Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Τρανό παράδειγμα το βόλει που με τόσες αλλαγές μεσούσης της σεζόν, απομυθοποίησε το ηττοπαθές επιχείρημα "δεν κάνω μεταγραφές, να μη χαλάσει η ομοιογένεια, το κλίμα" και λοιπές πίπες.
Ας απεξαρτηθούμε επιτέλους από αυτή τη νοοτροπία και στο μπασκετικό τμήμα.
Συγκρινεις δυο διαφορετικα τμηματα, δυο διαφορετικα αθληματα. Δεν ειναι το ιδιο αν ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα μπασκετ απο το να ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα βολλευ, οπως δεν ειναι το ιδιο για μια ομαδα ποδοσφαιρου. Το παραδειγμα της μπασκετικης αεκ νομιζω ειναι ιδανικο. Αν και αυτοι πραγματικα το παρακαναν στην ουσια η ομαδα τους κρατιεται με παικτες οπως ο Μιλοσεβιτς, ο Μαυροκεφαλιδης, ο Καλαμποκης κι αλλους που ηταν απο περσι στο ροστερ. Κανενας Ερικ κανενας Γκριν.paok87 έγραψε:Τρανό παράδειγμα το βόλει που με τόσες αλλαγές μεσούσης της σεζόν, απομυθοποίησε το ηττοπαθές επιχείρημα "δεν κάνω μεταγραφές, να μη χαλάσει η ομοιογένεια, το κλίμα" και λοιπές πίπες.
Josh Selby, combo 2/1 φέτος 23.8 πόντους στην Petkim (A2 Τουρκίας):
[youtube]YEEGg_qIFvY[/youtube]
http://www.draftexpress.com/profile/Jos ... 682/stats/
[youtube]YEEGg_qIFvY[/youtube]
http://www.draftexpress.com/profile/Jos ... 682/stats/
Και μια λεπτομέρεια ακόμη είναι ότι οι παίκτες που ήρθαν στο βόλεϊ ήταν παγκοσμίου επιπέδου (Λι και Γιαμπλόνσκι) και από Έλληνες παίκτες διεθνής (Τακουρίδης και Σμαραγδής). Παίκτες που πλήρωσες αναλογικά μεγάλα ποσά, και τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να διαθέσεις στο μπάσκετ.DimitrisS έγραψε:Συγκρινεις δυο διαφορετικα τμηματα, δυο διαφορετικα αθληματα. Δεν ειναι το ιδιο αν ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα μπασκετ απο το να ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα βολλευ, οπως δεν ειναι το ιδιο για μια ομαδα ποδοσφαιρου. Το παραδειγμα της μπασκετικης αεκ νομιζω ειναι ιδανικο. Αν και αυτοι πραγματικα το παρακαναν στην ουσια η ομαδα τους κρατιεται με παικτες οπως ο Μιλοσεβιτς, ο Μαυροκεφαλιδης, ο Καλαμποκης κι αλλους που ηταν απο περσι στο ροστερ. Κανενας Ερικ κανενας Γκριν.paok87 έγραψε:Τρανό παράδειγμα το βόλει που με τόσες αλλαγές μεσούσης της σεζόν, απομυθοποίησε το ηττοπαθές επιχείρημα "δεν κάνω μεταγραφές, να μη χαλάσει η ομοιογένεια, το κλίμα" και λοιπές πίπες.
- KalamarGiannis
ρε παιδιά θα τρελαθούμε δηλαδή...πως στο καλό το βόλευ έχει λεφτά και δεν έχει το μπάσκετ;
μιλάμε για αθλήματα που σε δημοτικότητα είναι η μέρα με τη νύχτα!
μιλάμε για αθλήματα που σε δημοτικότητα είναι η μέρα με τη νύχτα!
- Chuck Norris
Μαζεύει πολύ περισσότερο κόσμο το μπάσκετ από το βόλλεϋ ; Επίσης το μπάσκετ έχει χρέη , το βόλλεϋ ;
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Λοιπόν ένας παιχταράς από τα κολέγια που προς το παρόν φαίνεται να μην είναι στις επιλογές των ντραφτ(αν και λογικά θα επιλεγεί στο τέλος) είναι ο παρακάτω. Φάτε μάτια ψάρια αλλά αν δεν μπει στο ντραφτ ας τον έχουμε στα υπόψιν
[youtube]c1T6nuOy44Y[/youtube]
- Kostomanolis
Μα καλα δεν ειδες οτι φοραει το νο14;
Πολυ καλο παικτακι που φαινεται να εχει το πακετο. Highlight στο 6.14
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Πολυ καλο παικτακι που φαινεται να εχει το πακετο. Highlight στο 6.14
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
προφανώς και είναι καλός παίκτης. Προσωπικά όμως είμαι πολύ προσεκτικός με τους PG: point με 4.2 ασσιστ και 3.9 λάθη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Sabri32 έγραψε:Λοιπόν ένας παιχταράς από τα κολέγια που προς το παρόν φαίνεται να μην είναι στις επιλογές των ντραφτ(αν και λογικά θα επιλεγεί στο τέλος) είναι ο παρακάτω. Φάτε μάτια ψάρια αλλά αν δεν μπει στο ντραφτ ας τον έχουμε στα υπόψιν
keep posting!!!!
PS: θα είναι πολύ καλό εδώ στους επόμενους 4 μήνες να γραφούν πολλοί και καλοί παίκτες (άγνωστοι ώς επί το πλείστον) για να διαλέξει η ΚΑΕ!!!
- Μπαρκαρούτσος
Palok εκτος απο τα 3.9 λαθη εχει και 25 ποντους μεσο ορο ομως.
Αν ενας παιχτης παιρνει μεγαλο μερος των επιθεσεων ειναι λογικο να κανει και λαθη.
Αν δεν εκανε λαθη και ηταν και 5 ποντους πιο ψηλος ισως πηγαινε και στα πρωτα νουμερα του ντραφτ.
Παντως εγω προτιμαω τετοιους παιχτες στον ασσο που μπορουν να σκοραρουν κιολας. Οπως ηταν και ο Σολομον παλαιοτερα για οσους θυμουνται. Δεν μπορω μετριοτητες σαν τον Τσοχλα και τον Οντουμ που απλα κατεβαζουν την μπαλα.
Αν ενας παιχτης παιρνει μεγαλο μερος των επιθεσεων ειναι λογικο να κανει και λαθη.
Αν δεν εκανε λαθη και ηταν και 5 ποντους πιο ψηλος ισως πηγαινε και στα πρωτα νουμερα του ντραφτ.
Παντως εγω προτιμαω τετοιους παιχτες στον ασσο που μπορουν να σκοραρουν κιολας. Οπως ηταν και ο Σολομον παλαιοτερα για οσους θυμουνται. Δεν μπορω μετριοτητες σαν τον Τσοχλα και τον Οντουμ που απλα κατεβαζουν την μπαλα.
δεν είναι θέμα γούστου τα πράγματα. εγώ ας πούμε θέλω προπονητή τον reneses να βλέπω up tempo μπάσκετ με επιθέσεις 90 πόντων. αλλά έχω τον μαρκόπουλο. δλδ το θέμα είναι τι κάνει στον κόουτς, όχι τι αρέσει σε εμάς. Θεωρώ (και πρακτικά το ξέρω δλδ) οτι point με σκορ πάνω από 13 πόντους δεν τους κοιτάμε. Τώρα θα μου πείς αν εξαιρέσεις τoν Cooper, ποιός άλλος ήταν point? Nαι οκ, δε διαφωνώ
.
μια ιδέα που εμένα δε μου αρέσει αλλά πάλι δεν είμαι εγώ προπονητής είναι να κολλάς έναν Odum με ένα scoring point όπως αυτός που ανέφερες (τύπου Bremer ή μονρό ή hatcher δλδ).
προσωπικά προτιμώ έναν Point τύπου Cooper και ένα δυάρι τύπου Cameron Jones (του Λαυρίου). ή Scales ή Bracey Wright του συμπολίτη.
PS: από εκεί και πέρα, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, στο σύγχρονο μπάσκετ θες 5 ΕΝΕΡΓΑ γκαρντ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Αφήστε το παιδί τον Λιάπη ελεύθερο, μην τον ταλαιπωρείτε άλλο. δεν είναι έντιμο πια.

μια ιδέα που εμένα δε μου αρέσει αλλά πάλι δεν είμαι εγώ προπονητής είναι να κολλάς έναν Odum με ένα scoring point όπως αυτός που ανέφερες (τύπου Bremer ή μονρό ή hatcher δλδ).
προσωπικά προτιμώ έναν Point τύπου Cooper και ένα δυάρι τύπου Cameron Jones (του Λαυρίου). ή Scales ή Bracey Wright του συμπολίτη.
PS: από εκεί και πέρα, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, στο σύγχρονο μπάσκετ θες 5 ΕΝΕΡΓΑ γκαρντ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Αφήστε το παιδί τον Λιάπη ελεύθερο, μην τον ταλαιπωρείτε άλλο. δεν είναι έντιμο πια.
Δε ξέρω αν έρχεται ή δεν έρχεται, πόσα θέλει, ποιοι τον κοιτάνε και τι κουμάσι είναι στα προσωπικά του, που είναι πολύ σημαντικό για παίκτη κολεγίου. Σίγουρα όμως το παιδί, πέρα από το ότι είναι καλός παίκτης, έχει balls. Γυαλίζει το μάτι του και σίγουρα έχει παίξει και αρκετό street basket. Λείπει ένας τέτοιος παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε γεμίσει καλά παιδιά. Θέλω να δω λίγο βραστό αίμα ρε φίλε.Sabri32 έγραψε:Palok εκτος απο τα 3.9 λαθη εχει και 25 ποντους μεσο ορο ομως.
Υ.Σ. To ratio όντως δεν είναι καλό, δίκιο έχει ο Θωμάς. Αλλά σαν στοίχημα ο τύπος είναι attractive.

έχει stats και χαρακτηριστικά που είναι 100% promising όπως τα 5.6 rebounds-1.4 κλέψιμο καθώς και το στανταρντ (για μένα) 3/8 τρίποντα. Από εκεί και πέρα ίσως θέλει να του κολλήσεις δίπλα κάτι πιο point και αμυντικό τύπου Odum.
PS: Ο ατζέντης που έχει είναι full για ευρώπη.
PS: Ο ατζέντης που έχει είναι full για ευρώπη.