Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Sick Bastard »

desperando έγραψε:αυτους τους μαμημενους τους αρδ οποτε μας συμφερει τους επικαλουμαστε και οποτε μας συμφερει τους βριζουμε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Για να τα λέμε κ σωστά όμως κ να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις , άλλο είναι να επικαλείσαι κάτι , κα ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο πράγμα να αναφέρεσαι στο αν υπήρξε ή όχι τέτοι δημοσίευμα.

Το να επικαλούμαι κάποιο δημοσέυμα, σημαινει ότι το υιοθετώ κ το χρησιμοποιώ για να υποστηρίξω τη θέση μου.

Mapogo έγραψε:Κ εγώ κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει κ έφτασα να αμφισβητώ τη μνήμη μου με όσα διαβάζω εδώ , ότι δεν ζήτησε πολλά ο Βούκιτς.

Φυσικά κ ΔΕΝ ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι , αλλά θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι ζητούσε 520.000. Στο ίδιο δημοσίευμα έλεγε κ για Λίνο ότι ζήτησε 280.000 (από 180.000) που ήταν τα περσυνά.
Δλδ πόσο πιό απλά να έγραφα ότι αναφέρομαο μονο στο γεγονός του αν γράφτηκε ή όχι κ όχι στο αν ισύει ?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sick Bastard έγραψε:
desperando έγραψε:αυτους τους μαμημενους τους αρδ οποτε μας συμφερει τους επικαλουμαστε και οποτε μας συμφερει τους βριζουμε.
Εικόνα

Μπράβο τσακάλια αυτό έκανα.Επικαλέστηκα τους ΑΡΔ για να πω πως ο Βούκιτς έχει άδικο και η διοίκηση φέρθηκε σωστά.Αν αυτό θέλετε να καταλάβετε δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Mapogo έγραψε:Για να τα λέμε κ σωστά όμως κ να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις , άλλο είναι να επικαλείσαι κάτι , κα ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο πράγμα να αναφέρεσαι στο αν υπήρξε ή όχι τέτοι δημοσίευμα.

Το να επικαλούμαι κάποιο δημοσέυμα, σημαινει ότι το υιοθετώ κ το χρησιμοποιώ για να υποστηρίξω τη θέση μου.

Mapogo έγραψε:Κ εγώ κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει κ έφτασα να αμφισβητώ τη μνήμη μου με όσα διαβάζω εδώ , ότι δεν ζήτησε πολλά ο Βούκιτς.

Φυσικά κ ΔΕΝ ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι , αλλά θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι ζητούσε 520.000. Στο ίδιο δημοσίευμα έλεγε κ για Λίνο ότι ζήτησε 280.000 (από 180.000) που ήταν τα περσυνά.
Δλδ πόσο πιό απλά να έγραφα ότι αναφέρομαο μονο στο γεγονός του αν γράφτηκε ή όχι κ όχι στο αν ισύει ?
δεν πηγαινε προς εσενα το σχολιο μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 09 Σεπ 2014, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σορρυ τότε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ΟΚ. Θενκς για τη διευκρίνιση ντεσπε.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο Άγγελος “έκοψε” τον Βούκιτς

Γιώργος Κουβεντίδης 31 July, 2014, 20:06

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ήρθε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει νέες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην Τούμπα, αλλά ύστερα από τη συνάντηση, που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Σερβία.

Ο Βούκιτς συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να τον στέλνει στον Άγγελο Αναστασιάδη, λέγοντάς του πως εφόσον, ο προπονητής τον θέλει, θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς στο οικονομικό δεν υπήρχε πρόβλημα.

Ο Σέρβος πήγε χθες στα γραφεία της Τούμπας, συναντήθηκε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος του έδωσε να καταλάβει πως δεν τον έχει στα σχέδιά του.

Σύμφωνα με μία πληροφορία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε στον Βούκιτς, πως δεν τον θέλει στην ομάδα, καθώς άκουσε πως δημιούργησε κάποια προβλήματα, με τον Σέρβο να επισημαίνει πως στον ενάμιση χρόνο που έμεινε στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. “Ενάμιση χρόνο δεν μίλησα ποτέ, ποτέ δεν είχα το παραμικρό παράπονο, πάντα έκανα ότι ήθελε ο προπονητής, ακόμη κι όταν έπρεπε να παίζω 10 λεπτά, έδινα τον καλύτερο εαυτό μου” φέρεται να απάντησε ο Βούκιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του κι αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://thessports.gr/%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%82/
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

αυτο ακριβως ηθελα να γραψω μολις και το γραψες εσυ
και σαν απαντηση στον odi αυτο για τα 600...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Θα γράψω λοιπόν για 4η φορά σήμερα πως δεν είπα πουθενά πως δήλωσε ο παίκτης οτι ζήτησε 600 χιλιάρικα.Δεν με ενδιαφέρει πόσα ζήτησε,με ενδιαφέρει οτι υπήρχε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι στην πρώτη επαφή για την ανανέωση.Καλά έκανε ο Βούκιτς και ζήτησε παραπάνω λεφτά,γιατί προσέφερε, αλλά σε λογικά πλαίσια.Αν θέλετε να μιλήσουμε με αριθμούς (αν και δεν είναι δουλειά μου),μέχρι με 300 χιλιάρικα εγώ θα τον κρατούσα.Από εκεί και πέρα κρίμα που δεν ανανέωσε.Θα μπορούσε να βοηθήσει 100%.Όπως και ο Λίνο βέβαια.

Το γεγονός πως υπήρχε διαφορά στο οικονομικό δεν το αμφισβητεί κανείς.Δεν με ενδιαφέρει τί έγραψαν οι ΑΡΔ καθόλου μα καθόλου όμως.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν σε ενδιαφέρουν τι γράφουν και καλά κάνεις, αλλά επικαλείσαι το ποσό που έγραψαν
Α ρε Βούκιτς που ήθελες 600
κι αποφασίζεις να αγνοήσεις μια πλευρά των ΑΡΔ που λέει στο ρεπορτάζ της όπως αναφέρεται παραπάνω ότι δεν είναι οικονομικό το ζήτημα.

Γιατί άλλο είναι να παίρνει Χ και να ζητάει Χ+2 κι άλλο Χχ2 έχει τεράστια διαφορά το πρόσημο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φυσικά και έχει τεράστια διαφορά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μεγάλο παλτό ο Νειμάρ .... (:p)
https://vine.co/v/OzdEzTM2XtQ :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πήρε και Μπαλάφα η Βέροια

Η ενίσχυση της Βέροιας συνεχίζεται με την... βασίλισσα του βορρά να κάνει δικό της και τον Σωτήρη Μπαλάφα.

Δεν λέει να σταματήσει στο μεταγραφικό παζάρι η Βέροια, με την ομάδα της Ημαθίας να πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη μια ακόμα μεταγραφή, αποκτώντας τον 28χρονο αμυντικό Σωτήρη Μπαλάφα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μπαλάφα».

«Τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Βέροιας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι να δώσω τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της».

Ο Σωτήρης επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 25.

http://www.gazzetta.gr/football/article ... a-i-veroia

Επαναπατρίστηκε ο Μπαλαφίνιο.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ο Βερόν στον Κισσαμικό:

http://www.sport-fm.gr/article/ston-kis ... ron/785822

χεχεχε, συμμετείχε στον αγιασμό με μπλουζάκι "Lucifier" :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος