες εμφανισεις )
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 15767
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2009 1:00 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό tzelas » Παρ Οκτ 16, 2015 12:08 am

John τις επιστροφές δανεικών τις καταργήσαμε στην τελευταία περίοδο και καλύτερα να το διατηρήσουμε έτσι και να πάμε για φρέσκα ονόματα.

Αν και τον Περείρα με τα κόλπα που γράφουν ότι κάνει στην Καμπάλα, δεν τον βλέπω να γυρίζει, εκτός αν κάνει τάμα ότι θα πάει γονατιστός από Καμάρα Τούμπα μουρμουρόντας forgive me mister i 'll be a good guy. :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 5324
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 05, 2013 12:27 am
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό john4serres » Παρ Οκτ 16, 2015 12:12 am

ok master.
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 15767
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2009 1:00 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό tzelas » Παρ Οκτ 16, 2015 12:18 am

no problem :D
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 5324
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 05, 2013 12:27 am
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό K_geo » Πέμ Οκτ 22, 2015 2:21 pm

http://www.transfermarkt.co.uk/konstant ... ler/121570

επίσης, ξανά :

http://www.transfermarkt.co.uk/jonathan ... ler/110622

& μια έκπληξη :

http://www.transfermarkt.co.uk/martin-d ... ieler/2963

& διακαής πόθος (αν και ακούστηκε και για γαύρο) και (λογικά) κλείνω με τα σεντερ μπακ για ξερόλα χειμώνα...

http://www.transfermarkt.co.uk/eder-bal ... ler/265127
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 16964
Εγγραφή: Τετ Μάιος 27, 2009 4:36 pm
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό Bagheera » Πέμ Οκτ 22, 2015 3:31 pm

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Φάνη Τζανδάρη θέλω, ΔΙΑΚΑΩΣ.

Πακέτο με τον Κατσικα ;;
Καιρός ν' αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας ...
Άβαταρ μέλους
Bagheera
 
Δημοσιεύσεις: 326
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 15, 2015 5:30 pm

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό Ζαντός » Σάβ Οκτ 24, 2015 2:47 am

Υπερήφανος παραγωγός του PAOKmania Web Radio. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην ύπαρξη του ραδιοφώνου.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ζαντός
 
Δημοσιεύσεις: 24579
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 01, 2009 6:27 pm
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ Οκτ 31, 2015 12:29 am

Ξεκινάω με τις προτάσεις μου για στόπερ.

Δύο περιπτώσεις:

Η πρώτη στην λογική ονόματος που παίζει/δεν παίζει στην Μίλαν και είναι επιπλέον γνωστός στον ΦΑ από την συνύπαρξη τους στην Τσέλσι :
CB, Alex, http://www.transfermarkt.co.uk/alex/pro ... eler/15420

Η δεύτερη στην λογική ταλέντου που τον έχω προτείνει και τις προηγούμενες φορές:
CB, Ignasi Miquel, http://www.transfermarkt.co.uk/ignasi-m ... eler/70245
Έμαθε μπάλα στην Μασία της Μπάρτσα και συνέχισε στις ακαδημίες της Άρσεναλ. Δανεικός πέρσυ στην Νιούκαστλ και ελεύθερη μεταγραφή φέτος στην Β' Ισπανίας όπου παίζει βασικός. 23 χρονών, 1.89 γρήγορος, προωθεί παιχνίδι.


Ωραίος ο τρόπος σκέψης για τον Demichelis του Geo θα χαρώ αν τον πάρουμε και ας μην τον ποντάρω :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 5324
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 05, 2013 12:27 am
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών Χειμώνας 2016

Δημοσίευσηαπό stelyk » Σάβ Οκτ 31, 2015 12:32 am

τζαμπα ποσταρετε, αναμενουμε μαυρο χιονι! :lol:
... ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ 'ΝΑ ΠΕΤΑΛΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!


«Να μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή».
PABLO GABRIEL GARCIA PEREZ 20/03/2013
Άβαταρ μέλους
stelyk
 
Δημοσιεύσεις: 5034
Εγγραφή: Τετ Ιαν 23, 2008 9:42 pm
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler