Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Σάβ Δεκ 30, 2017 9:49 am

Για να μην ξεχνάμε η εγκληματίκη υπάρχει ακόμη

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 5534
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 08, 2016 8:58 pm

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Παρ Ιαν 05, 2018 8:14 pm

Nα ευθυμησουμε λιγάκι! ακολουθεί σεντονι, πανωσεντονο, κουβερτα και πάπλωμα μαζίΣε εφαρμογή το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα στην Super League ΣΟΥΡΩΤΗ


Θεσμοθετείται από την 16η αγωνιστική το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα στην Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, το οποίο θα εφαρμοστεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η θεσμοθέτηση του ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα αποτελεί μια πρωτοβουλία της Super League, με στόχο τόσο την απλοποίηση, την τυποποίηση (δηλαδή την ομοιόμορφη διαδικασία συμπλήρωσης), τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας καταγραφής των γεγονότων που αναφέρονται στο Φ.Α. στη διευκόλυνση του έργου των διαιτητών, όσο και στην ταχύτερη αξιοποίηση των δεδομένων του κάθε αγώνα (στατιστικά, πειθαρχικά κ.λπ.).
Το ηλεκτρονικό Φ.Α. αποτελεί μια εφαρμογή που ακολουθείται τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (UEFA Champions και Europa League), όσο και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Βήμα-βήμα, η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής του ηλεκτρονικού Φ.Α. προβλέπει τα εξής:

Οι δύο ομάδες με την άφιξή τους στο γήπεδο και το αργότερο εβδομήντα πέντε (75’) λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα θα παραδίδουν στον Παρατηρητή Αγώνα έντυπο στο οποίο αναγράφονται:

α) Οι ποδοσφαιριστές που αρχίζουν τον αγώνα, οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές και τυχόν επιπλέον ποδοσφαιριστές, με αριθμό φανέλας, ονοματεπώνυμα ποδοσφαιριστών και αντίστοιχους αριθμούς δελτίων. Η κατάσταση αυτή υπογράφεται από τον αρχηγό - ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος δηλώνεται με υποσημείωση κύκλου στον αριθμό φανέλας του στην ως άνω κατάσταση.

β) Τα ονοματεπώνυμα των αξιωματούχων στον πάγκο και τα καθήκοντα ή την ιδιότητά τους, τα ονοματεπώνυμα των επιπλέον ατόμων στις ειδικές θέσεις. Απαραίτητη για τους ως άνω είναι η αναγραφή της ιδιότητάς τους και η υπογραφή του εντύπου από τον εντεταλμένο αξιωματούχο της ομάδας.

Τα ανωτέρω έντυπα θα παραδίδονται από τον Παρατηρητή του αγώνα στο Διαιτητή του Αγώνα ενώ αντίγραφο αυτών θα παραλαμβάνει ο εκπρόσωπος της στατιστικής υπηρεσίας προκειμένου να κάνει την καταχώρηση των στοιχείων. Επίσης, πριν την έναρξη του αγώνα, συμπληρώνονται ηλεκτρονικά το ονοματεπώνυμο του παρατηρητή και του ιατρού του αγώνα οι οποίοι παράλληλα θα υπογράφουν ηλεκτρονικά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο εκπρόσωπος της στατιστικής υπηρεσίας της Super League (Galanis Sports Data) θα κάνει καταχώρηση των στοιχείων που αναγράφονται στο Φ.Α. μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο εκπρόσωπος της στατιστικής υπηρεσίας θα πηγαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών με το laptop και θα ελέγχει με τον διαιτητή του αγώνα την ορθότητα των καταχωρημένων στοιχείων και συγκεκριμένα:

α) Τον αγώνα, τις ομάδες, τον τόπο την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής, την ονομασία του γηπέδου και τον αριθμό των θεατών.

β) Το ονοματεπώνυμο διαιτητή, Α΄ βοηθού διαιτητή, Β΄ βοηθού διαιτητή, τέταρτου διαιτητή και λοιπών συντελεστών (παρατηρητής, ιατρός αγώνα, εκπρόσωποι ομάδων οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κ.λπ.)

γ) Το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του δελτίου των ποδοσφαιριστών και τον αριθμό της φανέλας του καθενός. Επίσης σημειώνεται ο αρχηγός της κάθε ομάδας.

δ) Το αποτέλεσμα του αγώνα, τη νικήτρια ομάδα και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

ε) Την ακριβή ώρα έναρξης του αγώνα, την ακριβή διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ των ημιχρόνων, την ακριβή ώρα λήξης του, καθώς επίσης και τον συνολικό χρόνο καθυστερήσεων που κρατήθηκαν στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στ’) Τις κίτρινες κάρτες με αναγραφή του ονοματεπωνύμου, του αριθμού φανέλας και δελτίου του ποδοσφαιριστή, της ομάδας του ποδοσφαιριστή, το λεπτό του αγώνα και την αιτία της επίδειξης.

ζ) Τα επιτευχθέντα τέρματα, με αναγραφή του αριθμού φανέλας του ποδοσφαιριστή, της ομάδας του ποδοσφαιριστή, το λεπτό του αγώνα και τον τύπο του επιτευχθέντος τέρματος.

η) Τις αλλαγές ποδοσφαιριστών.

θ) Την αναγραφή των ποδοσφαιριστών των ομάδων που κληρώθηκαν για να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ.

V. Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω, ο διαιτητής θα εισάγει το κωδικό εισόδου (Referee Password) προκειμένου να συνδεθεί με την πλατφόρμα καταχώρησης. Ο κωδικός εισόδου θα είναι γνωστός μόνο στους διαιτητές του αγώνα.

β) Ο διαιτητής συμπληρώνει το πεδίο με τις Αποβολές των Ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα αναγράφει το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό φανέλας και δελτίου του ποδοσφαιριστή, την ομάδα του ποδοσφαιριστή, το λεπτό του αγώνα, ακριβή περιγραφή του συμβάντος και την αιτία της αποβολής.

γ) Ο διαιτητής συμπληρώνει το πεδίο με τις Παρατηρήσεις του Φύλλου Αγώνα και συγκεκριμένα περιγράφει οποιεσδήποτε άλλες πρόσθετες παρατηρήσεις για συμβάντα και περιστατικά.

VI. Με την ολοκλήρωση του σταδίου V, ο διαιτητής, οι βοηθοί διαιτητές και ο 4ος διαιτητής υπογράφουν το Φ.Α. Η υπογραφή θα μπαίνει με signature tablet που θα συνδέεται με usb στο laptop ή με τη χρήση mouse. Όταν ολοκληρωθεί το Φ.Α. και έχει υπογραφεί από όλους τους εμπλεκομένους, το Φ.Α. θα αποστέλλεται σε μορφή .pdf στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ακόλουθων παραληπτών που έχουν υποδειχθεί από τη Super League και την Ε.Π.Ο:

1) Super League

2) Κ.Ε.Δ.

3) Διαιτητής του αγώνα

VII. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα τέλεσης του εκάστοτε αγώνα, το Φ.Α. θα αποστέλλεται (σε μορφή .pdf) στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση των δύο διαγωνιζόμενων Π.Α.Ε. ή σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση η οποία θα υποδειχθεί από τις Π.Α.Ε. μέλη της Super League.

Σημειώνεται ότι το αρχείο, από τη στιγμή που ο διαιτητής έχει πατήσει την αποστολή δεδομένων, δεν μπορεί να αποθηκευτεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) ή να ανακτηθεί.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε περίπτωση που εμφανιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στη συμπλήρωση ή αποστολή του ηλεκτρονικού Φ.Α. τότε θα πρέπει εναλλακτικά να συμπληρωθεί το Φ.Α. σε έντυπο της διοργανώτριας και να αποσταλεί στη Super League αρχικά με fax και με courier.

Από σδνα.γρ
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
 
Δημοσιεύσεις: 5942
Εγγραφή: Τετ Δεκ 11, 2013 11:23 pm

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό trouman » Τετ Ιαν 10, 2018 6:31 pm

Σε καταγγελία προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας των Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA.Ο λογος, είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των Χανίων μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, με την οποία χαρακτήριζε –μεταξύ άλλων- ως «μισθοφόρους» τους διαιτητές Ζαχαριάδη, Βάτσιο, Τζοβάρα, Μπλάνα και Διαμαντόπουλο!

Με την καταγγελία της ΚΕΔ, ζητείται η πειθαρχική δίωξη του Πλατανιά και η επιβολή ποινών για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος διαιτητών»!

Πρόκειται για μια αδιανόητη ενέργεια από την πλευρά των μελών της ΚΕΔ, που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων των Ελλήνων φιλάθλων!

Και αυτό, όχι γιατί η ανακοίνωση του Πλατανιά δεν είναι επιλήψιμη! Αλλά επειδή αντέδρασαν τώρα, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε τοποθετήσεις εναντίον της διαιτησίας, ενώ έχουν προηγηθεί φέτος δεκάδες άλλες παρόμοιες και πολύ χειρότερες τοποθετήσεις!

Το SDNA είχε δημοσιεύσει πολύ καιρό πριν και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου, αναλυτικά 15 περιπτώσεις δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών, οργάνων της διαιτησίας και διαιτητών, από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, αυτές οι 15 περιπτώσεις έχουν γίνει σίγουρα περισσότερες από 20!

Κι όμως: Ούτε μία, έστω για δείγμα, δεν συγκίνησε την ΚΕΔ των Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη, ώστε να προχωρήσουν σε καταγγελία και να ζητούν την πειθαρχική δίωξη του Ολυμπιακού, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς!

Και το έπραξαν τώρα, με θύμα την… σχεδόν υποβιβασμένη ομάδα του Πλατανιά!

Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει την αψυχολόγητη αυτή ενέργεια της ΚΕΔ, που έχει σφυρίξει αδιάφορα και έχει αδρανήσει σε δεκάδες περιπτώσεις με τρις-χειρότερες εκφράσεις σε βάρος της ίδιας της Επιτροπής και των διαιτητών.
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 1764
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 15, 2010 10:47 am

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ Ιαν 10, 2018 6:41 pm

Άρχισαν (ή σωστότερα ξανάρχισαν) τα όργανα, με τα γνωστά, ορισμένα και αναντικατάστατα αρχικόρακα... :twisted:
Τρέμω στην ιδέα του τι έχουμε να δούμε στην συνέχεια απ αυτούς και τους διορισμένους τους κόρακες... :evil:
Π.αλεύω ασταμάτηταΑ.ντιστέκομαι στην αδικίαΟ.νειρεύομαι με υπομονήΚ.ατακτώ πάντα τίμια
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!!!!
Σήφη,"οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", έφυγες νωρίς στις 16/2/2016...σε τιμάω αδερφέ μου, καλή αντάμωση!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 24332
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 05, 2015 4:20 pm
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Κυρ Ιαν 21, 2018 1:47 pm

Συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ), Νίκου Παππά, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Βαγγέλη Γραμμένου και του γ.γ. Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του συστήματος υποβοήθησης των διαιτητικών αποφάσεων μέσω βίντεο στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Video Assistant Referee (VAR).

Το έργο αναμένεται να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τις επόμενες μέρες. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει τόσο την εγκατάσταση του συστήματος, όσο και τη διαρκή προσαρμογή του σε νέες τεχνολογίες και σε τυχόν νέες επιταγές της FIFA. Συγκεκριμένα, ο ανάδοχος θα προσφέρει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του συστήματος VAR επί πέντε (5) έτη για τους επαγγελματικούς αγώνες Ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής Κατηγορίας και τους διαβαθμισμένους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας. Το data center (κέντρο δεδομένων) του συστήματος VAR θα εγκατασταθεί στην ΕΠΟ και θα συνδέεται με όλα τα γήπεδα μέσω οπτικών ινών. Πέραν του ελεγκτικού χαρακτήρα, το VAR έχει πολλαπλές χρήσεις, όπως επιμορφωτικές, αλλά και δημιουργίας αρχείου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το σύστημα VAR. Είμαι βέβαιος ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το σύστημα θα βρίσκεται στα ελληνικά γήπεδα. Θα αναπτύξουμε μια υπηρεσία - κόσμημα για το αγαπημένο παιχνίδι του Έλληνα φίλαθλου, η οποία θα αυξήσει την αξιοπιστία του και θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε στη χαρά του πλέον λαοφιλούς αθλήματος σε όλη την υφήλιο. Με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, είναι η ώρα να ασχολούμαστε λιγότερο με τις αποφάσεις των διαιτητών και περισσότερο με το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε: «Σήμερα, γίνεται ένα ακόμα βήμα στο μεγάλο αγώνα που ξεκινήσαμε για τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ έχει πολλούς ακόμα αγώνες που πρέπει να κερδίσει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης αυτού του πολύπαθου χώρου. Είναι πολύ σημαντικό να φύγουν όλες οι σκιές από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σύστημα VAR είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας Πολιτείας και ΕΠΟ. Θέλουμε να περάσουμε σε μια νέα εποχή».

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, υπογράμμισε: «Πλέον, όσο αυτονόητο και αν ακούγεται, η ΕΠΟ συνεργάζεται με την ελληνική Πολιτεία. Το σύστημα VAR είναι για εμάς ένας πολύ μεγάλος στόχος που γίνεται πραγματικότητα. Θα φέρει διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα σταματήσει ο δημόσιος λόγος να εξαντλείται γύρω από μια σφυρίχτρα και ένα σημαιάκι. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η κυβέρνηση συντάσσεται μαζί μας σε αυτό».

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, τόνισε: «Η Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016-2021 αγγίζει όλες τις πτυχές της καθημερινότητας. Το λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου δεν εξαιρείται από το πεδίο εφαρμογής της. Επιδιώκουμε ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ΕΠΟ να εξυπηρετήσει το στόχο καταπολέμησης της διαφθοράς και εξάλειψης της βίας. Στην κατεύθυνση αυτή σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που επεκτείνονται στην ψηφιακή ταυτοποίηση του φιλάθλου και σε μια διευρυμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

Από: epo.gr στις 18/1/2018

....................................................................................
Δεν θυμάμαι να βγήκε κάποιο ενημερωτικό ΑΡΔθρο, γι αυτό παραθέτω όσα διάβασα στο site της ΕΠΟ... :ugeek:


Υ.Γ. Λίγο πιο κάτω διάβασα ότι έγινε δεκτή η "κοινή συνεναίσει λύση συμβολαίων" μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και των ποδοσφαιριστών του Κουλούρη και Πέλκα (άρα και η κατάθεση των νέων τους?), με ημερομηνία 15/1/2018... ;)
Π.αλεύω ασταμάτηταΑ.ντιστέκομαι στην αδικίαΟ.νειρεύομαι με υπομονήΚ.ατακτώ πάντα τίμια
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!!!!
Σήφη,"οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", έφυγες νωρίς στις 16/2/2016...σε τιμάω αδερφέ μου, καλή αντάμωση!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 24332
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 05, 2015 4:20 pm
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό simba » Δευτ Ιαν 22, 2018 4:56 am

Θυμιζω για το VAR...


Aν τα τυπακια που θα τσεκαρουν το ριπλει ειναι της σχολης βαρουχα
και αν δεν υπαρξει καποιου ειδους 3d replay technology ***
(ή εστω ρε φουστη, 1 επιπλεον καμερα στην ευθεια καθε περιοχης για μεγαλυτερη ακριβεια),
κλαφτα...


Παντως και οι οδηγιες για το VAR, ειδικα οσον αφορα στο οφσαιντ, ειναι ο,τι ναναι και θα κλαψουν μανουλες..
Θα σταματάει το παιχνίδι σε κάθε ανάποδο φάουλ ή κάθε διαμαρτυρία για να γίνει έλεγχος με τη χρήση του βίντεο από τον διαιτητή; Τι λέει το πρωτόκολλο, βάσει του οποίου θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα το “VAR”;

Η σημαντικότερη φράση που θα πρέπει να κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας είναι μία.“Ξεκάθαρο λάθος
Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από το γεγονός πως η χρήση του βίντεο γίνεται σε συγκεκριμένα περιστατικά, ακόμα και τότε, δε θα εφαρμόζεται σε κάθε φάση που ενδεχομένως υπάρχει λάθος του διαιτητή, αλλά μόνο όταν υπάρχει “ξεκάθαρο λάθος”. Η φράση “clearly wrong” είναι αυτή που ρητά αναφέρεται στην οδηγία.
Σε φάσεις δηλαδή που είναι αμφισβητούμενες και θεωρητικά χρειάζονται δύο και τρία ριπλέι για να φανεί πχ αν είναι πέναλτι στην ή όχι, πολύ απλά δεν γίνεται η χρήση του βίντεο κι εφαρμόζεται η απόφαση που έχει πάρει ο διαιτητής.

Σε ποιες τέσσερις περιπτώσεις γίνεται η χρήση του βίντεο;
1) Στα γκολ που σημειώνονται (περιπτώσεις οφσάιντ, επιθετικού φάουλ, χέρι)
2) Στο αν είναι ή όχι πέναλτι μία φάση.
3) Στις φάσεις που αφορούν απευθείας κόκκινη κάρτα (όχι τη δεύτερη κίτρινη)
4) Στην φάσεις όπου δίνεται κάρτα σε λάθος ποδοσφαιριστή -απ'την ίδια ομάδα- (δε μπορεί ν'αλλάξει η απόφαση, πχ αν δεν ήταν κάρτα ή αν έπρεπε να πάρει και αντίπαλος)


ΟΦ ΣΑΪΝΤ
Μία από τις πιο σημαντικές οδηγίες που έχουν δοθεί από τη FIFA στους βοηθούς, είναι ότι πλέον αφήνουν όλες τις οριακές φάσεις που είναι γύρω από την περιοχή. Πρόκειται για ξεκάθαρη εντολή! Δεν μιλάμε φυσικά για φάσεις ξεκάθαρες όπου... απαγορεύεται το λάθος από τον επόπτη, αλλά για εκείνες όπου υπάρχει αμφιβολία.

Από εκεί και πέρα, φυσικά αν υπάρχει οφσάιντ και στη συνέχεια κερδίσει πέναλτι μία ομάδα, προφανώς και θα γυρίσει η φάση πίσω και δεν θα πάει η μπάλα στην άσπρη βούλα.
Η γενική οδηγία αναφέρει ότι τα οφσάιντ δεν θα ελέγχονται από το βίντεο, εκτός κι αν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Ακόμη κι αν ο βοηθός σηκώσει το σημαιάκι του, ο διαιτητής θα συνεχίσει τη φάση κι ακολούθως, εφόσον έχει σημειωθεί γκολ, θα ελέγξει στο βίντεο για τυχόν παράβαση.
Βέβαια, το θεμα ειναι τι γινεται αν ο βοηθος δεν το σηκωσει.....
Θα συμβουλεψει ο VAR τον διαιτητη να το ελεγξει ή θα αποφανθει οτι ειναι οριακη φαση χωρις ξεκαθαρο λαθος (ειδικα με τα ο,τι να'ναι viewing angles) και game on?
Ακομα κι αν συμβουλεψει, το κορακι θα παρει την αποφαση να το ελεγξει?

Ή μηπως πιστευετε οτι θα αλλαζαν την αποφαση με πεφτουνη?

* Ο μοναδικός που αποφασίζει αν γίνει χρήση βίντεο είναι ο διαιτητής. Ο video assistance referee έχει καθαρά συμβουλευτικό ρόλο, θα πει μέσω της ενδοσυνεννόησης στον διαιτητή για πιθανή παράβαση που δεν έχει δει, ωστόσο ο διαιτητής είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν πρέπει να διακόψει για να δει ριπλέι.

* Το είπαμε και νωρίτερα, αλλά το επαναλαμβάνουμε γιατί είναι ίσως το σημαντικότερο που πρέπει να γνωρίζουμε για τη χρήση του βίντεο. Η αρχική απόφαση του διαιτητή αλλάζει ΜΟΝΟ αν υπάρχει ξεκάθαρο λάθος κι όχι όταν κληθούμε να δούμε τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψιν στην εφαρμογή του κανονισμού. Ό,τι υπάρχει στην γκρίζα ζώνη, δεν αλλάζει την απόφαση του διαιτητή”, είναι η οδηγία.

η αποθεωση του κατα το δοκουν ξαναμανα..
Αν οι εποπτες συνεχιζουν να σηκωνουν τα σημαιακια καθε φορα που ο αντιπαλος του γκει επιτιθεται, ο διαιτητης θα αφηνει το παιχνιδι να συνεχιστει μηπως και μπει γκολ ωστε να εξεταστει η ορθοτητα της φασης?
Ή μηπως θα επικαλουνται γκριζες-δυσκολες φασεις και θα το κανουν μουχτι?

χαμος θα γινει
Εικόνα
:lol:

***
Ακομα και με ριπλει, ακομα και αν η γραμμη του offside τραβηχθει σωστα, πολλες φασεις ειναι σπαζοκεφαλια.
Οι τηλεοπτικες γωνιες που μας εξαπατουν
http://www.law-11.com/untitled/the-angl ... eceivement
https://youtu.be/e7L-ZthR6Mc?t=140

Δειτε ειδικα το παραδειγμα 3.

Βεβαια, βασικη προυποθεση ειναι να τραβηχθει σωστα η γραμμη...
Και για να γινει αυτο (αυτοματοποιημενη διαδικασια με προγραμμα, οπως ελπιζω οτι γινεται με νοβα), πρεπει να βοηθουν οι γραμμες του γηπεδου και του χορτου (που σε τοσα γηπεδα ειναι για τον πεουλα)
https://vimeo.com/120501666
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10265
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 05, 2009 11:34 pm

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ Φεβ 02, 2018 11:58 am

ΕΠΟ: «Ο Ολυμπιακός εξευτελίζει το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο»!

Ανακοίνωση-κόλαφος από την ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού, τον οποίο κατηγορεί ευθέως για κατατρομοκράτηση ανθρώπων και παρακίνηση σε πράξεις βίας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής!

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, τονίζει πως για τον Ολυμπιακό θα επιληφθούν πλέον τα αρμόδια όργανα και ότι στόχος του είναι να αποσταθεροποιήσει κάθε διαδικασία εξυγίανσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-βόμβα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που έρχεται μετά το αίτημα του Ολυμπιακού να αντικατασταθούν οι διαιτητές του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ:

«Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκρατηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικου αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαϊκή αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!

Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα».http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/ar ... es-epipedo
.......................................................................................

Επιτέλους μια ανακοίνωση κατά του (ενός τρίτου έστω του) αιώνιου νταβατζή του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Ας ελπίσουμε η προειδοποίηση για παραπομπή στα αρμόδια όργανα να γίνει πράξη για αυτούς τους εγκληματίες...
Όπως επίσης και τα αρμόδια όργανα να αποδώσουν δικαιοσύνη, σταματώντας επιτέλους να κάνουν τον Κινέζο...
Π.αλεύω ασταμάτηταΑ.ντιστέκομαι στην αδικίαΟ.νειρεύομαι με υπομονήΚ.ατακτώ πάντα τίμια
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!!!!
Σήφη,"οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", έφυγες νωρίς στις 16/2/2016...σε τιμάω αδερφέ μου, καλή αντάμωση!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 24332
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 05, 2015 4:20 pm
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό DimitrisS » Σάβ Φεβ 10, 2018 4:06 pm

Διαβάζω κάτι ομορφιές για συναντήσεις Ουεφα-φιφα για την διαιτησία στην Ελλάδα μετά από την κλαψα του μπ@@ρδελου.

Διαβάζω κάτι για αίτημα της ουεφα για προσθήκη νέων ξένων μελών στην ΚΕΔ.

Κανονίστε εκεί στην ΕΠΟ αλλά και στην ΠΑΕ γιατί με τις αγωνιστικές που μένουν εύκολα το μπ@@ρδελο τερματίζει στο +10 με Μητσιους Παππάδες και Γιαχους.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
 
Δημοσιεύσεις: 4134
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 29, 2015 7:42 pm

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό psychologos » Σάβ Φεβ 10, 2018 4:21 pm

O υιός και άγιο πνεύμα της ουέφα θα το παλέψει όσο περισσότερο μπορεί.
psychologos
 
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: Δευτ Φεβ 10, 2014 4:50 pm

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό psychologos » Σάβ Φεβ 10, 2018 4:41 pm

Βέβαια με τέτοιους πατεράδες, τύπου αλεξανδρή, που έχουν στο βοθρολίμανο, δεν αποκλείεται ο σάββας να εκβιάζει τον υιο για παλιές πουστιές.
psychologos
 
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: Δευτ Φεβ 10, 2014 4:50 pm

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί Φεβ 13, 2018 12:24 pm

Το βάζω εδώ γιατί το τόπικ της Nova είναι κλειδωμένο από το 2011

Τέλος η κεντρική διαχείριση!

ινπαοκ - 12. Φεβρουαρίου 2018 19:46 Γιάννης Σωτηρίου

«Βόμβα» μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έλαβε οριστικά τέλος και η NOVA θα προχωρήσει πλέον σε διμερείς συμβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nova άσκησε το μονομερές δικαίωμά της για τον πρόωρο τερματισμό της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης μεταξύ του συνδρομητικού καναλιού και των 15 ΠΑΕ της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο, θα ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή.

Η Nova θα κινηθεί πλέον προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων στα πρότυπα του «μοντέλου ΠΑΟΚ» το οποίο λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 και ισχύει και για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

To ύψος των διμερών συμβάσεων που θα συνάψει η Nova με τις ΠΑΕ, θα είναι προσαρμοσμένο στα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν θα περιλαμβάνει και τις 16 ομάδες!

Θυμίζουμε, εξάλλου, ότι πριν από δύο χρόνια η Nova είχε προτείνει στη Super League τη μείωση των ομάδων από 16 σε 12 καθώς και την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των play offs. Σε ανάλογα συμπεράσματα κατέληξε και έρευνα διεθνών συμβουλευτικών οίκων που είχε παραγγείλει η ίδια η Super League.

Όμως το καλοκαίρι του 2017 η Super League αναίρεσε τη δική της απόφαση σχετικά με τη μείωση των ομάδων.

Στελέχη του συνδρομητικού καναλιού έλεγαν μεταξύ άλλων, ότι «πέρα από την προάσπιση των εμπορικών και οικονομικών συμφερόντων της εταιρείας, ελπίζουμε η κίνηση αυτή να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποτελέσει ευκαιρία για restart που τόσο πολύ χρειάζεται ο Συνεταιρισμός της Super League».

Η Nova, εξάλλου, ενημέρωσε ήδη τη λίγκα με έγγραφό της, ενώ ανακοίνωσε την απόφασή της και προς το Χρηματιστήριο Αθηνών με την εξής ανακοίνωση:

«Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει».B;
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 46850
Εγγραφή: Τετ Ιουν 17, 2009 10:09 am
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό trouman » Τρί Φεβ 13, 2018 7:21 pm

Δεν ξέρω αν γράφτηκε αλλού.

Πληροφορίες για να αντιληφθεί κανείς τη μεγάλη εικόνα και να ερμηνεύει όσα συμβαίνουν σε μικρότερα γήπεδα...πόλεμος λαίμαι..

Δικαστικό παρασκήνιο στις υποθέσεις Μαρινάκη
Την ώρα που η έρευνα για τη χρηματοδότηση και μεταφορά του ναρκωφορτίου που μετέφερε το Noor1 βρίσκεται κοντά στην περάτωσή της από την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, η οποία έχει καλέσει υπόπτους που, σύμφωνα με καταθέσεις και στοιχεία, ενδεχομένως εμπλέκονται στην υπόθεση, ο συνήγορος ενός εξ αυτών και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Μαρινάκη υπέβαλε -και πάλι- αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως από την υπόθεση.

Πρόκειται για κίνηση που, προφανώς, στοχεύει στο να κερδίσει χρόνο για τους κληθέντες και να πιέσει προκειμένου, όπως φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, να δοθεί η υπόθεση σε άλλον εισαγγελέα, ενδεχομένως πιο φιλικά διακείμενο προς τους εμπλεκομένους.

Η αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως κατατέθηκε από τον δικηγόρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλο, στις 7 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι στην αίτηση μνημονεύονται διάφοροι λόγοι «μεροληψίας», όπως για παράδειγμα ότι δεν παραδόθηκε συνοπτικό «κατηγορητήριο», ότι στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής μνημονεύεται πως είναι σφόδρα πιθανό να συνδέονται τα εμβάσματα με το ναρκωφορτίο του Noor1, ενώ στις παραγγελίες της εισαγγελέως δεν μνημονεύεται τέτοιο αδίκημα, ότι η σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη δικογραφία είναι απόρροια πολιτικής δίωξης που υφίσταται από τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Κοντονή, και ότι η εισαγγελέας εκτελεί τις δικές τους εντολές κ.ά.

Νομικοί κύκλοι, μιλώντας στο zougla.gr, σημείωσαν πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς, δηλαδή η επιφορτισμένη με την πρόταση για την εξαίρεση εισαγγελική λειτουργός, θα αναμείνει μέχρι την ημερομηνία που θα προσέλθουν οι εναπομείναντες κληθέντες ως ύποπτοι, ώστε σε περίπτωση που καταθέσουν και αυτοί παρόμοια αίτηση να υποβάλει κοινή πρόταση για όλες. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή στην περίπτωση που αυτοί τελικά παράσχουν εξηγήσεις ή ζητήσουν -ξανά- προθεσμία, τότε πρέπει αυθημερόν να υποβάλει την πρότασή της για την εξαίρεση στο Συμβούλιο, με νομικούς να εκτιμούν πως θα προτείνει όχι μόνο την απόρριψή της -όπως έγινε επανειλημμένα και στο παρελθόν- αλλά και την επιβολή των δικαστικών εξόδων σε βάρος τους, με αιτιολογία ενδεικτική της επικινδυνότητάς τους για το αγαθό της Δικαιοσύνης.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι από τη μεριά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιώς θα κάνει δεκτή την εισαγγελική πρόταση περί απόρριψης της αιτήσης εξαιρέσεως, υπογραμμίζοντας πως ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να απαιτήσει τόσο από την εισαγγελέα που χρεώθηκε την αίτηση εξαίρεσης όσο κυρίως από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιώς να εκδώσουν βούλευμα.

Κάτι, πάντως, που θα πρέπει να συνεκτιμηθεί από τον Άρειο Πάγο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιώς και ο πρόεδρός του Ι. Μαλλούχος πρόσφατα είχαν απορρίψει αίτημα της εισαγγελέως Τζίβα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου που βρέθηκε στην κατοχή του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη. Βέβαια, κατά του εν λόγω βουλεύματος ασκήθηκε αίτηση αναιρέσεως από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι απόφαση εκδόθηκε κι αν εκδόθηκε μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, κατά πληροφορίες, διενεργείται πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα κατά των δικαστών που το εξέδωσαν, με νομικούς κύκλους να εκφράζουν την άποψη ότι ο μόνος αρμόδιος και ικανός να ξεδιαλύνει το τοπίο είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος και έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την υπόθεση και να πληροφορηθεί γραπτώς από την πρόεδρο Επιθεώρησης, Χρ. Παρασκευά, για όλα τα συναφή πειθαρχικά θέματα.

Κομβικός όμως για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι και ο ρόλος του Αρείου Πάγου, ο οποίος -ειδικά μετά τις συνεχείς επιθέσεις σε βάρος της εισαγγελέως Τζίβα από τους εμπλεκομένους και τα ΜΜΕ που επηρεάζουν- θα πρέπει να παράσχει στην εισαγγελική λειτουργό μεγαλύτερη προστασία, προκειμένου αυτή τελικά να περατώσει άμεσα την έρευνά της λόγω της σπουδαιότητας των διερευνώμενων αδικημάτων.

Μία εκκρεμότητα

Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένει η μήνυση που έχει καταθέσει ο ανακριτής του ΛιμενικούΠαναγιώτης Χριστοφορίδης για παράνομη υποκλοπή και χρήση προφορικών συνομιλιών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Πληροφορίες που προέρχονται από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως η προκαταρκτική εξέταση έχει περατωθεί και εκκρεμεί εις χείρας της εισαγγελέως Χ. Ζουγρή.

Νομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι από τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις. Πάντως, η εισαγγελέας Ζουγρή, αν και από τον Νοέμβριο του 2017 έχει προβεί σε οίκοθεν ενέργειες οι οποίες περατώθηκαν στις 13 Νοεμβρίου, δεν έχει αποφανθεί μέχρι σήμερα.

Τώρα σε ό,τι αφορά στον κ. Σταμαδιάνο, τον εφέτη ο οποίος πρότεινε την απαλλαγή των 14 εκ των 28 προσώπων για τους στημένους αγώνες -μεταξύ αυτών και του Βαγγέλη Μαρινάκη-, σε βάρος του διενεργείται πειθαρχική έρευνα, χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα γνωστό για την εξέλιξή της.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι είναι πιθανόν το πειθαρχικό σκέλος κατά των δικαστών του συμβουλίου να έχει ήδη τεθεί στο αρχείο (εις γνώσιν του κ. Πέππα και της κυρίας Δημητρίου, οι οποίοι δεν φαίνεται να αντιδρούν), ενώ το ποινικό σκέλος έχει, κατά πληροφορίες, χρεωθεί στην προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης, κυρία Παπαγεωργακοπούλου. Πάντως, οι ίδιες πηγές στηλίτευσαν την απόφαση της κυρίας Δημητρίου να χρεώσει την ποινική δικογραφία κατά ανώτερων δικαστών στην κατώτερη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και να χαρακτηρίσει το διερευνώμενο αδίκημα ως παράβαση καθήκοντος και μόνον, προσθέτοντας πως, σε περίπτωση αρχειοθέτησης, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου που φέρει πειθαρχική αρμοδιότητα θα πρέπει να ασκήσει πειθαρχικές έρευνες για όλα τα σχετικά θέματα και να ζητήσει έγγραφη ενημέρωση από την προϊσταμένη της Επιθεώρησης, Χρ. Παρασκευά.

Koriopolis: Απαλλάχθηκε ο εφέτης Ι. Τζιμπλάκης

Αναφορικά με την υπόθεση Koriopolis, αίσθηση προκάλεσε η απαλλαγή του εφέτη Ι. Τζιμπλάκη σε πειθαρχικό και ποινικό επίπεδο, ο οποίος είχε πιαστεί να συνομιλεί με τον καταδικασμένο σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση Noor1 Αιμίλιο Κοτσώνη. Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος του συμβουλίου που τον απήλλαξε ήταν η Χρ. Παρασκευά (η νυν πρόεδρος Επιθεώρησης). Νομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για απαλλαγή-σκάνδαλο, σημειώνοντας πως κανονικά θα πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο η διάταξη Ρασιδάκη με την οποία απηλλάγη ο κ. Σταμαδιάνος και να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης, έστω κι αν με τη μετατροπή του πειθαρχικού κατηγορητηρίου υπέρ του από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου κατηγορήθηκε για αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης εξ αμελείας και όχι εκ δόλου.

Επίσης, σε εκκρεμότητα παραμένει και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατόπιν μήνυσης του εφοπλιστή Νικόλαου Πατέρα σε βάρος των Γιάννη Κουρτάκη, Αλέξη Κούγια και Βαγγέλη Μαρινάκη για παράνομες υποκλοπές. Τη δικογραφία χειρίζεται ο εισαγγελέας Απόστολος Ανδρέου, χωρίς να έχει διατάξει, από τις αρχές Νοεμβρίου 2017 οπότε κατατέθηκε η μήνυση, καμία απολύτως έρευνα.

Παράλληλα, σε εκκρεμότητα παραμένει και η μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος των Γιάννη Κουρτάκη, Παναγιώτη Τζένου και Βαγγέλη Μαρινάκη από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης, κατοχή αρχείου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, την οποία επίσης χειρίζεται ο εισαγγελέας Ανδρέου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ζητήσει ούτε έρευνες κατ' οίκον ούτε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Δικαστικοί κύκλοι κάνουν λόγο για ενδεχόμενη «κάλυψη» του Ανδρέου στους καταγγελλόμενους, τονίζοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου είναι επιβεβλημένη.
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 1764
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 15, 2010 10:47 am

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό panta » Τρί Φεβ 13, 2018 9:28 pm

Αν κατάλαβα καλά η νοβα δεν εχει σκοπο να καλύψει αγώνες σε έδρες μικρών ομάδων. Αν αυτές δεν καταφέρουν να βρούν άλλη τηλεοπτικη στέγη σημαίνει πως οταν παίζουμε εκει δεν θα βλέπουμε την ΠΑΟΚάρα μας.
Απο την άλλη δεν θα έχει η νόβα πλέον τον πρώτο λόγο για της ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων.
ΠΑΟΚ panta και παντού
Εμπάργκο στους κεφτέδες τους α-ρου-δου
Άβαταρ μέλους
panta
 
Δημοσιεύσεις: 1955
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 31, 2010 11:39 am

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τρί Φεβ 13, 2018 9:47 pm

εγώ νομίζω ότι η ΕΡΤ θα κάνει το "καθήκον" της, εκτός και αν μπει στο παιχνίδι ο ΟΤΕ για να συμπιέσει ακόμη περισσότερο το προϊόν της Νόβα.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 15, 2009 12:54 am

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό panta » Τρί Φεβ 13, 2018 9:58 pm

Η ερτ έχει μπάσκετ και βολλευ και δείχνει επιλεκτικά 2-3 ματς απο καθε αγωνιστική. Δεν έχει τα κανάλια για να ανταποκριθεί, το πολύ πολύ να παρει μια ομάδα. Αν μπει ο οτε στο παιχνίδι και αγοράσει δικαιώματα απο 3-4 ομάδες θα ειναι καλα. Αλλά χλωμό το βλέπω να θέλει κάποιο κανάλι να πάρει τα δικαιώματα μικρών ομάδων ενω τις μεγάλες θα τις έχει αλλος.
ΠΑΟΚ panta και παντού
Εμπάργκο στους κεφτέδες τους α-ρου-δου
Άβαταρ μέλους
panta
 
Δημοσιεύσεις: 1955
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 31, 2010 11:39 am

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler