Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
- john4serres
Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
Δηλώσεις οπαδών ΠΑΟΚ για πολιτικούς
https://youtu.be/Q6HXcTMk5dw
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://youtu.be/Q6HXcTMk5dw
Έβγαλε ανακοίνωση ο δήμαρχος
-
Μπείτε και στο φβ την νεας χουντικιας άμα θέλετε να αφήσετε και τις ευχές σας
- john4serres
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση:
«Είναι ντροπή για τη ΝΔ και τον Υπουργό της πρώτα να αλλάζει την Επιτροπή και δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης -με μέλη που ο ίδιος επέλεξε- ουσιαστικά να χαρακτηρίζει "μη επιστημονική" και "μη τεκμηριωμένη" την απόφαση της Επιτροπής. Σε αυτή την περίπτωση είτε ο Υπουργός είναι ανίκανος είτε η Επιτροπή που επέλεξε. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως μοναδική επιλογή είναι η παραίτηση του Υπουργού!
Σε σοβαρά θέματα δεν πρέπει να λαμβάνονται α-σοβαρές αποφάσεις. Γιατί τότε θα μιλάμε για α-σοβαρή και...επικίνδυνη κυβέρνηση»
«Είναι ντροπή για τη ΝΔ και τον Υπουργό της πρώτα να αλλάζει την Επιτροπή και δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης -με μέλη που ο ίδιος επέλεξε- ουσιαστικά να χαρακτηρίζει "μη επιστημονική" και "μη τεκμηριωμένη" την απόφαση της Επιτροπής. Σε αυτή την περίπτωση είτε ο Υπουργός είναι ανίκανος είτε η Επιτροπή που επέλεξε. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως μοναδική επιλογή είναι η παραίτηση του Υπουργού!
Σε σοβαρά θέματα δεν πρέπει να λαμβάνονται α-σοβαρές αποφάσεις. Γιατί τότε θα μιλάμε για α-σοβαρή και...επικίνδυνη κυβέρνηση»
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρουτσο ο καταλογος που ανεβασες μονο μουγκους εχει
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θέλω και Πιερία, Σέρρες, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Δράμα, Καβάλα, Γρεβενά, Φλώρινα, Ημαθία, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρο...
πρωτος σε ψηφους καποιος μονιμος κατοικος Ραφηνας, που δεν εχει πατησει ποτε το ποδαρι του στην πολη...
Δήμαρχε Πτολεμαΐδας είσαι και παοκτσακι περιμένω αντίδραση.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Εντάξει μάγκες πήρε θέση η Λατινοπούλου, να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη αν φταίει είπε, χαρακτήρισε και το Ζαγορακη παλαιοκομματικό.
Όσοι ψήφισαν αυτό το κόμμα, ενώ ήταν εμφανέστατο το τι θα επακολουθήσει, είναι συνυπεύθυνοι.
Έχουμε πόλεμο. Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας. Η Μακεδονία θα γίνει άβατο για τη γαλάζια μαφία.
Έχουμε πόλεμο. Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας. Η Μακεδονία θα γίνει άβατο για τη γαλάζια μαφία.
- john4serres
Αυτός που έφερε τον Αυγενάκη στο Χαριλάου πρόσφατα λέγεται Γιάννης Σαμολάδας, από το Κιλκίς. Ο γιος του Αλέξανδρος, διορίστηκε από τον Αυγενάκη ως αντιπρόεδρος αθλητικών εγκαταστάσεων Θεσ/νίκης.
Απόφαση ΦΕΚ: https://www.eakth.gr/pdf/fek803.pdf
Ο γιος του λοιπόν σε ανάρτηση με την είδηση για Ζαγοράκη έγραψε “ το μπούλο ανύπαρκτε Ζαγορακη”.
Απόφαση ΦΕΚ: https://www.eakth.gr/pdf/fek803.pdf
Ο γιος του λοιπόν σε ανάρτηση με την είδηση για Ζαγοράκη έγραψε “ το μπούλο ανύπαρκτε Ζαγορακη”.
Τί μπόμπα έριξες Γιάννη;;;