SKODA ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
- sourmenetes
- Moderator
SKODA ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Φτωχο αποτελεσμα ακομα πιο φτωχο θεαμα...
Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (75' Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι (89' Καζάκης), Πόι, Ντάνι, Μάνταλος (65' Bλαχοδήμος).
ΠΑΟΚ(Μπόλονι): Γλύκος, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς (63' Γιάννου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89' Ρομπέρ), Αθανασιάδης.
Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (75' Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι (89' Καζάκης), Πόι, Ντάνι, Μάνταλος (65' Bλαχοδήμος).
ΠΑΟΚ(Μπόλονι): Γλύκος, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς (63' Γιάννου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89' Ρομπέρ), Αθανασιάδης.
Re: ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
δυστυχως αναμενομενο αποτελεσμα ετσι οπως πηγε το παιχνιδι....
με τα χαφ ειχαμε την κυκλοφορια αλλα και ελαχιστη ποιοτητα μπροστα...δυστυχως...
γυρισαμε σε σαντος σταιλ σημερα...οποτε καναμε ενα ακομα βημα πισω..να δουμε..ισως στα δυσκολα το ξανακανουμε..
με τα χαφ ειχαμε την κυκλοφορια αλλα και ελαχιστη ποιοτητα μπροστα...δυστυχως...
γυρισαμε σε σαντος σταιλ σημερα...οποτε καναμε ενα ακομα βημα πισω..να δουμε..ισως στα δυσκολα το ξανακανουμε..
Re: SKODA ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Κάτι τέτοιο παίξαμε όντως σήμερα.Πήγες για το Χ είναι ξεκάθαρο αυτό.

SKODA ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
με βιερινια και κοντρερας δεν είχαμε την κακη πορεία στο πρώτο γύρο ; Δεν φταίνε βέβαια αυτοι φταίνε όλοι και αυτοι το 11-2 τα λέει όλα σημασία εχει βέβαια να κερδίζεις αλλα κλαίμε γιατι είχαμε πορεία πρωταθλητισμού και τώρα την χάσαμε ;
Re: ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Το παιχνίδι ήταν ΑΑΑ. Άχρωμο, Άοσμο, Άγευστο.
Μόνο ο Μαλεζάς μ' άρεσε.
Και επειδή θα ακολουθήσουν πολλά ΑΝ (αν ό Μπόλονι έβαζε τον τάδε, αν έπαιζε ο Βιειρίνια, αν δεν ήταν ανάδρομος ο ερμής κλπ), να σας δηλώσω ότι αν η γιαγιά μου είχει @ρχίδια θα ήταν παππούς.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν έπαιζε ο Βιειρίνια θα τους ρίχναμε 5.

Μόνο ο Μαλεζάς μ' άρεσε.
Και επειδή θα ακολουθήσουν πολλά ΑΝ (αν ό Μπόλονι έβαζε τον τάδε, αν έπαιζε ο Βιειρίνια, αν δεν ήταν ανάδρομος ο ερμής κλπ), να σας δηλώσω ότι αν η γιαγιά μου είχει @ρχίδια θα ήταν παππούς.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν έπαιζε ο Βιειρίνια θα τους ρίχναμε 5.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 08 Ιαν 2012, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ τσιτα βρε παιδες απο ολες τις πλευρες, για ενα παιχνιδι που εξελιγχθηκε απολυτως αναμενομενα.Ενα απλα πολυ κακο παιχνιδι ηταν και απο τις 2 πλευρες, με εμας ουσιαστικα να περνουμε αυτο για το οποιο ειχε στηθει η συγκεκριμενη εντεκαδα.Καταστροφη του παιχνιδιου της ξανθης, με την βοηθεια των πολλων παικτων στο κεντρο και αντιστοιχα αδυναμια για δημιουργια, λογω απουσιας εξτρεμ, αλλα αυτη τη φορα και επιθετικων ακραιων μπακ.Επισης δεν καταλαβαινω την εμμονη στη μη κριτικη στις επιλογες μπολονι.Προφανως και με το παρον ροστερ δεν εχει και πολλες επιλογες, αλλα θα μπορουσε καλιστα να ειχε κανει καποιες αλλαγες οπως του Εττο η του Ρομπερ (νωριτερα) για να τονωσει το επιθετικο παιχνιδι της ομαδας.Παμε παρακατω.
Πορεία πρωταθλητισμού ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 4 χρόνια 1 φορά έκανε επί Σάντος.Το να λέμε για πρωταθλητισμό είναι γελοίο.

Το οτι για τους περισσοτερους το Χ ειναι καλο αποτελεσμα μου φαινεται λιγο.... λιγο... τραγικο!
Με αυτη τη λογικη να φανταστω οτι και ενα Χ με γαυρο π.χ στην Τουμπα καλο θα ειναι, ε? Τι να πω?
Αλλαξαμε επιπεδο? Προσαρμοζομαστε πλεον ευκολοτερα στα νεα δεδομενα? Μικραινουμε? Ή απλα γιναμε ρεαλιστες?!
Δεν λεω να αρχισει το κραξιμο και τα οργανα μαζι, αλλα....
....Περιεργα πραγματα! Τι "Χ"? ...ΠΑΟΚ εισαι , οσο κι αν αυτη η ατακα ορισμενες φορες για καποιους ειναι γραφικη!

Με αυτη τη λογικη να φανταστω οτι και ενα Χ με γαυρο π.χ στην Τουμπα καλο θα ειναι, ε? Τι να πω?
Αλλαξαμε επιπεδο? Προσαρμοζομαστε πλεον ευκολοτερα στα νεα δεδομενα? Μικραινουμε? Ή απλα γιναμε ρεαλιστες?!
Δεν λεω να αρχισει το κραξιμο και τα οργανα μαζι, αλλα....
....Περιεργα πραγματα! Τι "Χ"? ...ΠΑΟΚ εισαι , οσο κι αν αυτη η ατακα ορισμενες φορες για καποιους ειναι γραφικη!

Κρίμα - με βάση το καλο πρώτο ημίχρονο περίμενα στο δεύτερο μια νίκη που θα κρινόταν σε κάποιες λεπτομέρειες. Αλλα πέσαμε κατακόρυφα στο δεύτερο με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που κάτι πήγε να γίνει χάρη κυρίως σε Σαλπιγγίδη και Ρομπέρ. Η χρησιμοποίηση του Snau δε είχε σε καμια περίπτωση να κάνει με τον αντίπαλο παίκτη. Αν ήταν εστί θα έπρεπε να παίζει ποιο συχνά ο Snau και να μένει ο Etto έξω. Υπήρχε άλλη σκέψη!
Μεγαλύτερη απογοήτευση πάντως για μένα ο Lazar.
Τα κόρνερ μας για άλλη μια φορα πέρα για πέρα απαράδεκτα - όλα στη μικρή περιοχή με φάλτσο προς την εστία και ένα τριαντάφυλλο για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Μονο θετικό εκτος από το βαθμιδιο"το ότι αμυντικά εμφανιζόμαστε σταθεροί και έχουμε πλέον στο παθητικό μας όσα περίπου και οι από πάνω μας.
Μεγαλύτερη απογοήτευση πάντως για μένα ο Lazar.
Τα κόρνερ μας για άλλη μια φορα πέρα για πέρα απαράδεκτα - όλα στη μικρή περιοχή με φάλτσο προς την εστία και ένα τριαντάφυλλο για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Μονο θετικό εκτος από το βαθμιδιο"το ότι αμυντικά εμφανιζόμαστε σταθεροί και έχουμε πλέον στο παθητικό μας όσα περίπου και οι από πάνω μας.
SKODA ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
abg12d34 έγραψε:μετα απο μια εβδομαδα μπαναρισματος επιδη ετσι αποφασισε καποιος που μπερδεψε τον ρολο του....απο εδω και περα μπορει ο καθενας να βριζει η να ζηταει απο τους διοικουντες του ΠΑΟΚ να την κανουν και αν εγω η καποιος αλλος προεδρικος φρουρος τον βρισει τρωει χαλαρα μια εβδομαδα τον πουλο.....βλεπω παλι οτι με τιποτα καποιοι δεν βλεπουν την πραγματικοτητα<br />πραγματικα μερικοι αγαπατε την ομαδα αλλα αυτες οι γνωμες που λετε ρε παιδια τι λογικη εχουν<br />αν ο βιερινια ..ο μπολονι εχασε τον αγωνα..ο ρομπερ<br />ενω εδω και 500 χρονια μεσα απο την ξανθη περναμε αερας μαμω τον ποι μου μεσα και μας πηραξε το τωρα<br />και μας πηραξε γιατι κατα την γνωμη μερικων το χ ηρθε επιδη δεν ειχαμε τον βιεριν α και επιδη ο μπολονι ετσι και επιδη γιουβετσι και στο τελος θα ερθουν και οι νεογκεμελισκοι να τα συνδεσουν ολα με τον ζαγορακη και ολα καλα
Οι μισοί λένε ότι οι μοντς τα παίρνουν απο τη δοικηση και ότι άπαγορευετε η κριτική και οι άλλοι μισοί ότι αφήνουμε πολλούς να βρίζουν τη διοίκηση και οι αντιΖαγορικοι αλωνίζουν.....αποφασίστε παιδια!Δεν είναι ντροπή να πεις ότι σε μπάναρα εγω!
Sent from my iPhone using Tapatalk..
karabill έγραψε:Το οτι για τους περισσοτερους το Χ ειναι καλο αποτελεσμα μου φαινεται λιγο.... λιγο... τραγικο!
Επιχειρηματολογείς με ένα ψέμα για να μας πεις ΤΙ; Ότι εσύ είσαι ΠΑΟΚ; Βοήθα λίγο γιατί δεν κατάλαβα.
Ποιοι είναι οι "περισσότεροι" που έγραψαν ότι το Χ είναι καλό;
πολυ μετριο παιχνιδι απο πλευρας θεαματος ομως η ομαδα στο πρωτο πηρε τα ηνια του παιχνιδιου
ειχαμε στο πρωτο καλη κυκλοφορια αλλα πλεον ειναι φανερο νομιζω οτι δεν κανουμε ευκολα φαση
και η ξανθη δεν εδειξε τιποτε βεβαια
την περιμενα καλυτερη ομαδα και νομιζω οτι και εγω προσωπικα ειχα υπερεκτιμησει καποιους παιχτες της
συγκεκριμενα βλαχοδημος,βασιλακακης και μαρσελινιο μου φανηκαν κατωτεροι απο οτι νομιζα
απο εμας δε ξεχωρισε κανενας παρα μονο ο σαλπιγγιδης στο τελος
νομιζω οτι με την πωληση του καλυτερου παιχτη που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ(τα 20 χρονια που βλεπω εγω τουλαχιστον) θα εχουμε προβλημα απο εδω και περα
και ειδικα αυτον τον μηνα που θα λειπει και ο γεωργιαδης
ειχαμε στο πρωτο καλη κυκλοφορια αλλα πλεον ειναι φανερο νομιζω οτι δεν κανουμε ευκολα φαση
και η ξανθη δεν εδειξε τιποτε βεβαια
την περιμενα καλυτερη ομαδα και νομιζω οτι και εγω προσωπικα ειχα υπερεκτιμησει καποιους παιχτες της
συγκεκριμενα βλαχοδημος,βασιλακακης και μαρσελινιο μου φανηκαν κατωτεροι απο οτι νομιζα
απο εμας δε ξεχωρισε κανενας παρα μονο ο σαλπιγγιδης στο τελος
νομιζω οτι με την πωληση του καλυτερου παιχτη που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ(τα 20 χρονια που βλεπω εγω τουλαχιστον) θα εχουμε προβλημα απο εδω και περα
και ειδικα αυτον τον μηνα που θα λειπει και ο γεωργιαδης
-
ρε Parolos....να με συμπαθας, αλλα εγω ειδα οτι μολις μπηκε ο Ρομπερ εβγαλε 2 σεντρες φαρμακι σε 5λεπτα.
και αν δεν κανω λαθος...... 2σεντρες δεν ειχαμε σε ολο το ματς....
γιατι τον θαβεις;....
εχεις ενα κολλημα με τον παικτι ....και δεν νομιζω οτι ειναι χειροτερος απο πολλους που εχουμε....ειδικα σε τεχνικη.
....παντως να ξερεις οτι επειδη σε διαβαζω...στα ποιο πολλα συμφωνουμε.....
φιλικα ολα αυτα......
και αν δεν κανω λαθος...... 2σεντρες δεν ειχαμε σε ολο το ματς....
γιατι τον θαβεις;....
εχεις ενα κολλημα με τον παικτι ....και δεν νομιζω οτι ειναι χειροτερος απο πολλους που εχουμε....ειδικα σε τεχνικη.
....παντως να ξερεις οτι επειδη σε διαβαζω...στα ποιο πολλα συμφωνουμε.....
φιλικα ολα αυτα......
rainmaker έγραψε:Δυστυχώς η μαλακία και η παπαριά πάει σύννεφο απο πολύ κόσμο.
Κάνε μια λίστα να ξέρουμε ποιοι είναι μ@λ@κες που γράφουν και ποιοι παπάρες..
@Ταματάρχη:
Ο Ρομπέρ μπήκε στο ρόστερ ως 4ο εξτρέμ. Για μια θέση τέτοια καλός είναι. Αλλά για φανέλα βασικού δυστυχώς δεν είναι για τον ΠΑΟΚ..
Ο Μπολόνι τα έχει πει πριν από μένα.. Δήλωσε σε συνέντευξη οτι ο παίχτης δεν κάνει..
Το ξέρω οτι ψάχνεις να δεις κάτι καλό που έβλεπες εκεί στ'αριστερά, όπως κι εγώ κι όλοι μας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 08 Ιαν 2012, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειδα εναν ΠΑΟΚ οπως ακριβως τον περιμενα,λες και στα προηγουμενα παιχνιδια παιζαμε καλυτερο ποδοσφαιρο...
απλα η διαφορα ειναι οτι εκει που ειμασταν στο 6 τωρα με την φυγη κοντρερας βιερινια παμε στο 4-5
και με δεδομενο οτι μεταγραφες δεν θα γινουν και αν γινουν δεν θα ειναι ουσιας...
το ανησυχητικο ειναι οτι δεν εχει πιασει καμμια μεταγραφη φετος ολοι ειναι μετριοτητες...
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο αποκτηθηκε ο Γιαννου...
17:36 η ωρα ας παρει καποιος τον ζαγορακη να τον ξυπνησει...
απλα η διαφορα ειναι οτι εκει που ειμασταν στο 6 τωρα με την φυγη κοντρερας βιερινια παμε στο 4-5
και με δεδομενο οτι μεταγραφες δεν θα γινουν και αν γινουν δεν θα ειναι ουσιας...
το ανησυχητικο ειναι οτι δεν εχει πιασει καμμια μεταγραφη φετος ολοι ειναι μετριοτητες...
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο αποκτηθηκε ο Γιαννου...
17:36 η ωρα ας παρει καποιος τον ζαγορακη να τον ξυπνησει...