Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ετό - Δέν κάνει Μπαλάφας - Ατραξιονάρα τα δίνεις όλα αλλά έχεις δυστυχώς ταβάνι αγορίνα. Για 4ο στόπερ σε θέλω πάντως Αρίας - Δεν κάνει για βασικός αμυντικός χάφ. Είναι επικίνδυνος βασικά. Δεν ξέρω για 8άρι αλλά για 6άρι δεν... Αθανασιάδης - Έχεις στοιχεία τρομερού φόρ. Απίστευτα βελτιωμένος, με κινήσεις μεγάλου επιθετικού και σπάσιμο μπάλας στα χάφ που καιρό είχαμε να δούμε.
Γενικά η ομάδα δεν είχε καθόλου δυνάμεις και φυσιολογικό, Είμαι σίγουρος ότι σε 2 βδομάδες θα δούμε πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ!
Demon4 έγραψε:Μαλλον Photis δε καταλαβες οτι ο κοντος σε ολο το ματς επαιζε στο κεντρο. Δεν ηταν 4-4-2 αλλα το κλασσικο που παιζαμε μεχρι τωρα
Που έπαιζε???Καλά και γώ βάω το Σάλπι πίσω από τον Κλάους και το βαφτίζω 4-2-3-1.Ήταν 4-4-1-1 κατά την άποψη μου ή και 4-4-2 με τον ένα επιθετικό πίσω από τον άλλο.Αλλά στο κέντρο 2 ήταν.
σας το λεγα απο περσυ....rotasion με μπαλαφα κ τετοιο παγκο δεν μπορεις να κανεις.... τεραστια διαφορα ποιοτητας ....οποτε γιαυτο λεμε για μεταγραφες κ γινομαστε κουραστικοι... δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που παιρνουμε βαθμους με σουταρες βιερινια.........