Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό Ζαντός » Τετ 13 Ιουν 2018, 19:57

«Κλείσαμε Φιλίποφ, τον έπεισε ο Γιώργος Σαββίδης – Ο ΠΑΟΚ ανέστησε τον Κουμεντάκη»

«Υπάρχει έντονη δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες. Γίνεται μια προσπάθεια να στήσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα» είπε αρχικά.

Για την μεταγραφή του Τζούριτς: «Το θέμα του Τζούριτς ξεκίνησε την παραμονή του γάμου του στη Χαλκιδική πριν δύο εβδομάδες, που είχε έρθει ο μάνατζέρ του. Σε συνάντηση που είχαμε μας πρότεινε και το όνομα του Τζούριτς, αλλά τότε δεν είχαμε προπονητή. Στη συνέχεια έπεσε το όνομα στο τραπέζι, τον θέλησε ο προπονητής και κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να τον αποκτήσουμε».

Για το ότι ο Τζούριτς θα έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω αν θα είναι το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ελληνικό βόλεϊ, αλλά στον ΠΑΟΚ σίγουρα. Ξεπέρασε τον Ντάντε».

Για το ότι η μεταγραφή του Τζούριτς προκάλεσε αίσθηση: «Εμείς δεν δίνουμε σημασία στην αίσθηση που προκάλεσε η μεταγραφή αλλά στην ουσία που μπορεί να προκύψει. Δεν είναι μόνο το όνομα και το ότι έχει παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις. Εχει παίξει σε Ιταλία, Κορέα, Τουρκία, έχει παίξει σε τελικούς και είναι μπαρουτοκαπνισμένος. Συν τις άλλοις, είναι Έλληνας και δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, επομένως μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε το βάρος σε άλλες θέσεις».

Για τον Φιλίποφ: «Κάποιες λεπτομέρειες έχουν απομείνει. Θα ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή. Είναι άλλωστε επιθυμία του υιού Σαββίδη. Αυτός τον έπεισε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θεωρείται κλεισμένη η μεταγραφή».

Για το θέμα με Κάλβο και Σεπέδα: «Δεν μπορούν να έρθουν ούτε καν στην Ευρώπη. Όσοι παίκτες συμμετείχαν σε εκείνη την υπόθεση στη Φινλανδία είναι μαυρισμένοι και δεν μπορούν να πάρουν βίζα Σένγκεν. Από τη στιγμή βέβαια που έχουμε τον Φιλίποφ, είναι πολυτέλεια ο Κάλβο».

Για τον Χιμένες: «Υπάρχει το όνομά του στο τραπέζι. Είναι μέσα στους υποψηφίους. Δεν το χειρίζομαι εγώ το θέμα, οπότε δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποια συμφωνία ή κάποια εξέλιξη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για Κουβανούς παίκτες: «Κανείς δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή. Αν πέσουν ονόματα θα συζητηθούν. Ψάχνουμε ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχουμε καμία προκατάληψη ούτε με καμιά χώρα, ούτε με καμιά ήπειρο, ούτε με κάποιους παίκτες. Η επιλογή των παικτών είναι καθαρά του προπονητή. Εμείς συζητάμε με τους παίκτες και βλέπουμε που είναι το κασέ τους και ποιος είναι κοντά στο μπάτζετ που έχουμε προϋπολογίσει και προχωράμε».

Για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ: «Ανακοινώθηκαν χθες οι ανανεώσεις των Τακουρίδη και Κωνσταντινίδη. Συζητάμε και με τα άλλα τα παιδιά και θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Στο ίδιο σημείο βρισκόμαστε με όλους, στις συζητήσεις και στα διαδικαστικά».

Για τους Πελεκούδα και Κουμεντάκη: «Ελεύθερη αγορά είναι. Ο κάθε παίκτης σταθμίζει τα πράγματα και αναλόγως πράττει. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις εμείς υστερούσαμε σε κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, η φίλη του Ραφαήλ (σ.σ. Κουμεντάκη) παίζει στην Αθήνα και ζει στην Αθήνα. Δηλαδή και τα ίδια λεφτά να δώσεις, ή ίσως και κάτι παραπάνω, μπορεί αυτό να μετρήσει παραπάνω. Ο Πελεκούδας φάνηκε ότι δεν ήθελε να μείνει. Οι λόγοι που υποθέτω είναι ότι άκουσε Γιαννακόπουλο στον Παναθηναϊκό, η Πάτρα είναι και πιο κοντά στην Αθήνα. Είδε ίσως ότι υπάρχει προοπτική στον Παναθηναϊκό, ότι κάτι συζητιέται, κάτι κουνιέται και άφησε τα σίγουρα για να πάει εκεί. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους ευχαριστούμε για όσα προσέφεραν και η ζωή συνεχίζεται.

Αλλά κοιτάξτε να δείτε, είναι και το άλλο... Τον Κουμεντάκη πριν παίξει στον ΠΑΟΚ θα του έκανε πρόταση ο πουστόγαυρος; Εμείς τον αναστήσαμε. Και δεν είναι ο πρώτος... Εμείς παίρνουμε την υπεραξία αυτή όμως, την κερδίζουμε. Με ένα λογικό ποσό παίρνουμε υπεραξία. Έρχεται ο άλλος μετά και λέει, εγώ την πληρώνω. Δεν είναι μόνο το χρήμα όμως. Είναι και το κλίμα μέσα στην ομάδα. Όταν πετυχαίνεις αυτή την παρουσία στο πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο μόνο το πόσα χρήματα πήρες αλλά και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες σου. Όλα αυτά επιδρούν στην εμφάνιση ενός αθλητή. Εάν τα βρουν στις ομάδες που πήγαν, σωστά έπραξαν. Εάν δεν τα βρουν, έκαναν λάθος».

Για το θέμα με τον αριθμό των ξένων: «Αυτό είναι άλλο ένα από τα ελληνικά θαύματα. Έχει αρχίσει η περίοδος των μεταγραφών κι εμείς δεν ξέρουμε πόσους ξένους θα έχουμε. Θα αποφασίσουν την Πέμπτη σε μία συνάντηση η Λίγκα, η ΕΟΠΕ και ο εκπρόσωπος των αθλητών. Η δική μας θέσης είναι πάγια. Τρεις ξένοι και ελεύθεροι κοινοτικοί. Και για να μην παρεξηγηθώ, μέσα στους κοινοτικούς είναι και οι Έλληνες. Εμείς τους Έλληνες τους θεωρούμε κοινοτικούς. Για παράδειγμα ο Πρωτοψάλτης παίζει στην Γερμανία ως κοινοτικός. Εάν θέλουμε να προασπίσουμε το ελληνικό βόλεϊ, μπορούμε να βάλουμε περιορισμό συμμετοχής μέσα στο παιχνίδι. Και δεν μπορούν να συμμετέχουν πέντε ξένοι και ένας λίμπερο Έλληνας όπως πέρσι στον πουστόγαυρο. Μικτή Ευρωπαίων με έναν Έλληνα... Και η θέση μας δεν είναι αδικαιολόγητη και εγωιστική, γιατί πιστεύουμε ότι οι Έλληνες είναι σήμερα εδώ και θα είναι και αύριο. Ο Έλληνας θα βγει να κυκλοφορήσει μετά από έναν αγώνα και τον ενδιαφέρει εάν θα κυκλοφορεί με ψηλά το κεφάλι. Ο ξένος, σήμερα είναι και αύριο δεν είναι...»

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Νόμιζαν ότι κοιμόμαστε... Διάβασα και ένα τέτοιο σχόλιο, να ξυπνήσω. Αλλά την επόμενη μέρα ξαφνικά ξυπνήσαμε κι εγώ και ο κ. Κατσαρής, ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα κοιμόμασταν. Εντάξει, αυτός είναι ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ. Είναι απαιτητικοί, παράξενοι, έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, έχουν τα καλά τους, έχουν και τα κακά τους. Το αποτέλεσμα μετράει».

Για το αν δημιούργησαν ταραχή στον σχεδιασμό οι αποχωρήσεις Πελεκούδα και Κουμεντάκη: «Όχι, καθόλου. Απλά μας δυσκόλεψαν το έργο. Δηλαδή ενώ θα ψάχναμε για δύο παίκτες σε μία θέση, τώρα ψάχνουμε για τρεις. Κάθε παίκτης είναι καλός, αλλά υπάρχουν και ακόμη καλύτεροι παίκτες. Δεν σημαίνει ότι θα τα βάψουμε μαύρα επειδή έφυγε κάποιος παίκτης. Δεν θέλω να μειώσω κανέναν. Ειδικά ο Πελεκούδας έκανε καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα εάν έμενε θα ήταν η τρίτη αλλαγή. Άρα έφυγε η τρίτη αλλαγή, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα υπάρχει ένας ξένος φέτος στη θέση του. Δεν μειώνω τον παίκτη, δεν μπορώ να πω ότι δεν μας βοήθησε. Είχε μία εκπληκτική εξέλιξη, αλλά μπορεί να το είδε κι έτσι. Να μην ήθελε να μείνει εδώ για τρίτος και να πήγε εκεί για πρώτος ή δεύτερος. Για εμάς είναι τιμή που κυνηγούν τους παίκτες μας. Το σημαντικό είναι ότι εμείς τον Κουμεντάκη τον είχαμε με μικρότερο μπάτζετ. Και προς τιμήν του παίκτη, είναι ο μόνος από τους δύο που με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε και έστω και έμμεσα αναγνώρισε τη συνεισφορά μας. Ο ίδιος κάποια στιγμή θα σκεφτεί να επιστέψει στον ΠΑΟΚ».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η διαφορά μας στον ΠΑΟΚ είναι ότι πληρώνουν οι δύο άνθρωποι που διοικούν. Στον πουστόγαυρο και στον Παναθηναϊκό πιστεύω τώρα, δεν πληρώνουν αυτοί που διοικούν. Διαχειρίζονται χρήματα άλλων. Εάν βγαίνουν από την τσέπη σου τα πονάς, εάν σου τα δίνουν τα δίνεις κι εσύ. Ούτε εγώ ούτε ο κ. Κατσαρής είμαστε Μαρινάκης.

Για τα κριτήρια επιλογής του Στάνκου στην τεχνική ηγεσία: «Περάσαμε από το ένα άκρο στο άλλο. Από τον πολύπειρο και μεγάλο σε ηλικία Ρίτσι, περάσαμε στον πιο νέο Στάνκου που έδειξε στοιχεία στο πρωτάθλημα της χώρας του και είναι φιλόδοξος. Ο χρόνος θα δείξει και σε αυτό».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League: «Συμμετέχουμε στο Champions League αλλά σαν δευτεραθλητές στα προκριματικά. Στις 24 ή 26 Ιουνίου που συνεδριάζει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασιστεί εάν θα μπούμε απευθείας στους ομίλους. Εάν δεν υπάρχει στην κατάταξη κάποια καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, θα πάρουμε τη θέση του πουστόγαυρου που αρνήθηκε να συμμετάσχει και θα μπούμε απευθείας στους ομίλους. Κατά 99% θα είμαστε κατευθείαν στους ομίλους».
Υπερήφανος παραγωγός του PAOKmania Web Radio. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην ύπαρξη του ραδιοφώνου.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ζαντός
 
Δημοσιεύσεις: 25026
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Τετ 13 Ιουν 2018, 20:02

Χαιρομαι οταν εχω στην διοικηση ανθρωπους οπως ο Τσαλοπουλος τον οποιο εχω σε μεγαλη εκτιμηση και με επιβεβαιωνει με τις δηλωσεις του.
Τον Κουμεντάκη πριν παίξει στον ΠΑΟΚ θα του έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός; Εμείς τον αναστήσαμε. Και δεν είναι ο πρώτος… Εμείς παίρνουμε την υπεραξία αυτή όμως, την κερδίζουμε. Με ένα λογικό ποσό παίρνουμε υπεραξία. Ερχεται ο άλλος μετά και λέει, εγώ την πληρώνω. Δεν είναι μόνο το χρήμα όμως. Είναι και το κλίμα μέσα στην ομάδα. Όταν πετυχαίνεις αυτή την παρουσία στο πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο μόνο το πόσα χρήματα πήρες αλλά και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες σου. Όλα αυτά επιδρούν στην εμφάνιση ενός αθλητή. Εάν τα βρουν στις ομάδες που πήγαν, σωστά έπραξαν. Εάν δεν τα βρουν, έκαναν λάθος».


Ειναι σιγουρο οτι θα γινουν οι καταλληλες κινησεις λοιπον ωστε ο ΠΑΟΚ να ειναι και παλι ο πρωταγωνιστης :nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara:
"ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ"
https://www.youtube.com/watch?v=pLG5N-4 ... tml5=False
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 4515
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό jimbo43 » Πέμ 14 Ιουν 2018, 13:12

Το PNG4 γράφει για "Πρώτη κρούση βάζελου σε Σαφράνοβιτς"...
Ελπίζω να μην καταλήξει εκεί... :cry:
Άβαταρ μέλους
jimbo43
 
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:36

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Πέμ 14 Ιουν 2018, 15:59

Τελικά τι ισχύει Θα πάρουμε αυτόν τον Ζενια Γκορτσανιουκ που γράφτηκε σήμερα?
Όποιος τον έχει δει και τον γνωρίζει ας πει και δύο λόγια το θετικό είναι Έλληνας και δεν πιάνει θέσεις ξένων λογικά θα λογίζεται ως 3ος Έλληνας ακραίος
"ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ"
https://www.youtube.com/watch?v=pLG5N-4 ... tml5=False
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 4515
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό BigBaby » Πέμ 14 Ιουν 2018, 19:03

Απ το λιγο που τον θυμαμαι στην γρια δεν νομιζω να αποκτηθηκε για βασικος.
Λογικα θα δυναμωσει τον παγκο μας με αυτον και τον Σωτηριου.
2 Ξενους Ακραιους 1 Κεντρικο και 1 Λιμπερο.
Δεν εμεινε καποιος αξιολογος Λιμπερο οποτε η μια θεση θα παει εκει.
Στους κεντρικους θελω να δω ποιος θα ειναι ο 3ος κεντρικος μας.
Άβαταρ μέλους
BigBaby
 
Δημοσιεύσεις: 1233
Εγγραφή: Τετ 22 Οκτ 2014, 23:36

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό giwrgos04dex » Πέμ 14 Ιουν 2018, 19:23

ανανεωσε ο θανος μια σεζον
ΠΑΟΚ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ. .
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex
 
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: Τρί 27 Φεβ 2018, 00:30

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ 14 Ιουν 2018, 19:50

Ωραία...Τον πάω πολύ τον Τερζή, επειδή είναι και έμπειρος και έξυπνος πασαδόρος, αλλά και μεγάλος μαχητής!!!!
Mε τρεις πανωραφίσιες επιλογές σε ακραίο, κεντρικό και λίμπερο κι ένα κερασάκι στην τούρτα we are back!!!!
Πιθανολογώ ότι πάμε για δύο ξένους ακραίους και ότι για τον Σαφράνοβιτς ήρθε η ώρα για τίτλους τέλους... :ugeek:
Με αυτό το σενάριο μάλλον θα φύγει κι ο Σωτηρίου και για τρίτος κεντρικός μας ίσως να παραμείνει ο Στίγκας...
Μέχρι τώρα πάμε καλά...Ίδωμεν την συνέχεια, που φαίνεται πολύ απλή και εύκολη για να είναι :pano: αληθινή...

:nairepaok:
Π.αλεύω ασταμάτηταΑ.ντιστέκομαι στην αδικίαΟ.νειρεύομαι με υπομονήΚ.ατακτώ πάντα τίμια
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!!!!
Σήφη,"οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", έφυγες νωρίς στις 16/2/2016...σε τιμάω αδερφέ μου, καλή αντάμωση!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 24535
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Πέμ 14 Ιουν 2018, 19:55

Εκτός από πολύ καλός παίκτης είναι και ΠΑΟΚτσακι ο Θάνος. Ευχομαι να μείνει εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας του
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 2336
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό Descartes » Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:02

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΩΝ Ο ΤΕΡΖΗΣ!

http://www.volleyleague.gr/index.php/co ... -ston-paok

Ηγετική φυσιογνωμία. Πολύ Θετικά νέα!

Μακάρι να ανανεώσει και ο Σακογλου.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 637
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό kastrakis » Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:20

Πολύ καλή κίνηση η ανανέωση του Τερζή. Δίνει ποιότητα στην ομάδα και σιγουριά ότι αν δεν πάει καλά ο βασικός σου πασαδορος, υπάρχει κάποιος να τον αντικαταστήσει επάξια.

Έχει κανείς ιδέα για το τι εστί Γκορτσανιουκ?? Γιατί πάει για 3ος ακραίος? :?
kastrakis
 
Δημοσιεύσεις: 1053
Εγγραφή: Τρί 03 Δεκ 2013, 22:09

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό alp920 » Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:22

Μπορεί εκτός από διαγώνιος να παίξει και κεντρικός
Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά..
Άβαταρ μέλους
alp920
 
Δημοσιεύσεις: 1147
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2012, 09:52
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό Ζαντός » Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:37

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εκτός από πολύ καλός παίκτης είναι και ΠΑΟΚτσακι ο Θάνος.Αυτό είναι επιβεβαιωμένο από κάπου;;
Υπερήφανος παραγωγός του PAOKmania Web Radio. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην ύπαρξη του ραδιοφώνου.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ζαντός
 
Δημοσιεύσεις: 25026
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό Descartes » Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:38

Μακάρι να έρθει ο Γκορτσιανιουκ! Έπαιζε Πολωνία! Πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ελπίζω να έρθει ο Χιμενεθ, μαζί με ένα κορυφαίο ακραίο με δυνατή υποδοχή και έναν τρομερό κεντρικό, πανυψηλο και δυνατά να προκαλεί τρομο. Αφήνω την τελευταία θέση ξένου στη ευχερια του προπονητή. :opaokara:

:pano: :pano: :pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από Descartes και Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 637
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Πέμ 14 Ιουν 2018, 20:42

Ζαντός έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εκτός από πολύ καλός παίκτης είναι και ΠΑΟΚτσακι ο Θάνος.Αυτό είναι επιβεβαιωμένο από κάπου;;


Έτσι μου έχει μεταφέρει άτομο που τον γνωρίζει,εγώ δεν μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Η συμπεριφορά του δείχνει κάτι τέτοιο παντως
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 2336
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019

Δημοσίευσηαπό Ζαντός » Πέμ 14 Ιουν 2018, 21:03

Τότε χαίρομαι πολύ!


Ο Zenia τι ψάρια πιάνει;;
Υπερήφανος παραγωγός του PAOKmania Web Radio. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην ύπαρξη του ραδιοφώνου.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Ζαντός
 
Δημοσιεύσεις: 25026
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Βορράς

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler