efthimis_paok έγραψε:Στην Σιγκαπούρη λεει αν γυρίσεις χρυσός ολυμπιονίκης παίρνεις εκατομμύριο. Στην Ελλαδα χαιφαιβ και ωραίος ρε μαν
Μιση ωρα πυροτεχνηματα φιλε. Αυτο δεν ειναι γαμος, η τελετη εναρξης των Ολυμπιακων αγώνων ειναι ναπουμε.
Η αλλη μου εστειλε προσκλητηριο γαμου μεσω βαιμπερ.Ε,για δωρο θα της στειλω την αλεπουδιτσα που κραταει ανθοδεσμη.
-Μανάβικο εκεί;
-Μάλιστα τι θα θέλατε;
- Ένα καλό καρπούζι.
-Όταν λέτε "καλο" τι εννοείτε;
-Ξέρω γω, να μη μου μιλάει άσχημα.
Οταν σου λέει ο ξενοδόχος ότι το δωμάτιο είναι 10 λεπτά με τα πόδια απ'τη θάλασσα εννοεί αν είσαι 3 φορές χρυσός ολυμπιονίκης στο βάδην.
Γιορτάζει ο εργολάβος απ τον 7ο και μας έφερε εργολάβους.
Ελπίζω να κάνει το ίδιο όταν γιορτάζει και η πουτάνα απ΄το πρώτο.
- Τι διαβάζεις?
- Για τον Ντα Βίντσι.
- Ποιος είναι αυτός?
- Ιταλός, της Αναγέννησης.
- Πήρε η Καρδίτσα Ιταλό?
Βλέπω γυναικείο μπιτς βολεϋ και αναρωτιέμαι δε θα'ταν καλύτερος ο κόσμος μας αν στο τέλος οι νικήτριες πετούσαν τις φανέλες τους στο κοινό;
Σιγά μη σε παρακαλάμε κιόλας,άμα θες,άμα δε θες πες μου τουλάχιστον τον λόγο ρε μωρό μου....
Πλέον τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την Ελλαδα θα κατασκευάζονται χωρίς φλας, αφού δεν χρησιμοποιείται.
- τηλεφώνησες στο 090696969 .Γειά σου είμαι η Τζούλια. .
-Γειά σου Τζούλια ..έχεις βαιμπερ ??
-Καλησπερα σας. Τι θα θελατε;
-Ενα κοκτειλ.
-Τι κοκτειλ;
-Ενα που να μην ειναι μαλακια.
Φαντάζομαι το τάβλι Ολυμπιακό άθλημα, με τρεις σχολιαστές στο τραπέζι που θα κράζουν πως έπαιξε το 6-4 ο μ@λ@κ@ς ο άσχετος ο μυρωδιάς.
Δεξί φλας και στρίβει αριστερά γιατι με ειδε απο τον καθρεφτη οτι διψαω για περιπέτεια.
-Ποια η γνώμη σου για τον Μυριβήλη?
-Τι να σου πω με Γεωργιανούς εγώ δεν έχω πάρε δώσε.
- μαμά, πως γίνονται οι καμπιες πεταλούδες;
- με το ινσταγκραμ μωρό μου.
Το τούρμπο του φτωχού είναι όταν κλείσει το αιρκοντίσιον στ'αμάξι.
Να γίνει το ρούφηγμα κοιλιάς ολυμπιακό άθλημα.
Μου στέλνει μήνυμα γκομενακι,τέτοια ώρα ξύπνια; Μόλις γύρισα απο ποτό λέω, τι να ελεγα περιμένω το πλυντήριο για να απλώσω,δε θα με πίστευε.
Μανα υπαρχει στο σπιτι πετσετα χωρις κεντημενα λουλουδακια και δαντελενια ακρη για να παω στο γυμναστηριο ή θα μεινω για πάντα χοντρος?
-Καθάρισες το σπίτι;
-Ναι.
-Και αυτή η σκόνη;
-Μη,έχω γράψει κάτι τηλέφωνα εκεί.
-Και η αράχνη στη γωνία;
-Τι σου φταίει ο Μήτσος;.
Αν σε ρωτήσει "ωραίο αυτό το ξέκωλο εκεί πέρα μωρό μου ε;" η μόνη αποδεκτή απάντηση είναι "ποιό ξέκωλο,δεν το είδα"
Οταν γριές απευθύνονται σε εμένα ως "Νεαρέ" αφενός κολακεύομαι αφετέρου είμαι σίγουρος οτι θέλουν να τσακωθούμε.
-Καιρό έχω να σε δω, τι κάνεις?
-Εγινα μαμά, είμαι σε άδεια λοχείας
-Α δεν ήξερα οτι είσαι στρατιωτικός.
10 κιλα ελαφρυτερες σε 3 μερες με την βοηθεια της καρύδας λεει..
θα την αμολανε σε κανα κατηφορο και θα την κυνηγανε φαινεται..
Ειμαστε εδω στο ασανσέρ με έναν άγνωστο κ στεκόμαστε σαν να ακούμε τον εθνικό ύμνο.
Ουτρέχτη είναι πόλη στην Ολλανδία κ κάτι που φωνάζουν Λαρισαίοι συνδεσμίτες όταν κάνουν ντου σε αντίπαλο σύνδεσμο κ το βάζουν στα πόδια.
Δημόσιος υπάλληλος που διαμαρτύρεται για το ελληνικό χρέος. Σαν να λέμε εμπρηστής που διαμαρτύρεται για τη φωτιά.
-Τι πίτα να κάνω;
-Κάνε σπανακόπιτα με το φύλλο καμμένο και το σπανάκι από μέσα ωμό
-Πως γίνεται αυτό;
-Εμένα ρωτάς; Προχθές πως το'κανες;
Συνάντηση για κυνήγι ποκεμον στο Λευκό Πύργο την Πέμπτη,λογικά το κεντρικό σύνθημα θα είναι "Αθήνα γαμημένη ο Πίκατσου εδώ μένει"
Σε λίγο θα δούμε γραμμένο σε τοίχο με σπρέι κανένα "πόκεμον φλώροι σας κυνηγήσαμε στα στενά"...
Παρκαρε ενας σε μπαρα αναπηρων και τον βλεπει ενας (ευτυχως υπαρχουν και τετοιοι ελληνες) και του λεει φιλε απο δω ανεβαινουν μηχανακια.
Κάναμε λαχειοφόρο αγορά εδώ στο χωριο.Ο πρώτος λαχνός κερδίζει το τηλεκοντρόλ στο καφενείο για ένα χρόνο.
Ο άλλος πηρε θήκη για το κινητό αφου του ράγισε η οθόνη.Σαν να βάζεις καποτα στο κεφαλι του παιδιού σου.
-Που πας ετσι μούσκεμα παιδί μου, μπουγέλο έπαιζες?
-Οχι,ειπα να πλύνω το κουτάλι...
Πάω σε μια καφετέρια..βλέπω τη σερβιτόρα σηκώνω το χέρι
-θέλετε να παραγγείλετε ;
-όχι,κάνω νόημα στο σέντερ φορ να βγει στο δεύτερο δοκάρι.
να σαι καλα ρε φιλε!
στο τελος εκλαιγα απο τα γελια!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk