desperando έγραψε:αυτους τους μαμημενους τους αρδ οποτε μας συμφερει τους επικαλουμαστε και οποτε μας συμφερει τους βριζουμε.

desperando έγραψε:αυτους τους μαμημενους τους αρδ οποτε μας συμφερει τους επικαλουμαστε και οποτε μας συμφερει τους βριζουμε.
Δλδ πόσο πιό απλά να έγραφα ότι αναφέρομαο μονο στο γεγονός του αν γράφτηκε ή όχι κ όχι στο αν ισύει ?Mapogo έγραψε:Κ εγώ κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει κ έφτασα να αμφισβητώ τη μνήμη μου με όσα διαβάζω εδώ , ότι δεν ζήτησε πολλά ο Βούκιτς.
Φυσικά κ ΔΕΝ ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι , αλλά θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι ζητούσε 520.000. Στο ίδιο δημοσίευμα έλεγε κ για Λίνο ότι ζήτησε 280.000 (από 180.000) που ήταν τα περσυνά.
Sick Bastard έγραψε:desperando έγραψε:αυτους τους μαμημενους τους αρδ οποτε μας συμφερει τους επικαλουμαστε και οποτε μας συμφερει τους βριζουμε.
δεν πηγαινε προς εσενα το σχολιο μουMapogo έγραψε:Για να τα λέμε κ σωστά όμως κ να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις , άλλο είναι να επικαλείσαι κάτι , κα ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο πράγμα να αναφέρεσαι στο αν υπήρξε ή όχι τέτοι δημοσίευμα.
Το να επικαλούμαι κάποιο δημοσέυμα, σημαινει ότι το υιοθετώ κ το χρησιμοποιώ για να υποστηρίξω τη θέση μου.
Δλδ πόσο πιό απλά να έγραφα ότι αναφέρομαο μονο στο γεγονός του αν γράφτηκε ή όχι κ όχι στο αν ισύει ?Mapogo έγραψε:Κ εγώ κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει κ έφτασα να αμφισβητώ τη μνήμη μου με όσα διαβάζω εδώ , ότι δεν ζήτησε πολλά ο Βούκιτς.
Φυσικά κ ΔΕΝ ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι , αλλά θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι ζητούσε 520.000. Στο ίδιο δημοσίευμα έλεγε κ για Λίνο ότι ζήτησε 280.000 (από 180.000) που ήταν τα περσυνά.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://thessports.gr/%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%82/
αυτο ακριβως ηθελα να γραψω μολις και το γραψες εσυdesperando έγραψε:αυτους τους μαμημενους τους αρδ οποτε μας συμφερει τους επικαλουμαστε και οποτε μας συμφερει τους βριζουμε.
κι αποφασίζεις να αγνοήσεις μια πλευρά των ΑΡΔ που λέει στο ρεπορτάζ της όπως αναφέρεται παραπάνω ότι δεν είναι οικονομικό το ζήτημα.Α ρε Βούκιτς που ήθελες 600