Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Μεσα τα 4 φυντανια που μας ξεσκισαν, ειδικα οι 3 τελευταιοι προσφατα τον Μαιο.
Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Κομινης, Θανος
Και απ'τους βοηθους, εκτος απο 2-3 πιονακια (Βερρής, Κασσαβετης, Τζαφόλιας), τα βαρια χαρτια εμειναν
Αλεξέας (γνωστος και μη εξαιρετεος, ειδικων αποστολων. Προσφατα, το γκολ ιντεγιε στο ταψι και φυσικα, στο σημαντικοτατο ματς πλει οφ με κουλα στο οακα που εδωσε μουφα οφσαιντ, δεν ειδε ποτε κλωτσια σιμοες στην περιοχη, ουτε τη 2η κιτρινη μανταλου σε μαρκαρισμα στον ενρικε που εγινε μπροστα του, ουτε το χερι κολοβετσιου στο τελος)
Τουμπακάρης (αλλο καϊναρι, σουιτα γκει, 2 οφσαιντ φαντασμα περσι στο ταψι και πολλα πολλα αλλα)
Κούλα Χασάν-Καρατζίκας (τουμπα με κουλα 65'-72' κ.α. )
Χούσκογλου (οφσαιτ με βεροια)
Κουράκης (γκει-Ατρομητος )
Κούρεντας (Ατρομητος-γκει γκολ λε ταλεκ)
Καμπούρης (γκει-ατρομητος)
Κοντιζας (πειραιωτης μαγκας στο αστερας-γκει)
Σίπκας (γκει-αστερας κ.α.)
(εκκρεμουν οι Αλεξεας, Τατσης που και αυτοι μαλλον θα τα καταφερουν)
Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Κομινης, Θανος
Και απ'τους βοηθους, εκτος απο 2-3 πιονακια (Βερρής, Κασσαβετης, Τζαφόλιας), τα βαρια χαρτια εμειναν
Αλεξέας (γνωστος και μη εξαιρετεος, ειδικων αποστολων. Προσφατα, το γκολ ιντεγιε στο ταψι και φυσικα, στο σημαντικοτατο ματς πλει οφ με κουλα στο οακα που εδωσε μουφα οφσαιντ, δεν ειδε ποτε κλωτσια σιμοες στην περιοχη, ουτε τη 2η κιτρινη μανταλου σε μαρκαρισμα στον ενρικε που εγινε μπροστα του, ουτε το χερι κολοβετσιου στο τελος)
Τουμπακάρης (αλλο καϊναρι, σουιτα γκει, 2 οφσαιντ φαντασμα περσι στο ταψι και πολλα πολλα αλλα)
Κούλα Χασάν-Καρατζίκας (τουμπα με κουλα 65'-72' κ.α. )
Χούσκογλου (οφσαιτ με βεροια)
Κουράκης (γκει-Ατρομητος )
Κούρεντας (Ατρομητος-γκει γκολ λε ταλεκ)
Καμπούρης (γκει-ατρομητος)
Κοντιζας (πειραιωτης μαγκας στο αστερας-γκει)
Σίπκας (γκει-αστερας κ.α.)
(εκκρεμουν οι Αλεξεας, Τατσης που και αυτοι μαλλον θα τα καταφερουν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 10 Αύγ 2017, 16:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ελα ρε simpa,μια νοτα αισιοδοξιας δεν βλαπτει.
Ενας ανεμος αλλαγης προς το καλυτερο δεν φυσηξε προς τα 'κει?
Μάλλον δεν κατάλαβες ποιο είναι το θέμα(το επαναλαμβανόμενο ειρωνικό ¨"συγνώμη Κώστα" του eorptol, στις τελευταίες αναρτήσεις του). Όσο για τα περί Νεοδημοκράτη κλπ τα θεωρώ ανάξια σχολιασμού.Φανατικοί μάλλον είναι άλλοι και το δείχνει ο λόγος τους και η πίστη τους στην κατοχή της μοναδικής αλήθειας. Ειλικρινά απορώ με την μονόπλευρη κριτική. Το ότι ο Μητσοτάκης έχει εκτεθεί είναι γεγονός, αλλά την Διεθνή ΕΟ στην Ελλάδα για να προστατεύσει την εγχώρια ΕΟ την έφεραν άλλοι.Νομίζω την κάλεσε ο Κοντονής και συνέχισε ο Βασιλειάδης δηλ ο ΣΥΡΙΖΑ. Και οι πίνακες δεν έγιναν επί ΝΔ και Μητσοτάκη, ούτε επί Μητσοτάκη αποψιλώθηκαν οι αρμοδιότητες της ΕΠΟ. Αλλά αν απ όλα όσα συμβαίνουν στη Ελλάδα το μόνο που σας ενοχλεί είναι η παρέμβαση του Μητσοτάκη και όλα τα υπόλοιπα τα δέχεστε χωρίς κουβέντα με γεια σας και χαρά σας. Έτσι τα βλέπω εγώ, δηλαδή είναι η δική μου άποψη.nikolasf έγραψε:Κώστα ... μια συμβουλή χωρίς παρεξήγηση.... Δεν κάνει και δεν αξίζει να φανατιζόμαστε με κόμματα και κομματικά πρόσωπα....άλλο οι πολιτικές ιδέες και πεποιθήσεις, αλλά ουχί με κόμματα και πολιτικούς! Όπως ο ΠΑΟΚ μας που είναι ιδέα, γιαυτό και είναι πάνω από όλα , και δεν είναι οι παίκτες οι προπονητές ή οι εκάστοτε μεγαλομέτοχοι.KOSTAS54 έγραψε:Αν το να ειρωνεύεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχεις, συνέχισε το.eorptol1 έγραψε:Για να δούμε πάντως Θεσσαλονίκη σαν κλέφτης(συγνώμη Κώστα), ήρθε και έφυγε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον ΠΑΟΚ θα δαγκώσω αν μου τον θίξουν και την πολιτική μου ιδεολογία, την όποια, δεν έχει σημασία, θα την υπερασπιστώ με επιχειρήματα.... Τα πρόσωπα μου είναι αδιάφορα και ειδικά όταν θίγουν την ιδεολογία μου, τις ιδέες ή τις αξίες μου θα τους θέσω απέναντι..... Τόσο απλά.
Μην αναλώνεσαι!
ΥΓ.
nikolasf
σαν τι με συμβουλεύεις?? Σαν μεγαλύτερος?? Σαν πιο έμπειρος? Σαν εξυπνότερος? "Δεν κάνει και δεν αξίζει να φανατιζόμαστε με κόμματα και κομματικά πρόσωπα....άλλο οι πολιτικές ιδέες και πεποιθήσεις, αλλά ουχί με κόμματα και πολιτικούς"Αλήθεια που τα είδες αυτά?? Δηλαδή για να μην είμαι φανατικός πρέπει να αποκαλώ "Κούλη" τον Μητσοτάκη? Είδες σε κανένα σχόλιο μου να ειρωνεύομαι τον Τσίπρα??? Διαστρέφεις την πραγματικότητα. Τα θύματα πήραν τη θέση του θύτη.
- Παλαιολόγος
Η ΕΠΟ πλεον δεν θα εχει φωνη στην ΚΕΔ;
οι λιστες δειχνουν ασχημο νεο για τον ΠΑΟΚ, καλο για τους δυο(ΑΕΚ,παναθηναικο)
οι λιστες δειχνουν ασχημο νεο για τον ΠΑΟΚ, καλο για τους δυο(ΑΕΚ,παναθηναικο)
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.Και μετά να προσπαθούμε να αποφύγουμε την εσωστρέφεια ύστερα από από παιχνίδια που δεν κερδίσαμε από φάλτσοσφυρίγματα.Κομίνης ρε φίλε;
Μάκη όλα καλά ρε φίλε; Είσαι εδώ (εκεί);
Μάκη όλα καλά ρε φίλε; Είσαι εδώ (εκεί);
Μονο φυσηξε παπα μου.....prist64 έγραψε:Ελα ρε simpa,μια νοτα αισιοδοξιας δεν βλαπτει.
[youtube]lEFx1qmW4ts[/youtube]

- navigator11
Ρε με αυτόν τον κουλη τι έχουμε πάθει! Κώστα, με κάθε σεβασμό, ειλικρινά, σαν ηλικιακά μικρότερος, για ποιό λόγο σε ενοχλεί ο εν λόγω χαρακτηρισμός; Τον θεωρείς χλευαστικό. Οκ. Και; Συνιστά επίθεση απέναντι στην ιδεολογία σου; Κι ο αντιπρόεδρος της εν λόγω παράταξης διετέλεσε ... μπουμπούκος! Τι να γίνει δηλαδή τώρα; Υπάρχει και κόσμος που δε βρίσκει κάποιον λόγο να μετέρχεται με σεβασμό κάποια πρόσωπα. Συνέβαινε, συμβαίνει, θα συνεχίσει να συμβαίνει. Είναι λόγος αυτός σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ να γίνεται κουβέντα στα σοβαρά για τέτοια θέματα; Στο φινάλε φινάλε και η κυβέρνηση κι η αντιπολίτευση κρίνονται βάσει των ενεργειών τους, και τώρα και στο παρελθόν, σε σχέση και με το ποδόσφαιρο. Αυτήν την στιγμή κάποιος κομματάρχης εδώ και καιρό έχει επιλέξει να μην κρατήσει το παραμικρό πρόσχημα σε βάρος ΚΑΙ του ΠΑΟΚ - δε με ενδιαφέρει ουδόλως αν ο βασικός του στόχος είναι ο ... ξένος επενδυτής!
Ε, θα την ακούει μέχρι εκεί που του πρέπει. Πώς να το κάνουμε! Για ένα μεγάλο, εκτιμώ, κομμάτι του κόσμου μας είναι πιο ανεπιθύμητος ακόμα από όσο ήδη πιθανώς να ήταν λόγω επωνύμου, οπαδικών προτιμήσων κλπ.
Ε, θα την ακούει μέχρι εκεί που του πρέπει. Πώς να το κάνουμε! Για ένα μεγάλο, εκτιμώ, κομμάτι του κόσμου μας είναι πιο ανεπιθύμητος ακόμα από όσο ήδη πιθανώς να ήταν λόγω επωνύμου, οπαδικών προτιμήσων κλπ.
-
Αν ο κουλης έκανε επίθεση στον Ιβάν ΚΑΙ στον Μαρινάκη , Αλαφούζο, Μελισσανιδη και σία, τότε πάσο.
Αλλά 20 χρόνια να μη λέει κανείς τίποτα, και ξαφνικά να ανακαλύπτει "χαλιφηδες" , είναι πάει πολύ.
Αλλά 20 χρόνια να μη λέει κανείς τίποτα, και ξαφνικά να ανακαλύπτει "χαλιφηδες" , είναι πάει πολύ.
Μα με τον Μαρινακη κουμπάροι είναι τραπεζώνονται σφιχταγκαλιαζονται οπότε βρεθούν..... Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει.... Μας προκαλεί κατάμουτρα..... Και επιτίθεται στην ομάδα στην ομάδα στον ΠΑΟΚ και όποιος το κάνει αυτό θα πληρώνει και το τίμημα.....
-
Αυτό λέω. Πρώτη φορά βλέπω πολιτικό να μας λέει τόσο κατάμουτρα ότι μας θεωρεί β κατηγορίας πολίτες.
Από μια άποψη, μας έκανε και χάρη, γιατί μας άνοιξε τα μάτια...
Από μια άποψη, μας έκανε και χάρη, γιατί μας άνοιξε τα μάτια...
Αν έβλεπα τον πρεζεμπορα με συριζαιους να κωλοτριβονται ετσι θα έλεγα τα ίδια με αυτούς που κωλοτρίβονται τώρα...ουστ ρε κοπρόσκυλα..όπως και όλους όσους διακομματικά προσέτρεξαν στο κάλεσμα του κυρσάββα πρόσφατα με το γνωστό αποτέλεσμα..ουστ ξεφτιλισμένα υποκείμενα..
Σαν γενική αρχή συμφωνώ να μην μπερδεύεις τα αθλητικά με τα πολιτικά.
Αλλά η επίθεση του συγκεκριμένου στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην προκαλέσει αντιδράσεις. Κάποιοι τον συμβουλεύουν κατά πάσα πιθανότητα πώς τα κέρδη θα είναι περισσότερα από την χασούρα. Προσωπικά θα προσπαθήσω να του αποδείξω το αντίθετο.
Πιθανότατα θα εκλεγεί αλλά τον αντίκτυπο θα τον υποστούν οι βουλευτές της βόρειας Ελλάδας οι οποίοι έκαναν αισθητή την απουσία τους.
Αν έχει σημασία ήμουν παλιά υποστηρικτής της ΝΔ
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά η επίθεση του συγκεκριμένου στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην προκαλέσει αντιδράσεις. Κάποιοι τον συμβουλεύουν κατά πάσα πιθανότητα πώς τα κέρδη θα είναι περισσότερα από την χασούρα. Προσωπικά θα προσπαθήσω να του αποδείξω το αντίθετο.
Πιθανότατα θα εκλεγεί αλλά τον αντίκτυπο θα τον υποστούν οι βουλευτές της βόρειας Ελλάδας οι οποίοι έκαναν αισθητή την απουσία τους.
Αν έχει σημασία ήμουν παλιά υποστηρικτής της ΝΔ
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως ξέρεις πως πήρε η Δούρου την περιφέρεια και ο φαταούλ τον Δήμο Πειραιώς?trouman έγραψε:Αν έβλεπα τον πρεζεμπορα με συριζαιους να κωλοτριβονται ετσι θα έλεγα τα ίδια με αυτούς που κωλοτρίβονται τώρα...ουστ ρε κοπρόσκυλα..όπως και όλους όσους διακομματικά προσέτρεξαν στο κάλεσμα του κυρσάββα πρόσφατα με το γνωστό αποτέλεσμα..ουστ ξεφτιλισμένα υποκείμενα..