Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ευλόγησον Ξανθιά δούλα και σκόντα αυτήν εις Τάρταρα Β εθνικής κατσοικήσει μόνιμα θερίσει στάχυα και αρμεξεδών μαύρο γάλα εις το όνομα της Αγίας Τριάδας υμών ΠΞΣ.
Ξερο διπλο...Με 0 στην αμυνα..0-2 θα το παρουμε..Οποιος μπορει..Οποιος δε μπορει να ζητησει να μην παιξει.. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ...ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
Να παίξουμε καλά, αποκλείεται! Μακάρι όμως η άμυνα να συνεννοείται καλά με τα χαφ, ώστε να μην δεχθούμε γκολ. Μόνον έτσι υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για νίκη.
Ο Φωτάκης δεν θα πρέπει να λείπει, ώστε να προσαρμόζεται σιγα-σιγά στην ομάδα.
ΑΝ λοιπόν ήμουν εγώ προπονητής θα ξεκίναγα με το 4-4-2 (Garcia-Vitolo-Φωτάκης-Ivic στα χαφ και Vieirinha-El Zahr μπροστά) με στόχο τη γρήγορη κόντρα και το εύκολο γκολ. Ο Σαλπι είναι κουρασμένος και ας μείνει έξω για να βοηθήσει με τη Δυναμό, ενώ ο Σάκης θα είναι η πρώτη μου επιλογή αν χρειαστεί να πιέσουμε επιθετικά.
Εγω θεωρω πως και καλη μπαλα θα παιξουμε και θα το παρουμε...Καλη μπαλα σε σχεση με το τι παιζουμε στα 3 τελευταια ματς...Ηρθανε τα καμπανακια,ηρθε και το χαστουκι χθες και ηρθε και το τελος αυτης της καταστασης..
Θα αλλαξουμε ριζικα..Δωστε λιγη θετικη ενεργεια να παρει μπρος ο ΠΑΟΚ...