Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό BlackBlockAttack » Κυρ Ιουν 18, 2017 8:41 pm

Στο πρωτοδικείο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Σε διοίκηση πρωτοδικείου οδηγείται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καθώς δεν βρέθηκε ενδιαφερόμενος να αναλάβει τη διοίκηση παρά τις εξαγγελίες της προηγούμενης εβδομάδας από τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Οριστικά σε διοίκηση πρωτοδικείου οδηγείται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καθώς ούτε την Κυριακή βρέθηκε ενδιαφερόμενος για να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να αναλάβει την διοίκηση της "μάνας του λόχου".

Έτσι από την Δευτέρα (19/6) όποιος το επιθυμεί μπορεί να πάει στο πρωτοδικείο και να ζητήσει να υπάρξει διοίκηση πρωτοδικείου και να αναλάβει να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό.

Έναν ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με πάρα πολλά προβλήματα όπως φάνηκε και από τα όσα συζητήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην Λεωφόρο ανάμεσα στα μέλη του Ερασιτέχνη και με τον μέχρι τώρα πρόεδρο Δημήτρη Μπαλτάκο να τονίζει ότι το σωστό θα ήταν να κατέβουν όλες οι ομάδες τη νέα χρονιά με τα εφηβικά τμήματα ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει αρκετά λάθη και ο ίδιος.

Αρχικά ο Δημήτρης Μπαλτάκος είπε:

"Από αύριο όποιος θέλει μπορεί να αυτοπροταθεί στο Πρωτοδικείο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Εύχομαι καλό κουράγιο σε όποιον το τολμήσει. Εγώ έχω μιλήσει πάρα πολύ τους δύο τελευταίους μήνες. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον Σύλλογο αν και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και Σεπτέμβρη. Δεν αρκεί ένα άτομο προφανώς πρέπει να πάνε δώδεκα. Δεν είναι εύκολο αυτό. Μέχρι να οριστεί συμβούλιο παραμένουμε εμείς. Δεν μπορεί ο Σύλλογος να είναι ακέφαλος. Πρέπει να ζητήσω την έγκριση να φτιάξουμε ομάδες με μηδενικό μπάτζετ. Πάρα πολύ χαμηλού επιπέδου. Και δεν έχουν μπει τα χρήματα από την ΚΑΕ, αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι η στάση της. Μπορεί αν μπούμε πρωτοδικείο, να μπουν δεν ξέρω".

Σε ερώτηση για ποιο λόγο η νυν διοίκηση δεν θέλει να συνεχίσει απάντησε:

"Από την πρώτη ημέρα υπήρχε ενδιαφέρον του κ. Γιαννακόπουλου στις 30 Μαρτίου. Είχε έρθει ένα κύριος να ζητήσει χίλιες αιτήσεις. Εγώ είχα πει ότι προτίθεμαι να παραιτηθώ και όχι να συνεχίσω. Αν λες ότι παραιτούμαι για να συνεχίσει κάποιος άλλος. Με τη γνώση εκείνης της περιόδου ο κ. Γιαννακόπουλος θα έπαιρνε τον Παναθηναϊκό αλλά τώρα άλλαξε αυτό. Αν εγώ σήμερα βγω και πω ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ήθελε να μπει έπρεπε για να έχει διοίκηση ο Παναθηναϊκός. Το αμέσως επόμενο σχόλιο θα είναι ότι τα μεθόδευσες όλα και είσαι καρακλοκένταυρος για να βγάλεις λεφτά από το Γουδί. Θεωρώ ότι έχω χαρακτήρα. Θα έρθουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που θα είναι επίσης παναθηναϊκοί στο πρωτοδικείο. Και εγώ δεν ξέρω αν υπάρχουν δώδεκα άνθρωποι να το αναλάβουν αυτό".

Και εν συνεχεία σημείωσε αναφορικά με τον άνθρωπο που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά τελικά δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο: "Δεν κατάφερε ο άνθρωπος που λέγαμε ότι προσπαθούσε να συγκροτήσει μία ομάδα και απέσυρε το ενδιαφέρον".

Εν συνεχεία υπήρξε διάλογος με μέλος του Δ.Σ. που του είπε: "Τα νούμερα πρόεδρε δυστυχώς δεν βγαίνουν. Όταν εσύ ανέφερες ότι θες να κάνουμε ομάδες".

Για να απαντήσει ο Μπαλτάκος ότι πρόθεση του είναι να μην γίνουν ομάδες: "Εγώ είπα να μην κάνουμε ομάδες. Αυτή την έγκριση ζήτησα. Τα λεφτά που θα έρθουν από την ΚΑΕ θα φύγουν επί τόπου σε οφειλές, όχι για να φτιάξουμε ομάδες. Θα μας πείτε δημοσίως αν ενδιαφέρεστε να καταθέσετε στο Πρωτοδικείο".

Και σε ερώτηση άλλου μέλους για το αν πρέπει να υπάρξει μια πίεση για το γήπεδο στο Γουδί απάντησε:

"Δεν ξέρω τι θα κάνει ο κ. Αλαφούζος με το θέμα του Ερασιτέχνη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος στον κόσμο που θέλει να μπει, ειδικά με όλα αυτά που έχουν γίνει. Δεν μπορώ να φανταστώ το προφίλ ενός ευκατάστατου ανθρώπου για να το κάνουν. Για να του βρίζουν με δημοσιεύματα τη μάνα την αδερφή και εγώ δεν ξέρω τι. Άλλη δύναμη έχουν από μένα οι Αλαφούζος ή Γιαννακόπουλος. Αν χάσει κάποιος 40 πόντους από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ γυναικών θα τον βρίζουν όλοι. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ έχει κάποια θέματα οικονομικά και πρέπει να τα χειριστεί εκ των έσω. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει άνοιγμα ο κ. Αλαφούζος προς την πλευρά του Ερασιτέχνη. Αν προχωρήσει το Γουδί να δεις πόσοι παναθηναϊκοί θα θέλουν να μπουν".

Εν συνεχεία ένα ακόμη μέλος είπε:

"Θέλω να λέω πάντα την αλήθεια και δεν κρύβομαι. Δεν θέλω να θίξω καταστάσεις. Απλά η σημερινή κατάντια έχει ονοματεπώνυμο γιατί δεν θέλω να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Κρίμα που δεν υπάρχουν παναθηναϊκάρες. Θέλω να μου πεις για τα ομαδικά το μπάτζετ είναι μηδέν ή λίγα λεφτά".

Για να απαντήσει ο Δημήτρης Μπαλτάκος:

"Αυτή τη στιγμή για να κλείσει η χρονιά χρειάζονται λεφτά που δεν υπάρχουν. Για να κάνουμε προϋπολογισμό πρέπει να ξέρουμε τα έσοδα. Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει. Θα πάρει λεφτά από την ΠΑΕ ή από την ΚΑΕ, πόσα και πότε. Το ορθό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να παίξει με τα εφηβικά δεν μπορεί να πληρώσει. Αυτή τη στιγμή είναι όλοι απλήρωτοι αθλητές ή προσωπικό. Πως μπορεί μία διοίκηση σαν και εμάς να κάτσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με δαπάνες. Θα έρθει ο επόμενος τον Σεπτέμβριο και θα λέει ότι αυτοί δεν είχαν τίποτα και φτιάξανε ομάδα. Επίσης δεν ξέρω αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να υπογράψει συμβόλαια".

Και συνεχίστηκε ο διάλογος των δυο ανδρών:

"Σαν τμήμα έχουμε φάει το απίστευτο μπούλινγκ στο Παπαστράτειο. Μήπως θα ήταν προτιμότερο να πέσουμε κατηγορία. Γιατί να κατέβω με εφηβικό και να μου λένε κλείστε το τμήμα. Όμως αυτό το τμήμα έχει κάποιο όγκο παιδιών".

Μπαλτάκος: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα επιλογής. Πάμε στο άγνωστο…. Για μένα το ιδανικό είναι να πάμε με ταλιμπάν για το Γουδί. Αν εγώ παρέμενα και η κυβέρνηση ήξερε ότι έχει έναν πρόεδρο. Αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει διοίκηση δεν ξέρω κατά πόσο η κυβέρνηση να πει ότι συνεχίζω. Απλά θεωρώ ότι δεν βοηθάμε την κυβέρνηση να συνεχίσει το πρότζεκτ Γουδί. Αν υπήρχαν δέκα άτομα για να τρέξουν το Γουδί θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλό να γίνει".

Στην επόμενη τοποθέτηση από μέλος του Ερασιτέχνη υπήρξε αναφορά στα λιγοστά μέλη που έχει "η μάνα του λόχου" και τα λάθη που έχουν γίνει από τους ίδιους τους οπαδούς.

Με τον Μπαλτάκο να απαντάει:

"Εγώ δεν μπορώ να πω παναθηναϊκέ λαέ έλα να γραφτείς. Αυτό που πρέπει να γίνει στις άλλες ομάδες σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Για να το πει αυτή η ΠΑΕ και η ΚΑΕ πρέπει να φέρνει και τίτλους. Η ΚΑΕ είχε μια τεράστια επιτυχία και είναι σε πολύ καλή θέση να το κάνει. Αντί για 100 ευρώ να κάνει 110 το εισιτήριο. Όταν ένας άνθρωπος βάζει 30 εκατομμύρια και βλέπω ότι οικονομικά δεν βγαίνει, δεν μπορώ να του πω εγώ ότι θα μπεις μέσα άλλα 200.000 επειδή το θέλει ο Ερασιτέχνης".

Ένα άλλο μέλος είπε εν συνεχεία για το γήπεδο στο Γουδί και το πως θα μπορούσε ο Ερασιτέχνης να μαζέψει λεφτά:

"Αν εμείς περιμένουμε να ξεκινήσει η ιστορία Γουδί, και αν περιμένουμε τον «Χ» επιχειρηματία να έρθει και να βάλει λεφτά ο Ερασιτέχνης θα είναι μία ζωή εξαρτημένος από κάποιον και όταν αποφασίσει να φύγει πάλι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Ερασιτέχνης χωρίς μέλη δεν υπάρχει. Θα πρέπει η επόμενη διοίκηση να δώσει βάση εκεί. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχουν 10.000 παναθηναϊκοί που να δώσουν 60 ευρώ. Αν φτιάξεις αυτή την υγιή βάση για τα ερασιτεχνικά αθλήματα και για τις ακαδημίες. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να έρθει ευπρόσδεκτος".

Και να απαντήσει ο Μπαλτάκος: "Όλες οι ομάδες του κόσμου είναι έτσι".

Φυσικά δεν γνώριζαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. τι θα συμβεί αν δεν πάει κάποιος να αναλάβει στο πρωτοδικείο και για αυτό υπήρξε σχετική ερώτηση με το Νίκο Πλυτά να απαντάει: "Ο Ερασιτέχνης Πανελλήνιος έχει διοίκηση πρωτοδικείου για χρόνια".

Σε νέα ερώτηση για το τι θα κερδίσει ο Ερασιτέχνης αν κατέβει τη νέα χρονιά με τα εφηβικά ο Μπαλτάκος απάντησε:

"Ένα άθλημα για να μπει να παίξει χρειάζεται 70-80.000, τώρα από εκεί και πέρα παίκτες προπονητές κλπ είναι άλλα. Τόσα χρόνια βάζαμε π.χ. 100.000 ο Σύλλογος και άλλα 100.000 οι χορηγοί και έπαιζαν τα τμήματα. Δεν έχει παρθεί η απόφαση τι στρατηγική. Φέτος τα έξοδα ήταν και τα τέσσερα ομαδικά περίπου ένα εκατομμύριο. Τα οδοιπορικά κλπ. Εγώ του χρόνου είχα σκοπό να μην βάλω χρήματα στα ομαδικά αφού δεν έχει νόημα να βγαίνουμε τρίτοι ή τέταρτοι. Μετά από τρία χρόνια θα είχαμε ξεχρεώσει αλλά θα είχαμε μνημόνιο".

Φυσικά υπήρξαν και μέλη που τόνισαν ότι είναι ντροπή να υποβιβαστούν τα τμήματα και απεύθυναν ερωτηήματα προς τον Δημήτρη Μπαλτάκο λέγοντας:

"Ομαδικό τμήμα πλην του πόλο δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ. Αν παρθεί η απόφαση να υποβιβαστούν τα τμήματα ντροπή μας. Θα πρέπει να βρεις περίπου 150.000 για να κατέβει. Φέτος η δική σου διοίκηση τι έκανε για να βρεις πόρους. Ήρθα σε κάποια φάση και μου είπες μηδέν ευρώ".

Και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να απαντάει:

"Εγώ ανέλαβα όπως ξέρεις 29 Αυγούστου, αφού είχαν καταρτιστεί οι προϋπολογισμοί. Εγώ δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν για το παρελθόν γιατί θεωρώ ότι έγιναν όλα με καλή πίστη. Εσύ δεν ήσουν αντιπρόεδρος πέρυσι όταν το βόλεϊ είναι 350.000".

Επίσης ερωτήθηκε για αν έστειλε προσωπική επιστολή σε κάποιον εκ των Αλαφούζου ή Γιαννακόπουλου με τον Μπαλτάκο να απαντάει:

"Ομολογώ ότι δεν έχω κάνει κάτι για να έρθουν εδώ. Απέτυχα δεν κατάφερα να πείσω κανέναν να βάλει λεφτά. Προφανώς είμαι υπεύθυνος για να βρω ανθρώπους να βάλουν χρήματα. Αλλά είμαι καλά μέσα σου".

Εκεί ένα μέλος του Ερασιτέχνη του είπε: "Απέτυχες ως πρόεδρος".

Κάτι το οποίο παραδέχθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη:

"Είναι σαφές ότι έχουμε αποτύχει. Η απάντηση γιατί ο Παναθηναϊκός είναι έτσι μία ζωή μουρμούρα. Έχετε κάποια λύση; Να βγάλουμε μία ανακοίνωση γιατί δεν πείσαμε τους πλούσιους στην Ελλάδα να βάλουν λεφτά".

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τον Μπαλτάκο να σημειώνει πως αν δεν πάει κανένας στον Ερασιτέχνη θα συνεχίσουν μέχρι να ασκούν διοίκηση μέχρι να εμφανιστεί ο κανένας.

sport24
Κατσαρής:Αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης τη χρονική στιγμή που ήρθε, τώρα δεν θα υπήρχε ούτε ΠΑΟΚ, ούτε ερασιτέχνης. Δεν θα υπήρχαν οι ομάδες που έχουμε. Θα διαλύαμε σιγά-σιγά τα τμήματα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack
 
Δημοσιεύσεις: 1275
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 07, 2015 9:13 am

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Disharmonic » Κυρ Ιουν 18, 2017 10:02 pm

eorptol1 έγραψε:Και γκρινιάζουν οι γαβροι δανεικό τύπου αλμειδα λένε.... τραυματισμοί πέρσι κανένα γκολ, πριν 5 χρόνια μεταγραφαρα.... Καλά τόσο πολύ έπεσε;

Μόνο 12 ματς έπαιξε πέρσι και πρόπερσι είχε 7 γκολ σε 29 ματς. Όλα αυτά βέβαια σε επίπεδο Πρεμιερ Λιγκ. Είναι κίνηση με ρίσκο αλλά μπορεί και να τους βγει ή μπορεί να είναι φάση Καρντόζο
Άβαταρ μέλους
Disharmonic
 
Δημοσιεύσεις: 197
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 08, 2013 1:04 am

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό jibbie » Δευτ Ιουν 19, 2017 8:26 am

πολυ καλοτ ο εξτρεμ που παει να κλεισει το χανουμι απο ισπανια, μακαρι να χαλασει.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 1710
Εγγραφή: Τρί Φεβ 12, 2008 1:41 am
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Δευτ Ιουν 19, 2017 9:36 am

παίζει σε ομάδα που υποβιβάστηκε
σε 22 ματς (19+3) έχει ένα γκολ και 4 ασσίστ σε περίπου 1000 λεπτά σύνολο
Πέρυσι έπαιξε Β Ισπανίας έχοντας 500 λεπτά συμμετοχής 9 ματς 1 γκολ 1 ασσιστ

Δεν βλέπω τίποτα το πολύ καλό, μια μετριότητα βλέπω
32 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Εγώ έχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Good managers make good sides. There is no such thing as a side making a manager.
Brian Clough.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 7225
Εγγραφή: Τρί Οκτ 19, 2010 12:00 pm

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Ζαντός » Δευτ Ιουν 19, 2017 10:31 am

Άρα ο Α.Σ. βάζελος καταρρέει... Καλό αυτό, πολύ καλό, ανοίγει χώρος για το γυναικείο μπάσκετ μας και το γυναικείο βόλλεϋ μας δεν θα βρει πολύ ανταγωνισμό όταν θα χτυπήσει πρωτάθλημα..
Στα ανδρικά, το volley πλέον παίζεται μεταξύ δύο (ίσως λίγο κοντράρει ο Παμβοχαϊκός, από όσα διάβασα εδώ μέσα) και στο πόλο πλέον δεν θα μας κοντράρουν καν... Μακάρι να βρεθεί τρόπος να μπει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ευρώπη στο πόλο.
Υπερήφανος παραγωγός του PAOKmania Web Radio. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην ύπαρξη του ραδιοφώνου.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ζαντός
 
Δημοσιεύσεις: 23009
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 01, 2009 6:27 pm
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Dimitris_L4 » Δευτ Ιουν 19, 2017 11:34 am

Επειση παντα κρινω τις μεταγραφες των αλλων με βαση το τι θα ηθελα εγω στην ομαδα μου, θεωρω οτι ο μποκανι ειναι τεραστια μεταγραφη και σιγουρα τουα προσθετει τεραστια δυναμη μπροστα ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ...εγω προσωπικα τον ηθελα με τα μπουνια..
Πρασινες πουτανες να πεσετε οσο πιο χαμηλα γινεται...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4
 
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 28, 2015 1:41 pm

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό elvetos giatros » Δευτ Ιουν 19, 2017 11:35 am

RoMaN έγραψε:Άρα ο Α.Σ. βάζελος καταρρέει... Καλό αυτό, πολύ καλό, ανοίγει χώρος για το γυναικείο μπάσκετ μας και το γυναικείο βόλλεϋ μας δεν θα βρει πολύ ανταγωνισμό όταν θα χτυπήσει πρωτάθλημα..
Στα ανδρικά, το volley πλέον παίζεται μεταξύ δύο (ίσως λίγο κοντράρει ο Παμβοχαϊκός, από όσα διάβασα εδώ μέσα) και στο πόλο πλέον δεν θα μας κοντράρουν καν... Μακάρι να βρεθεί τρόπος να μπει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ευρώπη στο πόλο.


Καλά όλα αυτά
αλλα με καμια 30 ανθρώπους να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους στον ερασιτέχνη - για συνδρομές μιλάω - προβλέπεται να είμαστε χειρότερα όταν φύγει η ΠΟΝΤΙΑΡΑ

γίνεται μέλη στον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ, είναι εύκολο, ένα τηλέφωνο αρκεί
35 ευρώπουλα το χρόνο ρε γαμώτο
για τους Παοκτσήδες του εξωτερικού είναι αστείο το ποσο


:pano:
elvetos giatros
 
Δημοσιεύσεις: 1697
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 05, 2009 2:16 am

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Ζαντός » Δευτ Ιουν 19, 2017 11:37 am

Αν έρχονται αποδεκατισμένοι, ή με τα εφηβικά κτλ, θέλω ΣΚΥΛΕΥΣΗ!! Θελω 15-5 στο πόλο, θέλω 3-0 στο volley με 25-10 επιμέρους, θέλω 50-10 στο γυναικείο μπάσκετ, θέλω να επιβληθούμε. Άι σιχτίρια πια με τους καραγκιόζηδες...
Υπερήφανος παραγωγός του PAOKmania Web Radio. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην ύπαρξη του ραδιοφώνου.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ζαντός
 
Δημοσιεύσεις: 23009
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 01, 2009 6:27 pm
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Δευτ Ιουν 19, 2017 11:45 am

Εγω θυμαμαι οτι οταν ειχε ακουστει για μας ο μποκανι ηταν πολυ κανονι.
Τωρα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι.

Ο αλλος που λετε για αεκ,αν εβλεπαν καποιοι εδω μεσα τα νουμερα του,θα ειχε απελαθει ηδη.βεβαια για μενα δεν παιζουν και τοσο μεγαλο ρολο.

Θα τους δουμε ολους στο γηπεδο.
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 14885
Εγγραφή: Δευτ Σεπ 21, 2009 10:39 pm
Τοποθεσία: sourmena

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Δευτ Ιουν 19, 2017 2:11 pm

O mbokani είναι που έχει να βάλει γκολ ξέχασε από πότε και εξαργυρώνει τις πριν 5 χρόνια 2 καλές χρονιές στην αντερλεχτ?
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget.... some kind we never forgive..... havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live

Many places i have been....many sorrows i have seen...

îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 5372
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 12, 2013 5:19 pm
Τοποθεσία: κοζάνη-θεσσαλονικη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Δευτ Ιουν 19, 2017 3:45 pm

elvetos giatros έγραψε:
RoMaN έγραψε:Άρα ο Α.Σ. βάζελος καταρρέει... Καλό αυτό, πολύ καλό, ανοίγει χώρος για το γυναικείο μπάσκετ μας και το γυναικείο βόλλεϋ μας δεν θα βρει πολύ ανταγωνισμό όταν θα χτυπήσει πρωτάθλημα..
Στα ανδρικά, το volley πλέον παίζεται μεταξύ δύο (ίσως λίγο κοντράρει ο Παμβοχαϊκός, από όσα διάβασα εδώ μέσα) και στο πόλο πλέον δεν θα μας κοντράρουν καν... Μακάρι να βρεθεί τρόπος να μπει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ευρώπη στο πόλο.


Καλά όλα αυτά
αλλα με καμια 30 ανθρώπους να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους στον ερασιτέχνη - για συνδρομές μιλάω - προβλέπεται να είμαστε χειρότερα όταν φύγει η ΠΟΝΤΙΑΡΑ

γίνεται μέλη στον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ, είναι εύκολο, ένα τηλέφωνο αρκεί
35 ευρώπουλα το χρόνο ρε γαμώτο
για τους Παοκτσήδες του εξωτερικού είναι αστείο το ποσο


:pano:Νομιζω οτι θα μπορουσε να βοηθησει πολυ η ΠΑΕ.
Οχι με χρηματα, αλλα αν στηριξει η ΠΑΕ καμπανιες του ερασιτεχνη (στο γηπεδο, στο site της ΠΑΕ, στο περιοδικο κλπ) που να λενε γινε μελος στον ερασιτεχνη και να το εξηγουν με εναν ωραιο τροπο και να οριστουν πχ δυο συνδρομες, των 20 και των 40 το χρονο πχ, σιγουρα θα εχει πολυ αποτελεσμα.

Πχ εγω δεν ασχολουμαι με τα του ερασιτεχνη (κακως). Βλεποντας ομως το μηνυμα σου, μου μπηκε η σκεψη να κανω μια εγγραφη να βοηθησω. Μαλλον δεν θα το κανω τελικα γιατι θα αμελησω, θα το ξεχασω κλπ. Αν το εβλεπα μπροστα μου ομως αλλες 3-4 φορες στανταρ θα κατεληγα να το κανω.
NATOI - NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 3997
Εγγραφή: Παρ Ιούλ 11, 2014 11:05 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Alastor » Δευτ Ιουν 19, 2017 4:03 pm

sn0ufel4 έγραψε:O mbokani είναι που έχει να βάλει γκολ ξέχασε από πότε και εξαργυρώνει τις πριν 5 χρόνια 2 καλές χρονιές στην αντερλεχτ?


μυριζει εντονα οσκαρ καρντοσο η φαση.
Άβαταρ μέλους
Alastor
 
Δημοσιεύσεις: 3642
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 31, 2009 10:37 am

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό john4serres » Δευτ Ιουν 19, 2017 4:08 pm

Ειναι βεβαια πιο αερινος απο τον παραγουανο.
Αλλά να πω την αληθεια δεν τον εχω δει τα τελευταια δυο χρονια.
Πω πω λαός και τι ομάδα
Πω πω πω πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ
Για να χαζεύει, όλη η Ελλάδα
Μια φορά, μια φορά την εβδομάδα
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 14041
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2009 1:00 pm

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Rizla » Δευτ Ιουν 19, 2017 4:23 pm

Eντάξει μην τα παραλέμε, ο Μποκανι για πλάκα θα έχει 30 γκολ στην λίγδα.
Παιχταράς και καλύτερος απο τον δικό μας τον Πριγιοβιτς.
Εξαλλου κι ο Πριγιο δεν είχε καλά νουμερα πριν έρθει εδω.
Μην ξεχναμε οτι ο Μποκανι έχει παραστασεις απο πολυ μεγαλα πρωταθλήματα
και έπαιζε πρεμιερ δλδ στο δυσκολοτερο πωταθλημα του κόσμου.
Δυο τρεις μεταγραφες σαν κι αυτες και σηκωνει μαστραπα αερα ο γαυρος.
Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...

Legalize It, Don't Criticize It
Άβαταρ μέλους
Rizla
 
Δημοσιεύσεις: 5940
Εγγραφή: Δευτ Ιούλ 07, 2008 7:18 pm

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Ζαντός » Δευτ Ιουν 19, 2017 4:37 pm

Όπως σε εμάς ο Berbatov που δεν έπεφτε κάτω από 20 γκολ.
Υπερήφανος παραγωγός του PAOKmania Web Radio. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην ύπαρξη του ραδιοφώνου.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ζαντός
 
Δημοσιεύσεις: 23009
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 01, 2009 6:27 pm
Τοποθεσία: Βορράς

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Sick Bastard, Παλαιολόγος και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler