Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 1-0,ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ,ΜVP
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 1-0,ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ,ΜVP
don pablo έγραψε:οοοοοουυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και λιγα εβαλες...
μπραβο στους μικρους, ωραια προσπαθεια ο σταφ, γρηγορη αντιδραση ο γιωργος... στο -2 τωρα

τραγικη εμφανιση που προηλθε πιστευω απ το αγχος των δηλωσεων 6 στα 6 κτλ.
παρολα αυτα με διπλο στο περιστερι τη δευτερα περναμε μπροστα και περιμενουμε το λαγος κουλα με αγχος για και τους δυο
παρολα αυτα με διπλο στο περιστερι τη δευτερα περναμε μπροστα και περιμενουμε το λαγος κουλα με αγχος για και τους δυο
Είμαι ο μόνος που είδε το καφέ δερμάτινο;
παλιές καλές εποχές..
Άλλοι πέντε τελικοί, πάμε για την πρωτιά!

παλιές καλές εποχές..
Άλλοι πέντε τελικοί, πάμε για την πρωτιά!

ας νικαμε ετσι και δεν με πειραζει καθολου...μπραβο στον κοσμο!!!!!!!
κακός και αγωνιστικά απείθαρχος αλλΆ στα @@@@ μου...!!!!
Πάρτε το τώρα και άντε γεια...
Μαγκιά του Γεωργιάδη που ακολούθησε ενώ οι ΆΛΛΟΙ κοιτούσαν..
Mvp...

Πάρτε το τώρα και άντε γεια...
Μαγκιά του Γεωργιάδη που ακολούθησε ενώ οι ΆΛΛΟΙ κοιτούσαν..
Mvp...
Δεν περιμένω 6 στα 6 με εμφανίσεις μπάρτσα, πάιζουν και οι άλλοι και μάλιστα με πάθος... Η ΑΕΚ αμυνόταν και έπαιζε με αντεπιθέσεις εξού και οι περισσότερες τελικές με λιγότερη κατοχή. Γενικά είναι πιο δύσκολο να δημιουργείς.... Πάντως μένω στο αποτέλεσμα και το πάθος των πιτσιρίκων... Αρκετοί από τους έμπειρους πάικτες εκτός τόπου και χρόνου................

Σε ένα παιχνίδι που έπεζαν ο τυφλός με τον μονόφθαλμο ο ΠΑΟΚ χάρη στον Σταφυλίδη που ήταν όαση σε σχέση με τους υπόλοιπους περιπατητές και ο ΜΟΝΟΣ που είχε πάθος κέρδισε ένα παιχνίδι που ήταν καταδικασμένο να τελειώσει ισόπαλο. Ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι ποτέ δίκαιο και κερδίσαμε. Πάντως αυτό το παιχνίδι λέει πολλά για την κατάσταση της ομάδας.

- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα. Ο Σταφ στο β΄ ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Αντίθετα το κέντρο υστέρησε, γι' αυτό και το γκολ ήρθε αργά. Έπεσε ο Λάζαρ στο β΄και γι' αυτό ο Μπόλονι έβγαλε αυτόν και όχι τον Φωτάκη που επειδή τρέχει δίνει λύσεις ανασταλτικές, περισσότερες από τις επιθετικές.
Ο Cirillo ήταν ο καλύτερος στο κέντρο της άμυνας και ο Εττο ο χειρότερος. Μακάρι να έπαιζε ο Σαλπι, μαζί με Γεωργιάδη ως εξτρέμ. Ο Αθανασιάδης δεν φάνηκε καθόλου, όπως και ο Λίνο, ο οποίος όμως έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις ως αριστερό εξτρέμ και έχει αποτύχει. Μέτριος ο Garcia (αν και όχι κακός), δεν έκανε τις μακριές μπαλιές που μας έχει συνηθίσει. Ο Νιμανί προσπάθησε, χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο. Ο Ivic αν έμπαινε πιο μπροστά ίσως βοηθούσε περισσότερο. Τον προτιμώ πάντως από τον Φωτάκη ως επιτελικό (αυτό μεταφράζεται στο ότι η ομάδα του χρόνου χρειάζεται αξιόπιστο επιτελικό χαφ, πέραν του αριστερού εξτρέμ).
Ο Cirillo ήταν ο καλύτερος στο κέντρο της άμυνας και ο Εττο ο χειρότερος. Μακάρι να έπαιζε ο Σαλπι, μαζί με Γεωργιάδη ως εξτρέμ. Ο Αθανασιάδης δεν φάνηκε καθόλου, όπως και ο Λίνο, ο οποίος όμως έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις ως αριστερό εξτρέμ και έχει αποτύχει. Μέτριος ο Garcia (αν και όχι κακός), δεν έκανε τις μακριές μπαλιές που μας έχει συνηθίσει. Ο Νιμανί προσπάθησε, χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο. Ο Ivic αν έμπαινε πιο μπροστά ίσως βοηθούσε περισσότερο. Τον προτιμώ πάντως από τον Φωτάκη ως επιτελικό (αυτό μεταφράζεται στο ότι η ομάδα του χρόνου χρειάζεται αξιόπιστο επιτελικό χαφ, πέραν του αριστερού εξτρέμ).
Τα ματια μου....ωωωχ...
Σε τέτοιες σειρές μετράνε οι βαθμοί. Και ο ΠΑΟΚ πήρε 3 βαθμούς. Όλοι είδαμε τα στραβά, όλοι είδαμε πάθος από μερικούς παίκτες, όλοι είδαμε οτι αυτό που μας στερούσε η τύχη μέχρι το 87 μας το έδωσε πίσω.
Ορισμένοι είναι απαράδεκτοι πια, κάποιοι άλλοι αξίζουν μπράβο για την προσπάθεια που έφερε και το αποτέλεσμα.
ΜΒΠ ήμουν μεταξύ Σταφ και Χαλκιά, ο ένας προφανής λόγος συν τα @@ που έδειξε με την επέλαση στο τέλος του στυλ "δε γ@μιεται, ό,τι βγει, θα το καρφώσω να τελειώνουμε", αλλά ο Χαλκιάς για εμένα κράτησε το μηδέν σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι τότε, και επειδή πιστεύω οτι εάν γινόταν το 0-1, πάπαλα, ΜΒΠ ο Κώστας.
Πάμε για το 2/2 στο περιστέρι και με ένα χινάρι στο άλλο, γίναμε.
Με τέτοια εμφάνιση πάντως δεν ξανακερδίζεις (ίσως μόνο την κούλα, χαχα). Για την ώρα, πάλι καλά, μπράβο τους και ακόμα περισσότερο πάθος στη συνέχεια.
Σε τέτοιες σειρές μετράνε οι βαθμοί. Και ο ΠΑΟΚ πήρε 3 βαθμούς. Όλοι είδαμε τα στραβά, όλοι είδαμε πάθος από μερικούς παίκτες, όλοι είδαμε οτι αυτό που μας στερούσε η τύχη μέχρι το 87 μας το έδωσε πίσω.
Ορισμένοι είναι απαράδεκτοι πια, κάποιοι άλλοι αξίζουν μπράβο για την προσπάθεια που έφερε και το αποτέλεσμα.
ΜΒΠ ήμουν μεταξύ Σταφ και Χαλκιά, ο ένας προφανής λόγος συν τα @@ που έδειξε με την επέλαση στο τέλος του στυλ "δε γ@μιεται, ό,τι βγει, θα το καρφώσω να τελειώνουμε", αλλά ο Χαλκιάς για εμένα κράτησε το μηδέν σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι τότε, και επειδή πιστεύω οτι εάν γινόταν το 0-1, πάπαλα, ΜΒΠ ο Κώστας.
Πάμε για το 2/2 στο περιστέρι και με ένα χινάρι στο άλλο, γίναμε.
Με τέτοια εμφάνιση πάντως δεν ξανακερδίζεις (ίσως μόνο την κούλα, χαχα). Για την ώρα, πάλι καλά, μπράβο τους και ακόμα περισσότερο πάθος στη συνέχεια.
Ψήφισα Σταφ. για mvp αλλά και ο Χαλκιάς μας κράτησε μέσα στο ματς !