Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δλδ
Αμ δεν τους ενημέρωναν θα έπαιζαν με 10; Η κπς πηγε τουαλέτα ;
Αμ δεν τους ενημέρωναν θα έπαιζαν με 10; Η κπς πηγε τουαλέτα ;
- Kostomanolis
Πετραν πως γινεται αυτο; Σορι για το οφ τοπικpgetsos έγραψε:Εγώ ευτυχώς κλείνω τις μικρογραφίες των θεμάτων...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016082 ... ba2e5f.jpg
Είναι αυτό που λέει Show image preview στις ρυθμίσεις, αν δε κάνω λάθος
Είναι αυτό που λέει Show image preview στις ρυθμίσεις, αν δε κάνω λάθος
- Kostomanolis
- GiorgosAtha
Απεναντίας το αντίθετο... όλα τα ονόματα που ακούγονται είναι +33 ηλικιακά και ξεχασμένοι... Nilmar, Cardozo, Lescott κτλ.edgecrusher έγραψε:...Θα αφήσει κανένα ο χοντρός για φέτος ή θα παίζουν με την Κ20?
Ενώ οι νεότεροι είναι "πανερίσιοι" (Ilori, Martins) ή με μηδενική/πτωτική εξέλιξη/καριέρα τα τελευταία χρόνια (Marin) του τύπου "κι αν σου κάτσει?".
Παντελώς αντίθετα και με τις δηλώσεις του "εμπόρου" ότι θα φέρουν παιχταράδες αξίας (διεθνείς και σε καλή ηλικία) και για αυτό περιμένουν να τελειώσει το Euro για να κάνουν τις κινήσεις τους (εννοώντας ότι θα φέρουν παίχτες που πρωταγωνίστησαν εκεί).
Προσωπικά βλέπω ότι ο "έμπορος" φτιάχνει μια ομάδα φτηνή -ήδη η χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt παιχτών και συνολικά της ομάδας έχει πέσει και προβλέπετε να πέσει κι άλλο-, να κάνει κλικ στο "πρόβατο" και της μιας χρονιάς.
Ελπίζοντας ουσιαστικά ίσα ίσα να ξαναμπεί του χρόνου Ch.L. Για αυτό έχουν λυσάξει στο να μη χάσουν την ΕΠΟ, την ΚΕΔ κτλ.
Αν δεν τα καταφέρει προβλέπω την μεγάλη έξοδο... και όχι φέτος που λέγανε πολλοί. Είναι πολλά τα λεφτά να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Θα κάτσει να το παλέψει φέτος.
Εγώ προσωπικά εύχομαι να φέρει και Nilmar και Cardozo και Lescott και Ilori κτλ. καθώς και να πουλήσει Pulido, Ideje κτλ.
Οι gay δεν είναι ζέλες να "δεχτούν" να παρατήσουν το Europa για χάρη του πρωταθλήματος -ειδικά μετά την αποτυχία του Ch.L.-... και αν αυτό συνδυαστεί με την αλλαγή στην ΕΠΟ -άρα 50/50 πλέον- και την επιτακτική ζήτηση τους για το double... λογικά θα πάθουν μεγάλη νίλα.
Θέλω να τους δω τι θα κάνουν όταν θα παίζουν χωρίς δεκανίκια και με την πίεση της επιτυχίας Πέμπτη - Κυριακή με μια ομάδα που θα αποτελείτε από 4-5 +33χρονους και ένα τσούρμο μέτριους.

Δωσανε τον βεργο δανεικο στην Ρεαλ β' και περιμενουν λεει κερδη τουλαχιστον 10εκ.€!

Που παίζει γ Ισπανίας
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1-0 η Μπροντμπι στο 34 που παιζει τη ζελα στο οριο της περιοχης του.
Τι ειναι τουτοι ρε;
Τι ειναι τουτοι ρε;
Τι γκολαρα εβαλαν ρε. Ωραια ομαδουλα η Bröndby... Ωραια παικτακια...ποσο κανουν? 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Πέμ 25 Αύγ 2016, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δωρο γκολ πηγαν να δωσουν στο βαζελο. Να ναι καλα ο Ιμπαρμπο.
Κάντε επενδύσεις να αντιμετωπίσετε την ΑΡΟΥΚΑ.
- ΑποστόληςΑ
Από τις αρχές του β΄ ημιχρόνου έχουν αρχίσει τα σφυρίγματα για τον αντίπαλο της Αρούκα. Πάντως γκολ δεν έχει δεχθεί.