Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
paok87

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από paok87 »

Τρανό παράδειγμα το βόλει που με τόσες αλλαγές μεσούσης της σεζόν, απομυθοποίησε το ηττοπαθές επιχείρημα "δεν κάνω μεταγραφές, να μη χαλάσει η ομοιογένεια, το κλίμα" και λοιπές πίπες.

Ας απεξαρτηθούμε επιτέλους από αυτή τη νοοτροπία και στο μπασκετικό τμήμα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

paok87 έγραψε:Τρανό παράδειγμα το βόλει που με τόσες αλλαγές μεσούσης της σεζόν, απομυθοποίησε το ηττοπαθές επιχείρημα "δεν κάνω μεταγραφές, να μη χαλάσει η ομοιογένεια, το κλίμα" και λοιπές πίπες.

Συγκρινεις δυο διαφορετικα τμηματα, δυο διαφορετικα αθληματα. Δεν ειναι το ιδιο αν ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα μπασκετ απο το να ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα βολλευ, οπως δεν ειναι το ιδιο για μια ομαδα ποδοσφαιρου. Το παραδειγμα της μπασκετικης αεκ νομιζω ειναι ιδανικο. Αν και αυτοι πραγματικα το παρακαναν στην ουσια η ομαδα τους κρατιεται με παικτες οπως ο Μιλοσεβιτς, ο Μαυροκεφαλιδης, ο Καλαμποκης κι αλλους που ηταν απο περσι στο ροστερ. Κανενας Ερικ κανενας Γκριν.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Josh Selby, combo 2/1 φέτος 23.8 πόντους στην Petkim (A2 Τουρκίας):

[youtube]YEEGg_qIFvY[/youtube]

http://www.draftexpress.com/profile/Jos ... 682/stats/
xaris4

Δημοσίευση από xaris4 »

DimitrisS έγραψε:
paok87 έγραψε:Τρανό παράδειγμα το βόλει που με τόσες αλλαγές μεσούσης της σεζόν, απομυθοποίησε το ηττοπαθές επιχείρημα "δεν κάνω μεταγραφές, να μη χαλάσει η ομοιογένεια, το κλίμα" και λοιπές πίπες.

Συγκρινεις δυο διαφορετικα τμηματα, δυο διαφορετικα αθληματα. Δεν ειναι το ιδιο αν ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα μπασκετ απο το να ερθουν δυο παικτες σε μια ομαδα βολλευ, οπως δεν ειναι το ιδιο για μια ομαδα ποδοσφαιρου. Το παραδειγμα της μπασκετικης αεκ νομιζω ειναι ιδανικο. Αν και αυτοι πραγματικα το παρακαναν στην ουσια η ομαδα τους κρατιεται με παικτες οπως ο Μιλοσεβιτς, ο Μαυροκεφαλιδης, ο Καλαμποκης κι αλλους που ηταν απο περσι στο ροστερ. Κανενας Ερικ κανενας Γκριν.
Και μια λεπτομέρεια ακόμη είναι ότι οι παίκτες που ήρθαν στο βόλεϊ ήταν παγκοσμίου επιπέδου (Λι και Γιαμπλόνσκι) και από Έλληνες παίκτες διεθνής (Τακουρίδης και Σμαραγδής). Παίκτες που πλήρωσες αναλογικά μεγάλα ποσά, και τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να διαθέσεις στο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ρε παιδιά θα τρελαθούμε δηλαδή...πως στο καλό το βόλευ έχει λεφτά και δεν έχει το μπάσκετ;
μιλάμε για αθλήματα που σε δημοτικότητα είναι η μέρα με τη νύχτα!
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Μαζεύει πολύ περισσότερο κόσμο το μπάσκετ από το βόλλεϋ ; Επίσης το μπάσκετ έχει χρέη , το βόλλεϋ ;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Λοιπόν ένας παιχταράς από τα κολέγια που προς το παρόν φαίνεται να μην είναι στις επιλογές των ντραφτ(αν και λογικά θα επιλεγεί στο τέλος) είναι ο παρακάτω. Φάτε μάτια ψάρια αλλά αν δεν μπει στο ντραφτ ας τον έχουμε στα υπόψιν

[youtube]c1T6nuOy44Y[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μα καλα δεν ειδες οτι φοραει το νο14;
Πολυ καλο παικτακι που φαινεται να εχει το πακετο. Highlight στο 6.14

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σεις αυτος φαινεται παιχταρα, σιγα μην ερθει σε μας
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Sabri32 έγραψε:Λοιπόν ένας παιχταράς από τα κολέγια που προς το παρόν φαίνεται να μην είναι στις επιλογές των ντραφτ(αν και λογικά θα επιλεγεί στο τέλος) είναι ο παρακάτω. Φάτε μάτια ψάρια αλλά αν δεν μπει στο ντραφτ ας τον έχουμε στα υπόψιν

[youtube]c1T6nuOy44Y[/youtube]
προφανώς και είναι καλός παίκτης. Προσωπικά όμως είμαι πολύ προσεκτικός με τους PG: point με 4.2 ασσιστ και 3.9 λάθη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

keep posting!!!!

PS: θα είναι πολύ καλό εδώ στους επόμενους 4 μήνες να γραφούν πολλοί και καλοί παίκτες (άγνωστοι ώς επί το πλείστον) για να διαλέξει η ΚΑΕ!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γιατί, μας διαβάζει η Κ.Α.Ε.; :mrgreen:

.... :o
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Palok εκτος απο τα 3.9 λαθη εχει και 25 ποντους μεσο ορο ομως.
Αν ενας παιχτης παιρνει μεγαλο μερος των επιθεσεων ειναι λογικο να κανει και λαθη.
Αν δεν εκανε λαθη και ηταν και 5 ποντους πιο ψηλος ισως πηγαινε και στα πρωτα νουμερα του ντραφτ.

Παντως εγω προτιμαω τετοιους παιχτες στον ασσο που μπορουν να σκοραρουν κιολας. Οπως ηταν και ο Σολομον παλαιοτερα για οσους θυμουνται. Δεν μπορω μετριοτητες σαν τον Τσοχλα και τον Οντουμ που απλα κατεβαζουν την μπαλα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν είναι θέμα γούστου τα πράγματα. εγώ ας πούμε θέλω προπονητή τον reneses να βλέπω up tempo μπάσκετ με επιθέσεις 90 πόντων. αλλά έχω τον μαρκόπουλο. δλδ το θέμα είναι τι κάνει στον κόουτς, όχι τι αρέσει σε εμάς. Θεωρώ (και πρακτικά το ξέρω δλδ) οτι point με σκορ πάνω από 13 πόντους δεν τους κοιτάμε. Τώρα θα μου πείς αν εξαιρέσεις τoν Cooper, ποιός άλλος ήταν point? Nαι οκ, δε διαφωνώ :D .

μια ιδέα που εμένα δε μου αρέσει αλλά πάλι δεν είμαι εγώ προπονητής είναι να κολλάς έναν Odum με ένα scoring point όπως αυτός που ανέφερες (τύπου Bremer ή μονρό ή hatcher δλδ).

προσωπικά προτιμώ έναν Point τύπου Cooper και ένα δυάρι τύπου Cameron Jones (του Λαυρίου). ή Scales ή Bracey Wright του συμπολίτη.

PS: από εκεί και πέρα, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, στο σύγχρονο μπάσκετ θες 5 ΕΝΕΡΓΑ γκαρντ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Αφήστε το παιδί τον Λιάπη ελεύθερο, μην τον ταλαιπωρείτε άλλο. δεν είναι έντιμο πια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Sabri32 έγραψε:Palok εκτος απο τα 3.9 λαθη εχει και 25 ποντους μεσο ορο ομως.
Αν ενας παιχτης παιρνει μεγαλο μερος των επιθεσεων ειναι λογικο να κανει και λαθη.
Αν δεν εκανε λαθη και ηταν και 5 ποντους πιο ψηλος ισως πηγαινε και στα πρωτα νουμερα του ντραφτ.

Παντως εγω προτιμαω τετοιους παιχτες στον ασσο που μπορουν να σκοραρουν κιολας. Οπως ηταν και ο Σολομον παλαιοτερα για οσους θυμουνται. Δεν μπορω μετριοτητες σαν τον Τσοχλα και τον Οντουμ που απλα κατεβαζουν την μπαλα.
Δε ξέρω αν έρχεται ή δεν έρχεται, πόσα θέλει, ποιοι τον κοιτάνε και τι κουμάσι είναι στα προσωπικά του, που είναι πολύ σημαντικό για παίκτη κολεγίου. Σίγουρα όμως το παιδί, πέρα από το ότι είναι καλός παίκτης, έχει balls. Γυαλίζει το μάτι του και σίγουρα έχει παίξει και αρκετό street basket. Λείπει ένας τέτοιος παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε γεμίσει καλά παιδιά. Θέλω να δω λίγο βραστό αίμα ρε φίλε.

Υ.Σ. To ratio όντως δεν είναι καλό, δίκιο έχει ο Θωμάς. Αλλά σαν στοίχημα ο τύπος είναι attractive.

:pano:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έχει stats και χαρακτηριστικά που είναι 100% promising όπως τα 5.6 rebounds-1.4 κλέψιμο καθώς και το στανταρντ (για μένα) 3/8 τρίποντα. Από εκεί και πέρα ίσως θέλει να του κολλήσεις δίπλα κάτι πιο point και αμυντικό τύπου Odum.

PS: Ο ατζέντης που έχει είναι full για ευρώπη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”