Kέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα
- trel@menos
Re: Kέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα
νταξει αν δεν καναμε χαβαλε και για να περασει η ωρα μετα το 4ο το σκορ θα ξεφευγε.
λαζαρ απιθανος. αν εμενε μεσα πιστευω εβαζε αλλα 2 για πλακα.
γκολαρες ο παυλος και ο κλαους.
ετσι απλα, οπως αρμοζει σε ολα τα χωρια εντος και εκτος.
υγ. να περιμενω πανο με το γιαννενο κοντε να πας σ αυτους που χειροκροτας?

λαζαρ απιθανος. αν εμενε μεσα πιστευω εβαζε αλλα 2 για πλακα.
γκολαρες ο παυλος και ο κλαους.
ετσι απλα, οπως αρμοζει σε ολα τα χωρια εντος και εκτος.
υγ. να περιμενω πανο με το γιαννενο κοντε να πας σ αυτους που χειροκροτας?

- PaOkArAsIrAkLiO
Νομίζω οτι πέρασε στα ψιλά σήμερα η απόδοση του Γιάννου. Σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του ο μικρός έβγαλε δυο ασίστ. Άριστος εννοείται και ο Λάζαρ.
Θέλω να σημειώσω ότι θεωρώ απαράδεκτο ανήμερα εθνικής επετείου να ακούγονται στα ελληνικά γήπεδα συνθήματα του τύπου "Βούλγαροι, Βούλγαροι"! Μπράβο ρε διδάξατε πολιτισμό πάλι (που είπε και ο σπίκερ)!!
Θέλω να σημειώσω ότι θεωρώ απαράδεκτο ανήμερα εθνικής επετείου να ακούγονται στα ελληνικά γήπεδα συνθήματα του τύπου "Βούλγαροι, Βούλγαροι"! Μπράβο ρε διδάξατε πολιτισμό πάλι (που είπε και ο σπίκερ)!!
Κρατάμε την καλή εμφ'άνιση και το ευρύ σκορ. Κρατάτε όμως και μικρό καλάθι.Το ματσ στο περιστέρι είναι το κλειδί!!!! Μην ξεχνάτε ότι η γκρίνια ήταν για την έλλειψη σταθερότητας της ομάδας. Καλό έιναι το σημερινό... με την κέρκυρα.... αλλά θα πανηγυρίσω μόνο αν υπάρχει συν'εχεια στις καλές εμφανίσεις!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 25 Μαρ 2012, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωραιο ποδοσφαιρο σημερα..
αυτος ο λαζαρ ειναι μεγαλη παιχτουρα και προσωπικα τον θεωρω το καλυτερο κεντρικο χαφ στο πρωταθλημα
κατα τα αλλα ολοι ηταν καλοι
και ο ηλιαδης καλος ηταν επιθετικα για την κερκυρα αν και αμυντικα ειχε προβληματα
γιατι χαθηκε ετσι αυτος??
αυτος ο λαζαρ ειναι μεγαλη παιχτουρα και προσωπικα τον θεωρω το καλυτερο κεντρικο χαφ στο πρωταθλημα
κατα τα αλλα ολοι ηταν καλοι
και ο ηλιαδης καλος ηταν επιθετικα για την κερκυρα αν και αμυντικα ειχε προβληματα
γιατι χαθηκε ετσι αυτος??
Κέρκυρα, Κέρκυρα, ρούφηξες την 4άαα-α-ρα,
πόσο βαθιά σου χώθηκε, το κόρνερ του ΠΑΒΛΑΑΑ-Α-Α-ΑΡΑ...!!
[youtube]tAOmKN9pPJE[/youtube]

πόσο βαθιά σου χώθηκε, το κόρνερ του ΠΑΒΛΑΑΑ-Α-Α-ΑΡΑ...!!
[youtube]tAOmKN9pPJE[/youtube]

μπραβο στην ομαδα..μακαρι να βλεπαμε τετοια μπαλα συνεχεια ή εστω απο εδω και περα..σημερα δεν ηταν οτι παιξανε μονο καλα αλλα παιξανε και με παθος..μπραβο!!!
εντελως απαραδεκτο να μας ''λενε βουλγαρους'' εχω μια εντυπωση πως η κοντρα αρχισε απο εμας που βρισαμε τους κερκυραιους και μετα βεβαια αυτοι το παρατραβηξαν...
εντελως απαραδεκτο να μας ''λενε βουλγαρους'' εχω μια εντυπωση πως η κοντρα αρχισε απο εμας που βρισαμε τους κερκυραιους και μετα βεβαια αυτοι το παρατραβηξαν...
λοιπον..ΜΑΓΕΙΑ..λαζαρ απιστευτος!γιαννου πολυ καλος!κατα τα αλλα αν παιζουμε ετσι η 1η θεση στα πλειοφ δεν μπορει να χαθει!
υ.γ νομιζω σημερα φανηκε ποσο μας ριχνει επιθετικασαν ομαδα ο φωτακης...
λαζαρ mvp και γενικα καλη εμφανιση σημερα κοντρα σε ολοκληροτικα ανυπαρκτη ομαδα....αν η κερκυρα παραμεινει κατηγορια θα φαω το κεφαλι μου ουμε....
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Νομίζω οτι πέρασε στα ψιλά σήμερα η απόδοση του Γιάννου. Σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του ο μικρός έβγαλε δυο ασίστ. Άριστος εννοείται και ο Λάζαρ.
Εκπληκτικός ο Γιάννου.Για τα αντιεθνικά το αφήνω ασχολίαστο.

gergeo4 έγραψε:
Εκ του αποτελέσματος θα συμφωνήσω.... Είναι ντεφορμέ και του λέιπει το κίνιτρο σε σχέση με τον πιτσιρικά γιάννου που θέλει να διακριθεί
gergeo4 έγραψε:...
Και ο Λάζαρ μας έριχνε στα προηγούμενα ματς που δεν έπαιζε έτσι..
Γενικά όταν έχεις ΧΩΜΑ άξονα, σου κλείνουν τον γκαρσία και τελειώνει το ματσάκι.
Όταν έχεις Γκαρσία + Λαζάρ στη μέρα του + Γιάννου θετικό = Τετράμπαλο
Απλά πράματα
εντάξει ο λαζάρ σήμερα ήταν απίστευτος. όντως ίσως είναι το καλύτερο κεντρικό χαφ στο πρωτάθλημα.
ξεχώρισε και ο γιάννου και ο τσιρίλας! μπράβο ρε μπρούνο, τί να πω... περνάς δεύτερη εφηβία?
η κερκυρούλα ήταν η χειρότερη αντίπαλός μας που έχω δει φέτος
λάζλο, φτάνει με τις αποβολές. κούρασες
μπράβο στα παλικάρια που έβγαλαν λαρύγγια για 90 λεπτά
ξεχώρισε και ο γιάννου και ο τσιρίλας! μπράβο ρε μπρούνο, τί να πω... περνάς δεύτερη εφηβία?
η κερκυρούλα ήταν η χειρότερη αντίπαλός μας που έχω δει φέτος
λάζλο, φτάνει με τις αποβολές. κούρασες
μπράβο στα παλικάρια που έβγαλαν λαρύγγια για 90 λεπτά
- pirate_salonica
Επιτέλους ρίξαμε το Π-Ξ-Σ που αρμόζει σε κάτι τέτοια χωριά... Αν δεν χαλαρώναμε μετά το 4ο θα βάζαμε όσα ο θρύνος... Λαζάρ το καλύτερό του παιχνίδι... Ρε Παυλάρα,τι έκανες αγόρι μου?Πως τα κάνεις αυτά ρε?
Nτάξει για τα αντεθνικά συνθήματα εμετός απλά...
Nτάξει για τα αντεθνικά συνθήματα εμετός απλά...
πολυ καλη εμφανιση...σημερα επαιξε ο ΠΑΟΚ και οχι το φαντασμα του...το μονο ψεγαδι ο χαβαλες μετα το 4-0...μβπ ΛΑΖΑΡ...καλη κυκλοφορια και καλες κινησεις απο ολους...φοβερα γκολ απο Παμπλο-κλαους...